- 17 Şubat 2015
- 7.884
- 21.129
- 348
- Konu Sahibi mutsuz_hayalperest
-
Ne münasebetle sevişme tercihinize yorumda bulunuyorlar, niye buna müsade ediyorsunuz? böyle şeyler eşler arasındadır gerisini ilgilendirir mi?mahçup mahçup açıklama yapmaya çalışmayın ağızlarının payını verip geçin.evet zaten evlendik evleneli sonra olmaz siz görürsünüz tehditleri alıyoruz...
Ama iyi sanırım bebekler vs daha kolay atlatıyır ama tehlikeye atmaya ne gerek varÇocuğu yapıp sorumluluğu alacak olan sizsiniz
Biz değiliz ne desek olmaz
Yalnız tedbir alma diye de bir olay var
daha bugun annemlerde 7 aylık bir bebek kovid çıkmış
Yiyecegı rızk ya 7 aysa bir de böyle düşünün
merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
çocuk için tam karar verdik kendimi hazır hissettim borçlar hafifledi filan ama malum koronanın değiştirdiği bi hayat var dışarda.
erteledikçede hep bi bahane çıkıyor mutlaka... denedik diye hemen olcak diyede birşey yok oda nasip..
kazara olursa zaten sıkıntı yok nasibi varmış. ama bilinçli olarak bebek denemek mantıklımı böyle bi dönemde ?
Ben doğuma yalnız gitmeye bile hazırladım.%100 katılıyorum neredeyse 5. Ayı bitiriyorum
Bu son 2 aydır hergün stres sıkıntı belirsizlikle yatıp kalkıyorum asla risk almaya değmez
Ona da kader derlerCahil cesareti kimsede yok anacığım. Hele okumuşun cahili üfff çok fena.
Biri de demiş "hayırsız olsa rabbim vermez, yap." Şu annesini-babasını öldürenler, hırsız, katil olanlar artık nerenin hayırlısı ise.
Ilk bebegınız mıBen doğuma yalnız gitmeye bile hazırladım.
Ki Ağustos sonu görünüyor doğum..
Her tedbiri alıp kafayı yememek uzere motive ediyorum kendimi
Birde bu laf cikti devamke nedir bu Allasen . Sizin 2 sene olmadi ama belki bu bayanin hemen olacak garantisi mi varBence devamke canm niye erteliyorsun sonra olmuyor ben iki yıldır uğraşıyorum elde var sıfır
Ilk bebegınız mı
[/QUOTE
İkinci olacak nasipse.
4 yaşına girmek üzere olan bir minik abimiz var evde
İnşallahHahahaha abiyi yerim simdı, 4 yasında kocaman abi
Onunla da kalacak insan lazım siz dogum gittıgınızde. Insallah rahatca atlatırsınız o sureci.bendimm
Aminİnşallah
İşte o her türlü babasıyla kalır, ben en kötü tek başıma giderim, ablam annem 10 dk uzagimda ama annem 65 yaş.
Ablam da az panik, bu gün ben kan verirken kendisi bayılıyordu
Bakalım yaşayıp göreceğiz artık.
Kimse sevdiklerini kaybetmesin
Hele evlatlara hiç zarar gelmesin, çok amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?