Korse ve aklımdaki sorular

pembeumutyildizi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2021
1.901
2.000
Merhaba, korse bakıyırum ama hangisini almalıyım bilemedim. Bu doğum korseleri farklı mı oluyor eskiden korsem vardı onu giysem ne fark eder?
Dizden göğüs altına kadar olanlar mı iyidir
Hangi marka alsam
Bedeni nasıl seçmeliyiz? Sonuöta doğum sonrası ödem falan derken beden değişiyor
Veya doğumdan sonra mı alsam
Sezeryan veya normal mi belli değil henüz bu hafta belli olacak
Ve korse doğumdan sonra ne zaman takılmalı

Aklında çok soru var gördüğünüz gibi. Lütfen yardımcı olur musunuz ? Göbeğim çok büyüdü ve doğumdan sonra kalsın istemiyorum. Çok kilo almadım ama karnım büyük

Umarım yanlış yere açmamışımdır. Kusura bakmayın eğer öyleyse.

Korse konusu çok karışık ya kimi doktorlar tavsiye etmiyor. İlla da almak istiyorsanız uzun süreli takmayın. Arada çıkarıp belinizi dinlendirin.
Bende çok kilo almıştım 15-16 kilo falan aldım ama şuan eski halime geri döndüm.

Korse konusu çok karışık ya kimi doktorlar tavsiye etmiyor. İlla da almak istiyorsanız uzun süreli takmayın. Arada çıkarıp belinizi dinlendirin.
Bende çok kilo almıştım 15-16 kilo falan aldım ama şuan eski halime geri döndüm.
Sağolun, galiba bildirim gelmemiş görmedim mesajınızı.
Yorumları okuyorum da takanlar da çok memnun. O yüzden kullanmak istiyorum. Çok kilo almadım ama göbek kalsın istemiyorum. İyi bir iç giyim mağazasına gidip danışayım bari hangi model olacağına karar veremedim çünkü

X