• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koronali ile aynı evde

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.924
1.695
63
şimdi bunun bilimsel açıklamasını merak ettiğim için soruyorum ...annemle babam dayımın cenazeye katıldı ve katılan herkes poziitif birtek babam ve bir akrana negatif..sonuç nekadar doğru bilmiyorum ama babam ısrarla iyi olduğunu söylüyor ...şimdi ise annemle karantinadalar ..annem bir odadan çıkmıyor pek WC ve duş hariç ..onlarda ortak değil ..cikincada maske ile çıkıyor ...tabağı çanağı odasında plastik olarak çöpte biriktiriyor gün sonunda kardeşim alıyor çöpü dikkatlice...şimdi bu ortamda babamda mutlaka korona olacak diye birşey varmı bilimsel olarak bu kesin olarak boylemidir ? etrafinizda varmı bu şartlarda durup korona olmayan...gercekten bilmiyorum...lütfen kimse sakin konu dışı irite mesajlar yazmasın zaten yeterince canım.burnumda ..

Ben koronaydim esimle odalari ayirdik maskesiz cikmadim wcye.esim test yapti negatif cikti bulasmadi.boyle bir suru ornek var

şimdi bunun bilimsel açıklamasını merak ettiğim için soruyorum ...annemle babam dayımın cenazeye katıldı ve katılan herkes poziitif birtek babam ve bir akrana negatif..sonuç nekadar doğru bilmiyorum ama babam ısrarla iyi olduğunu söylüyor ...şimdi ise annemle karantinadalar ..annem bir odadan çıkmıyor pek WC ve duş hariç ..onlarda ortak değil ..cikincada maske ile çıkıyor ...tabağı çanağı odasında plastik olarak çöpte biriktiriyor gün sonunda kardeşim alıyor çöpü dikkatlice...şimdi bu ortamda babamda mutlaka korona olacak diye birşey varmı bilimsel olarak bu kesin olarak boylemidir ? etrafinizda varmı bu şartlarda durup korona olmayan...gercekten bilmiyorum...lütfen kimse sakin konu dışı irite mesajlar yazmasın zaten yeterince canım.burnumda ..
Babam ve ben korona olduk .Anneme geçmedı .Imsallah hiç gecmez.Kımseye gecmez.Bıran once bıter bu pislık.Korkmayın.Iyı korunum .Hergun odalarını saatte 1 havalandırsınlar.Ben koronalı halımle odamdakı halıyı her gun sabunlu su ıle sılıodun.

Benim eşim korona oldu. Karantina boyunca ayrı odalardaydik ve bulaşmadi. Dikkat ve hijyene bağlı biraz bence.

Babam ve ben korona olduk .Anneme geçmedı .Imsallah hiç gecmez.Kımseye gecmez.Bıran once bıter bu pislık.Korkmayın.Iyı korunum .Hergun odalarını saatte 1 havalandırsınlar.Ben koronalı halımle odamdakı halıyı her gun sabunlu su ıle sılıodun.
bu çok ilginç ..eminim size de anneniz bakmıştır ..tabakları izi yikamistir falan ..nasıl geçemeyebikiyor ..bazı bunyelere işlemiyor olabilir mi vuris

çok ilginç degilmi ?en ummadık ortamlarda n kapıyoruz dikkat ettiğimiz halde , mesela cenazede herkes maskelyydi ve uzaklardai birbirlerinden ama hepsi pozitif ..
Belki başka yerlerden de kapmıştırlar. Veya zaten çoğu pozitifti 🤷‍♀️ Bilemiyorum.Mesela ben hiç belirtisiz atlatmışm haberim bile yok kanımda antikor çıktı 🤷‍♀️🤷‍♀️ bu.da değişik 😏 Aslnda şubatta hasta olmuştum ama o kadar zamana antikor kalmaz demiştiler. Kaldı mı yoksa belirtisz mi geçirdim bilmiyorum

Benim kuzenimin eşi coronayken yatakları bile ayırmamışlar, deli cesareti. Kuzenime bulaşmadı ama.
Bu covid 19 nasıl bulaşıyor, adam mı seçiyor belli değil.

