- 21 Ağustos 2020
- 464
- 491
-
- Konu Sahibi Marshmallovv
Sizin dugununuzde birisi bile korona olsa sonrasinda cok uzulursunuz ben cok üzülürdüm. Oldum olasi sevmem dugunleri nefret ederim kendi dugunumde bile bitse de gitsek modundaydim yapılmasını da istememiştim benim ki oldu ama olmasi icin oldu bence nikah gayet yeterli şık birde fotograf cekimi gerekir tabi. Ya da erteleyin gonlunuzce yapin eskisi gibi kalabalik ve neseli sekilde keyif almak onemli yapilan seyde.
Yapın nihakınızı o zaman geçin evinize. Vebale girersiniz
Esimin arkadasi yalvardi nisan basi dugunleri vardi nikah yapip oturalim dedi kiz tarafi bizde horon olmadan dugun olmaz demis sonuc gelin 1 gun kala atesleniyor covid pozitif dugun iptal kiz 14 gun hastahanede zorla kalmis cikarsan dugun yaparsin demisler
Esimin kuzeninin dugunu var israr kiyamet kimse gitmeyecek halanin derdi biz herkese yarim altin taktik dugunu yapicam kiz tarafi karadenizden bir koyden kp muhtarmis yaylada dugun yapmislar bu hafta erkek tarafinda var is arkadasim teste gitti ben yarin gidicem tabiki dugune gitmeyecegiz
Benim is arkadasimin yine bu haftasonu dugunu var. Davetiye vermeden takisini verdim cunku herseyime geldi. Ama acikcasi bana gelmeyen yada yeni tanistigim kimseye taki yapacak halde degilim 10 tl bile goturemem. Ama bir sekilde cocuguna evine telafi ederim bu sene insanlardan birsey beklemekte dogru gelmiyor
Calistigim yerde 1 dugunu acik havada yaptilar kim karisir halayimiza diyorlardi kadina ms teshisi kondu 3 gun yatak aradi korka korka fizik tedaviye gidiyor
Yapmayın derim kimse anlamiyor siz uyarsanizda sarilmaya calisan olacaktir taki konusu tam belirsiz olur insallah gelir
geçenlerde düğün yapan arkadaşımın da kınası kendi şehrinde düğünü erkek tarafında oldu. düşünün ki 10 haneli bir köye erkek tarafı da geldi ve kınayla karışık düğün yapıldı. daha sonra kız tarafı asıl düğün için erkek tarafının şehrine gitti ve düğün yapıldı çok az kişiyle.
sonuç: gelinin erkek kardeşi korona
katıldım, bazısı kurallara uydu bazısı uymadı. maskeli de olsa oynanıyor düğün bu sonuçta. bizim kimseye düğün yapma deme hakkımız yok tabii ki, bu korona ne zaman biter belli değil çünkü. bence bitmeyecek de... ama keşke düğünü erteleseniz
Boşver canım ortalık almis başını gidiyor çokta dert etme güzel evin huzlrlu yuvan olsun yeter başka zaman korona bitince arkadaşlarını çağırır keyfini cikairissin hastalık olunca insan daha kötü oluyor yaşayan bilir
Siz nikah yaptiginiz icin bir bakima mecbur kalmissiniz. Ama onlem olarak takiyi girişte yapin. Bizim memlekette adet öyledir. Gelen takısını takar oyle girer. Ama kendi uzerinize degilde başka birsey takilsin yada toplansin. Bu konuda fikir yurutemiyorum malesef. Zaten takı için gelen iceri girmeden geri döner.
Daha sonra taki bitince siz dans edersiniz bir iki tur oynarsiniz. Halaysiz düğünü bitirirsiniz
Arkadaşım benim düğünümde de nişanımda da yanımdaydı bu yüzden mutlaka gelirim diyordum o zamanlar ona. Şuan aynı şehirde bile değiliz. Tebrik ettiğim halde. Hatta bulunduğu şehire geldiğimde o da müsaitse evine ziyarete geleceğimi söyledim cevap yok. Neden bu anlayışsızlık bilmiyorum. Sanırım düğüne katılım az oldu ve kendini kötü hissediyorEn son yapacağım şey öz teyzem amcama gelmeyin yaşınız 50 üstü dedik. Zaten uzak olanlarda kendisi gelmiyor.
Bence siz takı için düğün yapmak istiyorsunuz hiç bir eğlence olmadıktan sonra 5dklik dans için mi hazirlanacaksiniz ve o kadar riski alacaksınız , zaten sizin taki taktığıniz kişiler bir şekilde o takıyı size ulaştırır.. ben asla o kadar insanın vebaline girmezdim, hele ki bu kadar pozitif vakalar arttiktan sonra. Artık 10 kişiden 5i pozitif çok çok kotu durum bizim aileden en az 10 kişi var tanıdığım covid olan ve bir aileye düğünden bulaştı...
Yapan çok ben gitmiyorum
O işler o kadar kolay değil ki takı sırası bile kaos size takı getirmek isteyen takısını gönderir zaten Sırf bunun için insanların sağlıgı tehlikye atılmazBizde mahvoluruz olmaz mıyız? Bulaş oluşmasım diye herkese biz çift maske dağıtıp sürekli anons edicez mesafeyi koruyun maskeyi çıkarmayın diye takı töreninden sonra da diewk bitiemeyi düşünüyoruz
Eşim ek iş olarak dugun salonunda garsonluk yapiyor 1 yildir. Şuan hic kimsenin dikkat etmedigini. Ozellikle takı da herkes ust uste oluyor diyor. Bunun için bir duzen yapmanız lazim benceHalay ve horon asla istemiyorum zaten böyle düğün mü olur diyene Spotify üyelik şifremi vericem orda kına gecesi listden dinleyip oynayabilirler
Dugun mu yapacaksınız çin işkencesi miArkadaşlar şimdi herkese girişte çift maske, ateş ölçer ve dezenfektanı zorunlu tututarak giriş ve sürekli maske ve mesafe anonsu ile sadece biz dans edip takıya geçilse ve takıdan sonra direk tören bitse nasıl olur?
Eşim ek iş olarak dugun salonunda garsonluk yapiyor 1 yildir. Şuan hic kimsenin dikkat etmedigini. Ozellikle takı da herkes ust uste oluyor diyor. Bunun için bir duzen yapmanız lazim bence