- 20 Ocak 2020
- 2.988
- 3.820
- 48
- Konu Sahibi birkedilianne
-
Canim dohum kontrol haplari ozellikle bir ay kullanim sonrasi birakip bebek denenildigi zaman tam tersi daha cabuk hamile kalmani saglar ve adetini duzene gecirir ve dogum kontrol hapini bir ay degil istedigin surece kullanabilirsin ama senin ve ileride olucak bebegin icin dakika dakikasina alman gerekiyor3 45 se hep ayni dakikada yoksa ileride bebek oldugunda kimyasal olabikir bebege zarar verebilirsn ama bu ilaci kullanip birakinca geri donusumu muhtesem oluyorKızlar merhaba
Temmuzda nikahım var. Normalde doktora gidecektim nikahtan önce ama şu dönemde doktora gitmek istemiyorum. Malum virüs... Ama gelin görün ki korunma yöntemleriyle alakalı çok şey okuduysam da karışıklık bitmedi. Kafama en çok yatan hap ama onda da yan etkileri... Bir arkadaşım yasmin diye bir hap önerdi ama öneriyle de hap kullanılır mı pek mantığım almadı. Benim sorum şu Doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarım daha sonra çocuk istediğimde bu hapın yan etkileri hamile kalmamı, adet düzenimi sağlığımı etkiler mi?
Kullanmaya basladin miTakipteyim
ben şuan hamileyimKullanmaya basladin mi
Cnm doğumdan sonra heemn hapla korunabilir miyiz bı sıkıntı oluyo mu emzirirken bende doğumdan sonra hap denemek istiyorum daha önce iğne denedim yan etki yaptı hep kondomla korundukBen korunma kadının kontrolünde olmalı diye düşündüğüm için hap kullanıyorum.. büyük kızımdan sonra 4 sene aile hekimliğinin verdiği doğum kontrol hapini kullandım,düzenli adet oldum..bebek isteyince bıraktığımin ilk ayi hamile kaldım.. şimdi yasmin le korunuyorum,hicbir yan etkisi yok bende.
bunu bende merak ediyorumCnm doğumdan sonra heemn hapla korunabilir miyiz bı sıkıntı oluyo mu emzirirken bende doğumdan sonra hap denemek istiyorum daha önce iğne denedim yan etki yaptı hep kondomla korunduk
Ay massalh saglikla kucagina al canim en dianella diye bir hap kullandim kimi de yasmin kullaniyor bilmiyorum doktora sor bence o onersin sahsen bende oyle olduben şuan hamileyim
Doğurduktan sonra koruncam
Ama ne kullanmak lazim bilmiyorum tam olarak
Dogumkontrol hapi bana mantikli geliyor
amin cnm iste dogurayimda hayirli skeildeAy massalh saglikla kucagina al canim en dianella diye bir hap kullandim kimi de yasmin kullaniyor bilmiyorum doktora sor bence o onersin sahsen bende oyle oldu
Bende katlıyorm 2 sene kondomla korunduk bıraktıgımz 2.ay şükür bizm de oldu bebek ben vücudma ilaç iatemedim1 gun icmeyi unutsaniz o ay tamamen korunmasiz oluyorsunuz. Kondom daha kolay. Bence ilac kullanmayin. Hastalik degil bir sey degil. Vücuda ilac sokmayın derim.
Pko oldugundan doktorum yazz kontrol hapı kullanmamı tavsiye etti reglimi düzene soksun diye 4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kaldım bu haplar bence dogurganlıga zarar vermiyor fakat çok ucun süre kullanmak tavsiye edilmiyor diye biliyorumKızlar merhaba
Temmuzda nikahım var. Normalde doktora gidecektim nikahtan önce ama şu dönemde doktora gitmek istemiyorum. Malum virüs... Ama gelin görün ki korunma yöntemleriyle alakalı çok şey okuduysam da karışıklık bitmedi. Kafama en çok yatan hap ama onda da yan etkileri... Bir arkadaşım yasmin diye bir hap önerdi ama öneriyle de hap kullanılır mı pek mantığım almadı. Benim sorum şu Doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlarım daha sonra çocuk istediğimde bu hapın yan etkileri hamile kalmamı, adet düzenimi sağlığımı etkiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?