Yan yattım uyku sersemi az ama hemen uyandım ağırlık olarak 1-2 kez oğlumu kucağıma aldım ondan da olabilirKuzum acaba yan yatıp baskı falan yaptı, ya da ağır bir şey kaldırıp ters hareket mi yaptın acaba doktora mı gözüksen ? Çünkü artık tehlike zamanını geçirdik bundan sonra hareket ile bağlantılı olabilir
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korsem’den kurtuluyorum🎉
- Konu Sahibi asopenya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ben yan yatmaya başladım ve bazen ağrı oluyor belkide o yüzden olabilir ama sürekli düz yatmaktan da sıkılıyor insan rahat rahat yatmayı özlüyorYan yattım uyku sersemi az ama hemen uyandım ağırlık olarak 1-2 kez oğlumu kucağıma aldım ondan da olabilir
Bizi de bilgilendirirmisin ara ara bende de aynı şey oluyor. Bazen unutup yan yatıyorum belki o yüzden de oluyor olabilir .. bilmiyorum , regl de olacağım o yüzden de hassasiyet olmuş olabilir .. hiç birimize kötü bir şey olmasındaBatma bende de var sadece sol göğsümde..doktorun asistanına yazdım sol göğsünle daha fazla uğraşmışlarsa olur dedi..yarın doktorla görüşmeden rahat edemicem belki de normaldir hepsi
- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 13
- 36
Tabiki yarın kontrolden sonda yazarım..evet inşaAllah hepimiz skntısız kullanalım çok uzun yıllarBizi de bilgilendirirmisin ara ara bende de aynı şey oluyor. Bazen unutup yan yatıyorum belki o yüzden de oluyor olabilir .. bilmiyorum , regl de olacağım o yüzden de hassasiyet olmuş olabilir .. hiç birimize kötü bir şey olmasında
Hemde nasıl yarın kontrolüm var ama araştırdığım kadar bu kapsül olayı 2 yıla kadar olabiliyormuş yani daha tam atlatmadik gibi bişeyBen yan yatmaya başladım ve bazen ağrı oluyor belkide o yüzden olabilir ama sürekli düz yatmaktan da sıkılıyor insan rahat rahat yatmayı özlüyor
AmiiiiiinTabiki yarın kontrolden sonda yazarım..evet inşaAllah hepimiz skntısız kullanalım çok uzun yıllar
Anca işte kuzum, dikkatli olmak gerekiyor her ne olursa olsun .. rabbim hepimize yardım etsin. Güzel bir şeyde , işte bıçak girince bir kere , eskisi gibi olmuyorHemde nasıl yarın kontrolüm var ama araştırdığım kadar bu kapsül olayı 2 yıla kadar olabiliyormuş yani daha tam atlatmadik gibi bişey
Çooook teşekkür ederiiiiiz umarım hepimiz , mutlu oluruz . Süreç geçince
Geçmiş olsun umarım herşey gönlünüzce olur sonunda
Amin inşallahAnca işte kuzum, dikkatli olmak gerekiyor her ne olursa olsun .. rabbim hepimize yardım etsin. Güzel bir şeyde , işte bıçak girince bir kere , eskisi gibi olmuyor
- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 13
- 36
Geldim şimdi kontrolden..batma ve sol göğüs ağrısını sordum..bunlar bu haftalarda beklediğimiz ağrılar kas ağrıları dedi..kantaron yağıyla hafif masaj yap buz da koyabilirsin ama korkma çok normal bu ağrılar bir ay dolduğunda daha da azalacak dedi..benim bugün 3. Haftamdı haftaya medikal sütyeni çıkarıp sporcu sütyenine geçebilirsin dedi meme ucundaki bantları çıkarıp artık açık kalsın dedi ve noskar iz kremi yazdı..hem kremi hem kantoron yağını kullan göğüs uçlarına dedi.Bizi de bilgilendirirmisin ara ara bende de aynı şey oluyor. Bazen unutup yan yatıyorum belki o yüzden de oluyor olabilir .. bilmiyorum , regl de olacağım o yüzden de hassasiyet olmuş olabilir .. hiç birimize kötü bir şey olmasında
Aaaay çok sevindim herşeyin normal olmasına bizleri de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz.. çok şükür herşey normalmiş.. hatta beklenen ağrılarmış. korkulan bir şey yokmuş .. nasıl içim rahatladı çok şükürGeldim şimdi kontrolden..batma ve sol göğüs ağrısını sordum..bunlar bu haftalarda beklediğimiz ağrılar kas ağrıları dedi..kantaron yağıyla hafif masaj yap buz da koyabilirsin ama korkma çok normal bu ağrılar bir ay dolduğunda daha da azalacak dedi..benim bugün 3. Haftamdı haftaya medikal sütyeni çıkarıp sporcu sütyenine geçebilirsin dedi meme ucundaki bantları çıkarıp artık açık kalsın dedi ve noskar iz kremi yazdı..hem kremi hem kantoron yağını kullan göğüs uçlarına dedi.
- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 13
- 36
Çok teşekkür ederim..umarım hepimiz için çok sağlıklı bir süreç olur ve uzun yıllar kullanırızAaaay çok sevindim herşeyin normal olmasına bizleri de bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederiz.. çok şükür herşey normalmiş.. hatta beklenen ağrılarmış. korkulan bir şey yokmuş .. nasıl içim rahatladı çok şükür
Siz hangi marka silikon tercih ettiniz ve yuvarlak mı da la mı? Ben de 31 ine ameliyat tarih aldım damla istemiştim ama forumda kafam karıştıBatma bende de var sadece sol göğsümde..doktorun asistanına yazdım sol göğsünle daha fazla uğraşmışlarsa olur dedi..yarın doktorla görüşmeden rahat edemicem belki de normaldir hep
- 9 Kasım 2022
- 175
- 71
- 13
- 36
Yuvarlak mentor benim..doktor onu önerdi kabul ettim bendeSiz hangi marka silikon tercih ettiniz ve yuvarlak mı da la mı? Ben de 31 ine ameliyat tarih aldım damla istemiştim ama forumda kafam karıştı
Mentor istiyorum ben de. Epey güvenilirmiş.Yuvarlak mentor benim..doktor onu önerdi kabul ettim bende
Sağlıklı günlerde kullanın şnşallah
Her birimizMentor istiyorum ben de. Epey güvenilirmiş.
Sağlıklı günlerde kullanın şnşallah
- 29 Mayıs 2012
- 93
- 44
- 288
- 34
Onemli olan cup olcusu 80 senin gogus alti ölçün cnmBende aynı durumdayım beden konusunda hiç bi fikrim yok sadece medikal sütyende 80 yazıyor..deneyimli olanlar cevap verir inşaAllah