- 13 Kasım 2018
- 1.898
- 1.822
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Testen önce su sorular var ya , "kalabalık ortamda bulundunuz mu " eminim hepsi evet cenaze demiştir bu yüzden direk korona denmiştir testlere inancım yok maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi yaa ...gerçekten çok güzel ..Annem abim kardesim teyzem teyze kizim anneannem hepsi ayni ortamda 3gun kaliyolar o ara abim pozitif cikti butun aileye test yapildi
Kardesim ve teyzem negatif
Karantinaya girdiler ayni evin icine
Kardesim ve teyzrm yine négatif ciktilar
o da çok ilginçmiş ya bizimkiler bir cenaze ile bütün sülale kirildilar koronadan ..İlla bulaşmıştır diye bir şey yok ama yine de evde kalanlarda birbirleri ile mümkün olduğunca mesafeli olsa iyi olur. Babanıza bulaşıp bulaşmadığını hemen anlayamazsınız şu an negatif olsa bile virüsün çoğalma evresi 14 güne kadar(gerçi bakanlık şu an bu süreyi 10 güne kadar diye düzeltti) uzayabiliyor. Bu sürede kendisini diğer evdeki kişilerden imkan olduğunca korursa iyi olur. Fakat şu da bir gerçek ki kuzenimin halası ateşleniyor ama yine de kuzenlerimle ki küçük bir odada 10 kişi içlerinden birisinde bağışıklık sistemi düşüklüğü olduğu halde bütün bir gece gırgır-şamata muhabbet ediyorlar, ertesi gün kahvaltı ediyorlar; yine de kimseye bulaşmadı. Kime, neye göre bulaşıyor hala soru işareti bir virüs.
bu çok ilginç ..eminim size de anneniz bakmıştır ..tabakları izi yikamistir falan ..nasıl geçemeyebikiyor ..bazı bunyelere işlemiyor olabilir mi vuris
hayır inanın öpüşme falan yok ..annem çok emindi çift maske uzaktan beklemeler falan ...babamda erkeklerin içindeydi maskeli hatta koronali cenazeye omuz vermiş tabuta mecbur kalmisBabanızda corona olacak diye bişey yok. Demekki cenazede herkes öpüşerek selamlaşmış babanız ise soguk bir insan belliki , kesin kimseye elini vermemiştir . Benimde bilimsel açıklamam bu![]()
gerçekten ilginç diyecek sözüm yok ama bu örnekler nedense beni mutlu ettiAyni evde illa herkese korona bulasacak diye bir durum yok. Benim iki is arkadasimda korona oldular. Bir tanesinde kadin positifti, ayni evde ogluna bulasmadi. Digerinde is arkadasimin kocasina bulasti. Ayni yatakta bulasmadi. Kadin iki sefer test yaptirdi, ikisi de negatif cikti. Turkiye'de dayimlar toptan korona oldular. Karilarina hic bulasmamis ayni evde. Yani bu isler tamamen tesaduf buna inanmaya basladim. Bulasana bulasiyor, bulasmayana da bulasmiyor.
siz test olmadınız mi pekibenim babam korona olmuştu aynı sizin gibi izole olduk bize geçmedi. bu biraz da şans işi gibi belki de bize geçti ama semptomsuz atlattık o da olabilir. ama korkmayın biz corona olduğunu öğrenmeden önce bilmediğimiz için babamla aynı evde iç içe yaşadık izole falan olmamasına rağmen o süreçte bile bize geçmedi yani öyle düşünün.
yok belirti yoktu ama evde izole olduksiz test olmadınız mi peki
Evet öyle ama işte hiç belli olmuyor, o yüzden evdekiler yine de birbirlerinden korusunlar kendilerini özellikle bulaştan sonraki 5-8. günlerde semptom gösterme olasılığı artıyor. Babanız cenazeden almasa bile annenizden almış olabilir. Bir sorun hissetmese bile beslenmesine, dinlenmesine dikkat etsin bu süreçte, kendini ihmal etmesin. Anneniz de inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşursuno da çok ilginçmiş ya bizimkiler bir cenaze ile bütün sülale kirildilar koronadan ..
Neyi ilginc?Bagisiklik sistemiyle alakali bir durum iste. Doktorlar soyluyor ya. Belki bulasti daha ama semptomsuz da olabilir. Bir ton sey var yani.bu çok ilginç ..eminim size de anneniz bakmıştır ..tabakları izi yikamistir falan ..nasıl geçemeyebikiyor ..bazı bunyelere işlemiyor olabilir mi vuris
Hayır. Sağlık bakanı diyordu ya evlede ekip gönderiyoruz diye.. Bize de geldi. Evden bir kişiye hem covit testi hem antikor testi yapıyorlardı evde ben olduğum için bana yapıldı. Covit test yapıldı farkında olmadan şuan atlatıyormuyum diye bakmak için (negatif geldi) Bir de kan aldılar (artikor için) daha önce farkında olmadan geçirdim mi diye bakmak için bu test pozitif geldipeki bunu neden yaptılar ? negatifsiniz diye falanmi