- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
Allah razı olsun canım. Aminn inşallahBaşın sağolsun Allah rahmet etsin canım
teşekkür ederim.Allah şifa olsunya Şafi okurum
Başınız sağolsun
Tamam canım.Hayırlı sabahlar.Bir süre aktif olamıycam.Günlük okumalarımı yapıcam,bildirim yapmam sadece.
Fetih suresi bugünYaKaMoZz-z daydı.
Diğer günler alınmadı henüz.
15.Fetih okunacak bugün.
14 ocak günü 41.gün olacak.
Teşekkür ederim inşAllahCok gecmıs olsun annenızde tez zamanda atlatır ınsallah
Ben okudum fetihHayırlı sabahlar.Bir süre aktif olamıycam.Günlük okumalarımı yapıcam,bildirim yapmam sadece.
Fetih suresi bugünYaKaMoZz-z daydı.
Diğer günler alınmadı henüz.
15.Fetih okunacak bugün.
14 ocak günü 41.gün olacak.
Tamam Allah kabul etsin bende yarın okurumBen okudum fetihYaKaMoZz-z okumadıysan yarın oku?
Bugün bir yasin okurum inş.burada hastası olan herkese de Allah şifa versin.bengisu022 burdaki günlük duaları okuyabilir ve Bonus un annesine Yasin okuyabilirsin
Benim cüzler bugün biter inş
Canım ben çalışıyorum hafta içi zor oluyor fetih yarın bende olsa Pazartesi okusan olur mu? Regl durumun olursa ben alırım Pazartesi’yi.....Tamam Allah kabul etsin bende yarın okurum
Tamam olur ben Pazartesi okurumCanım ben çalışıyorum hafta içi zor oluyor fetih yarın bende olsa Pazartesi okusan olur mu? Regl durumun olursa ben alırım Pazartesi’yi.....
Amaninnnn dün de yazmıştım sana korktuğum başımıza geldi. Ben de fetihi şimdi okudum yazayım diye sayfayı açmıştım. Yarını da ben alayım olmadı annem okurKızlar ben adet oldum
Erken geldi halbuki bi kaç gün vardıAmaninnnn dün de yazmıştım sana korktuğum başımıza geldi. Ben de fetihi şimdi okudum yazayım diye sayfayı açmıştım. Yarını da ben alayım olmadı annem okur
Ben yerime okutacak birini bulurum hiç aklıma gelmemiştiKızlar alan olmazsa bana etiket yapın ben birine okuturum. Ben de reglim şu an maalesef.i