Vedette korse kullanan varmı aranızda? Fiyatları cok yüksek o yuzden almadan önce araştırmak istedim. Veya kullanıpta memnun kaldıgınız korse varmı? Profosyonel birsey istiyorum o yüzden kaliteli ve gerçekten incelten birsey olması lazım kızlar yardımlarınızı bekliyorum:18:
Ilk doğumumda kullanmıştım pahalı evet yınede 2 adet aldım siyah ve ten. Tek kelime ile mükemmel. Ancak bel ve göbek için diyorum dümdüz yapıyor bel inceliyor. Basen sorunun varsa bilemem.
Hangi modeli tavsiye edersin.A lttan çıtçıtlı mı? Yoksa atlet tarzı olanlar mı daha kullanışlı olur?Çıtçıtlı olan pantolon vs. giyildiğinde çamaşır izi görüntüsü yapmaz mı?
Şimdi baktım lillian 123 ve 138 di. Sortlu oldugu için iz yapmıyor.
Vedette korse diyerek aratın çıkıyor Google da. Ben rahatından cok görüntüye önem verdiğim için bilemicem:)) ben yazında kışında kullandım. Unutmadan cok dar alın. Mesela 38 beliniz varsa 34 alın. Bel resmen incecik oluyor. Ancak tekrar diyorum bende basen yok o yüzden basende etkili midir bilemem
Sarıhanım , Doğum sonrası göbeğinizin sıkılaşmasında faydası oldu mu? Ben doğum öncesi kilomdayım ama göbeğim yumuşak şekilenmede etkisi varmı dır
?
Vedette korse diyerek aratın çıkıyor Google da. Ben rahatından cok görüntüye önem verdiğim için bilemicem:)) ben yazında kışında kullandım. Unutmadan cok dar alın. Mesela 38 beliniz varsa 34 alın. Bel resmen incecik oluyor. Ancak tekrar diyorum bende basen yok o yüzden basende etkili midir bilemem
Tabloya göre 36 m diyor S 34 mü alalım yaniVedette korse diyerek aratın çıkıyor Google da. Ben rahatından cok görüntüye önem verdiğim için bilemicem:)) ben yazında kışında kullandım. Unutmadan cok dar alın. Mesela 38 beliniz varsa 34 alın. Bel resmen incecik oluyor. Ancak tekrar diyorum bende basen yok o yüzden basende etkili midir bilemem
ben denedim hiç memnun kalmadım fiyatı cazip gelmişti ama boşa gittipenti deneyen var mı?
Penti bende aldım gercekten baya küçük almak gerekiyor..Tablosuna göre aldım hiçbişeye yaramadı. Vedette sipariş verdim az önce 2 beden küçük verdimben denedim hiç memnun kalmadım fiyatı cazip gelmişti ama boşa gitti