- 27 Kasım 2016
- 4.366
- 18.344
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah zihin açıklığı versin inşallahKızlar benim bugünkü fetih tamam yarın birisi okusun. Yarın eşimin sınavı var aklınızda olsun kardeşlerim dua beklerim
Ben müsait değilim ama birine okuturum. Yarın bende inşaAllahKızlar benim bugünkü fetih tamam yarın birisi okusun. Yarın eşimin sınavı var aklınızda olsun kardeşlerim dua beklerim
Ben okurum yarınBen müsait değilim ama birine okuturum. Yarın bende inşaAllah
Ya ben günlük okumalarımı yapıyorum Allah'ın izniyle ama yazmamışım bi kaç gündür kusura bakmayın. Ama okudum.Ben okurum yarın
Tamam o zaman canımBen okurum yarın
Ben buralardayım beni etiketleyin okuyan yoksa.Tamam o zaman canım
Sen nasılsın canım ne zaman test verecektin ?Ya ben günlük okumalarımı yapıyorum Allah'ın izniyle ama yazmamışım bi kaç gündür kusura bakmayın. Ama okudum.
İyiyim şükür. 29u nasipse.Sen nasılsın canım ne zaman test verecektin ?
İnş 9 ay heeep müsait olursun MervecimBen okurum yarın
Hadi güzel haberler inşallahİyiyim şükür. 29u nasipse.
Ne güzel dua oldu bu böyleİnş 9 ay heeep müsait olursun Mervecim
İnş 9 ay heeep müsait olursun Mervecim
Amiin Allah razı olsun canlar. İnşallah. Allah burdan da virüs bitti diye şükür namazları kılıp çıkmayı nasip etsin bizlere.Hadi güzel haberler inşallah
Çok üzüldüm inşallah hiç kimseye bişey olmadan kolayca atlatırlar Rabbim tez şifa versinKizlar annem, babam ,kardesim ve gelinizimiz korana virus oldular gelinimiz hamile idi bugun doğum oldu yiğenim kuvezde 4 gun daha orda kalacakmis dua edermisiniz inşallah korana virus cikmaz insallah anneden bebege bulasmis olmaz saglikla ciksin annesi babasi kucağına alsin
Allahım kurtarsın şifalarını versin canım sen de aramıza katılıp dualarını esirgemeKizlar annem, babam ,kardesim ve gelinizimiz korana virus oldular gelinimiz hamile idi bugun doğum oldu yiğenim kuvezde 4 gun daha orda kalacakmis dua edermisiniz inşallah korana virus cikmaz insallah anneden bebege bulasmis olmaz saglikla ciksin annesi babasi kucağına alsin