- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 35
Amin cümlemizinkini inşallah canımBugünkü okumalarımı yaptım Allah kabul etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cümlemizinkini inşallah canımBugünkü okumalarımı yaptım Allah kabul etsin.
Negonun hazırladığı listedeki sıraya göre gidiyorduk da ben sıramı savdım diye kaydetmemişimYarın Fetih okuyan var mıydı?
Ya birileri regl oldu bişeyler oldu ben öyle okudum. Yine okuyacak yoksa okurum.Negonun hazırladığı listedeki sıraya göre gidiyorduk da ben sıramı savdım diye kaydetmemişim
Allah yüreğine ferahlıklar, dayanma gücü versin sana.Hayırlı akşamlar
Unutmadım burayı burdaki desteği.
Hepiniz sağolun.
Kendimi toparliyim devam edicem inş.
Burayı boş hastaları duasız bırakmayın.
Canım dün bende okuttumKızlar benim bugünkü fetih tamam yarın birisi okusun. Yarın eşimin sınavı var aklınızda olsun kardeşlerim dua beklerim
Bugün kimde canım listeyi bulamadım benCanım dün bende okuttum
Ah canım Allah yüreğine ferahlık versinHayırlı akşamlar
Hepiniz sağolun.
Karıştı sanırım Cumartesi bendeydi arkadaş okumuş sen Pazar al dedi tamam dedim sonra başka arkadaş çalıştığı için pazar okumasını istedi tamam dedim Pazartesi bendeydiBugün kimde canım listeyi bulamadım ben
Yarın ben okuyacağım inşaAllah.Karıştı sanırım Cumartesi bendeydi arkadaş okumuş sen Pazar al dedi tamam dedim sonra başka arkadaş çalıştığı için pazar okumasını istedi tamam dedim Pazartesi bendeydi
Ben Pazar günü adet oldum ama yerime okutacak birini bulurum yazdım dün bende başka bir arkadaşta okumuş
Kimse bugün okumadıysa dünkü okunan fetih i bugün için sayalım yarından itibaren sırasıyla devam edelim
Amin Allah razi olsunÇok üzüldüm inşallah hiç kimseye bişey olmadan kolayca atlatırlar Rabbim tez şifa versin
Amin Allah razi olsun insallah dua ederim hastalara sifa icinAllahım kurtarsın şifalarını versin canım sen de aramıza katılıp dualarını esirgeme
Harikasın canım olmadı başa dönelim tekrarSelamün Aleyküm hanımlar, bütün sayfalara baktım. Okunan Fetih Suresi ve listesini çıkardım. Okunanları işaretledim. Yarın ben okucam inşaAllah. Okumak isteyen burdan devam edip, 41'e tamamlayalım inşaAllah.
1. Nego
2. H M
3. Mehfam
4. merve
5. pawlover
6. askrhpozitif
7. Aktif Lora
8. Leyl-i-fer
9. G gunces
10. Psikolojik Deliii
11. @_Gulnihal_
12. UcanSupurge
13. askrhpozitif
14. Merayyy
15. YaKaMoZz-z
16. Merayyy
17. merve
18. H hasbeenandgone
19. Mehfam
Tekrar okuyabiliyosak ben yine okurumSelamün Aleyküm hanımlar, bütün sayfalara baktım. Okunan Fetih Suresi ve listesini çıkardım. Okunanları işaretledim. Yarın ben okucam inşaAllah. Okumak isteyen burdan devam edip, 41'e tamamlayalım inşaAllah.
1. Nego
2. H M
3. Mehfam
4. merve
5. pawlover
6. askrhpozitif
7. Aktif Lora
8. Leyl-i-fer
9. G gunces
10. Psikolojik Deliii
11. @_Gulnihal_
12. UcanSupurge
13. askrhpozitif
14. Merayyy
15. YaKaMoZz-z
16. Merayyy
17. merve
18. H hasbeenandgone
19. Mehfam
Allah sabır versin bonus..söylenecek söz Yok anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah..imtihan dünyası işte Allah sınavını layıkıyla geçmeyi nasip etsinHayırlı akşamlar
Hepiniz sağolun.
Olur canım. Bitirelim inşaAllah, yarım kalmasınHarikasın canım olmadı başa dönelim tekrar
Olur olur okunurTekrar okuyabiliyosak ben yine okurum
Amin inşaAllahAllah sabır versin bonus..söylenecek söz Yok anneciğinin mekanı cennet olsun inşallah..imtihan dünyası işte Allah sınavını layıkıyla geçmeyi nasip etsin
Senden sonra ben alırım canımSelamün Aleyküm hanımlar, bütün sayfalara baktım. Okunan Fetih Suresi ve listesini çıkardım. Okunanları işaretledim. Yarın ben okucam inşaAllah. Okumak isteyen burdan devam edip, 41'e tamamlayalım inşaAllah.
1. Nego
2. H M
3. Mehfam
4. merve
5. pawlover
6. askrhpozitif
7. Aktif Lora
8. Leyl-i-fer
9. G gunces
10. Psikolojik Deliii
11. @_Gulnihal_
12. UcanSupurge