S susuleta Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 3.046 5.533 158 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #21 Covid herkeste farklı seyrediyor.benim ciğerlerimde vardı bulgular.ama hiç öyle nefes darlığı ciddi öksürük vs olmadı. Bu illeti hafife de almayın çok fazla panik de yapmayın. Bu arada temas vs şüphesi olanlar sadece pcr testi ile yetinmeyin Akciğerlere de baktirin.
Covid herkeste farklı seyrediyor.benim ciğerlerimde vardı bulgular.ama hiç öyle nefes darlığı ciddi öksürük vs olmadı. Bu illeti hafife de almayın çok fazla panik de yapmayın. Bu arada temas vs şüphesi olanlar sadece pcr testi ile yetinmeyin Akciğerlere de baktirin.
chamallows 🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷 Pro Üye 17 Aralık 2015 26.677 48.635 598 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #22 benim bildigim koronada ates dusmuyor normal ilaclarla. bu ara boyle bir salginda var faranjit oluyor herkes
benim bildigim koronada ates dusmuyor normal ilaclarla. bu ara boyle bir salginda var faranjit oluyor herkes
Dudu kusu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 356 1 149 103 25 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #23 Swetti .!.: MR da görüyorlar corona olup olmadığını. Ben de çektirdim temiz dedi doktor. Ben de üşütmüştüm titreme vardı terleyince geçti. Korkmayın Genişletmek için tıkla... Negatif cikti cok sukur
Swetti .!.: MR da görüyorlar corona olup olmadığını. Ben de çektirdim temiz dedi doktor. Ben de üşütmüştüm titreme vardı terleyince geçti. Korkmayın Genişletmek için tıkla... Negatif cikti cok sukur
Dudu kusu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 356 1 149 103 25 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #24 Feslegen Kokulu Nane .!.: Siz de veya varsa evdeki diğer kişilerde belirti var mı? Genişletmek için tıkla... Esimle ikimiz variz bende belirti yok esim hastalandi sadece
Feslegen Kokulu Nane .!.: Siz de veya varsa evdeki diğer kişilerde belirti var mı? Genişletmek için tıkla... Esimle ikimiz variz bende belirti yok esim hastalandi sadece
Dudu kusu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 356 1 149 103 25 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #25 Boleyn Kizi .!.: Paniğiniz ekrandan bana bulaştı. Ben de panik oldum Bu kadar panik adam öldürür sakin olun. Ciğer filminde bi şey yoksa hastalık yok demektir. Ama sizin bu paniğiniz hastalıktan daha az tehlikleli değil. Buna inanin. Genişletmek için tıkla... Dogru soyluyosunuzda iste hamile oldugun icin korktum
Boleyn Kizi .!.: Paniğiniz ekrandan bana bulaştı. Ben de panik oldum Bu kadar panik adam öldürür sakin olun. Ciğer filminde bi şey yoksa hastalık yok demektir. Ama sizin bu paniğiniz hastalıktan daha az tehlikleli değil. Buna inanin. Genişletmek için tıkla... Dogru soyluyosunuzda iste hamile oldugun icin korktum
Dudu kusu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 356 1 149 103 25 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #26 susuleta .!.: Covid herkeste farklı seyrediyor.benim ciğerlerimde vardı bulgular.ama hiç öyle nefes darlığı ciddi öksürük vs olmadı. Bu illeti hafife de almayın çok fazla panik de yapmayın. Bu arada temas vs şüphesi olanlar sadece pcr testi ile yetinmeyin Akciğerlere de baktirin. Genişletmek için tıkla... Akciger filmi cekindi onda bisey cikmadi
susuleta .!.: Covid herkeste farklı seyrediyor.benim ciğerlerimde vardı bulgular.ama hiç öyle nefes darlığı ciddi öksürük vs olmadı. Bu illeti hafife de almayın çok fazla panik de yapmayın. Bu arada temas vs şüphesi olanlar sadece pcr testi ile yetinmeyin Akciğerlere de baktirin. Genişletmek için tıkla... Akciger filmi cekindi onda bisey cikmadi
Dudu kusu Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Haziran 2019 356 1 149 103 25 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #27 chamallows .!.: benim bildigim koronada ates dusmuyor normal ilaclarla. bu ara boyle bir salginda var faranjit oluyor herkes Genişletmek için tıkla... Bende arastirdim oyle diyodu ama yinede panik atak tuttu beni benim panik atak rahatsizligim var 3 gun hic uyumadim
chamallows .!.: benim bildigim koronada ates dusmuyor normal ilaclarla. bu ara boyle bir salginda var faranjit oluyor herkes Genişletmek için tıkla... Bende arastirdim oyle diyodu ama yinede panik atak tuttu beni benim panik atak rahatsizligim var 3 gun hic uyumadim
S susuleta Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Nisan 2012 3.046 5.533 158 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #28 SedaKenan .!.: Akciger filmi cekindi onda bisey cikmadi Genişletmek için tıkla... Sizin içiniz rahat olsun ben bilgi vermek amaclı yazdım Akciğer temiz test negatif bişey çıkmaz ondan
SedaKenan .!.: Akciger filmi cekindi onda bisey cikmadi Genişletmek için tıkla... Sizin içiniz rahat olsun ben bilgi vermek amaclı yazdım Akciğer temiz test negatif bişey çıkmaz ondan
chamallows 🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷 Pro Üye 17 Aralık 2015 26.677 48.635 598 6 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #29 SedaKenan .!.: Bende arastirdim oyle diyodu ama yinede panik atak tuttu beni benim panik atak rahatsizligim var 3 gun hic uyumadim Genişletmek için tıkla... koronadam degilsede bu panikle çok uzun yaşamazsiniz. biraz sakin olun
SedaKenan .!.: Bende arastirdim oyle diyodu ama yinede panik atak tuttu beni benim panik atak rahatsizligim var 3 gun hic uyumadim Genişletmek için tıkla... koronadam degilsede bu panikle çok uzun yaşamazsiniz. biraz sakin olun
Feslegen Kokulu Nane Durmak, yıkılmaktan önceki son adımdır. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 30 Ekim 2018 16.162 36.779 528 7 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Dudu kusu #30 SedaKenan .!.: Esimle ikimiz variz bende belirti yok esim hastalandi sadece Genişletmek için tıkla... Üşütmüş demek ki. Çünkü pozitif olsa hamile olduğunuz için çabuk etkilersiniz.
SedaKenan .!.: Esimle ikimiz variz bende belirti yok esim hastalandi sadece Genişletmek için tıkla... Üşütmüş demek ki. Çünkü pozitif olsa hamile olduğunuz için çabuk etkilersiniz.