- 21 Ağustos 2020
- 464
- 491
-
- Konu Sahibi Marshmallovv
Sağlığımı düşünüp arkadaşımın düğününe gitmedim diye küstü konuşmuyor şuan benle
Akrabamız evlendi düğün yapmadi. Kına elbisesi giydi ertesi günde gelinlikle resim çekindi hepsi bu kadar hastalık varken en mantıklısı bence
yapmayın nolur düğün falan. dügünüm olmuyor diye üzülmek ayrı sevdiklerine birsey olupta uzulmek ayrı..
Yapanlar patır patır dökülüyor tavsiye etmem
Kınayı da yapmadı ailecek toplandilar anne bana kardesler kv kp vs o kadarKına yapıp düğün mü yapmadı orayı anlamadım?
Yakındır dökülür çok arttı insanlar düğünde dip dibe halay çekiyor kaldı ki çıkmazsa bile o riski göze almak hayret verici doğrusuYa burda da temmuzdan beri her perşembeden pazara kadar düğün oluyor bir tane korona duymadım. Alt katımız düğün salonu hatta sahibi geçen sene böyle yoğun değildim demiş.
Kınayı da yapmadı ailecek toplandilar anne bana kardesler kv kp vs o kadar
Yalan soylemis, is yok acliktan kiriliyoruz dicek hali yoktu heraldeYa burda da temmuzdan beri her perşembeden pazara kadar düğün oluyor bir tane korona duymadım. Alt katımız düğün salonu hatta sahibi geçen sene böyle yoğun değildim demiş.
az önce birşey okudum.. damadın anne babası kronik hasta..gelin düğün istemiş gelinin ailesi eger ki düğün olmazsa nişan bozulsun demişler..düğün olmuş damadın babası vefat etmiş annesi yogun bakımda..bence kimse gelmeyecek onca masraf dökeceksiniz..ve hep risk altında olacaksıınız..
Yalan soylemis, is yok acliktan kiriliyoruz dicek hali yoktu heralde