Belki başka yerlerden de kapmıştırlar. Veya zaten çoğu pozitifti 🤷‍♀️ Bilemiyorum.Mesela ben hiç belirtisiz atlatmışm haberim bile yok kanımda antikor çıktı 🤷‍♀️🤷‍♀️ bu.da değişik 😏 Aslnda şubatta hasta olmuştum ama o kadar zamana antikor kalmaz demiştiler. Kaldı mı yoksa belirtisz mi geçirdim bilmiyorumant

Belki başka yerlerden de kapmıştırlar. Veya zaten çoğu pozitifti 🤷‍♀️ Bilemiyorum.Mesela ben hiç belirtisiz atlatmışm haberim bile yok kanımda antikor çıktı 🤷‍♀️🤷‍♀️ bu.da değişik 😏 Aslnda şubatta hasta olmuştum ama o kadar zamana antikor kalmaz demiştiler. Kaldı mı yoksa belirtisz mi geçirdim bilmiyorum
antikor neydi tam olarak

bu çok ilginç ..eminim size de anneniz bakmıştır ..tabakları izi yikamistir falan ..nasıl geçemeyebikiyor ..bazı bunyelere işlemiyor olabilir mi vuris
Ablalarım karton tabak bardak aldı çatal aldı.Annem kapıma bıraktı.O zaman havalar soguk deıldı .Hep camı actım.Tualete gırınce sırkelı dezenfektenlı su yaptım.2 maske eldıven taktım.Basıma yazma taktım.Camasırlarımı odamda degıştım.Onları ayrı posete koydum.

Canım önlemini aldıktan sonra çok da aman aman korkmamak gerek.. Odalar ayrılmış, maskesiz wc ye çıkılmıyor bence bulaşmadan atlatılır Allahın izniyle.. Ben aynı evde karı koca biliyorum kadın korona belirtisi üzerine test yapıyor pozitif aynı evde aynı yatakta yattığı eşi negatif.. Olabiliyor yani.. Anneniz de umarım biran önce basitçe atlatır.. Canınızı sıkmayın..

Canım önlemini aldıktan sonra çok da aman aman korkmamak gerek.. Odalar ayrılmış, maskesiz wc ye çıkılmıyor bence bulaşmadan atlatılır Allahın izniyle.. Ben aynı evde karı koca biliyorum kadın korona belirtisi üzerine test yapıyor pozitif aynı evde aynı yatakta yattığı eşi negatif.. Olabiliyor yani.. Anneniz de umarım biran önce basitçe atlatır.. Canınızı sıkmayın..
aynı annemle babamda öyleydi işte teste gittikleri akşam birarada yatmadilar bitek ondan önce yabak yanağa idiler ...ama babam negatif ...amin canım insalah biraonce şu süreç sagliklica biter insalah

Bana kizimla gittigim anneli oyun grubunda bulasti. Gelenlerden birisi bulastirdi önce o pozitif cikmis çünkü sonradan ogrendim.. ayni gun derste olan hoca ve bir kişi covid olmadi ama ben oldum. Covid oldugumu anlamadan 1 hafta siddetli bas agrisi vs yasadim 3 gunde tat koku gitmisti test yaptirdigimda. O sirada evde maskesiz görüştüğümüz başka hic kimseye covid bulasmadi. Esimle mesafeli olmadigimizdan dolayi o covid oldu ama. Ablam da covid oldu ayni evde pozitif sonucu cikana kadar annemde vardi annemde olmadi. Enistemde pozitif oldu. Bence illa bulasacak diye birsey yok yani

Annem abim kardesim teyzem teyze kizim anneannem hepsi ayni ortamda 3gun kaliyolar o ara abim pozitif cikti butun aileye test yapildi
Kardesim ve teyzem negatif
Karantinaya girdiler ayni evin icine
Kardesim ve teyzrm yine négatif ciktilar

Back
X