- 31 Aralık 2015
- 41.449
- 132.629
Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin inşallahCanlar benim transferim yarın. Bana da dualarınızda minik bir yer ayırırsanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah hayirli saglikli evlat nasip etsin inşallahCanlar benim transferim yarın. Bana da dualarınızda minik bir yer ayırırsanız sevinirim.
Elimden geldikçe bende dua ederim Rabbım yardımcısı olsun sıfa versın7 aylık hamile bir tanıdık var kovit olmuş
Şimdi yoğun bakımda durumu pek iç açıcı değil tedaviye pek yanıt vermiyormuş Doğum yaptırmak zorunda kalabilirlermiş
Dua edebilir misin sizler de ben 1479 selamün kavlen çekmeye başladım
Allah şifa versin canım ben de okurum selamun kavlen inşallah.7 aylık hamile bir tanıdık var kovit olmuş
Şimdi yoğun bakımda durumu pek iç açıcı değil tedaviye pek yanıt vermiyormuş Doğum yaptırmak zorunda kalabilirlermiş
Allah anneyle evladına sağlıkla kavuşmayı nasip etsin,bende ya şafii çekeyim.7 aylık hamile bir tanıdık var kovit olmuş
çok çok zor ve bir o kadar da üzücü bir annenin gidişi.... Rabbim mekanını cennet etsin, evlatlarına da sabır versin.Arkadaşlar Bonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
başınız saolsun. Allah rahmet eylesin. çok zor bir süreç.Çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bende bugün amcamı kaybettim korenadan
Allah razı olsun canım aminBasın sağolsun canım benim. Allah sabırlar versin
Allah razı olsun canım aminn inşallahAtaayemi zeynepyu seninde basın sagolsun canim rabbım gunahlarını affetsin mekanını cennet eylesin
Allah razı olsun. Evet çok Zorlu süreç bütün akrabalarım kovid olmuş bugün öğrendim bide Rabbim yardımcımız olsun merhamet etsinçok çok zor ve bir o kadar da üzücü bir annenin gidişi.... Rabbim mekanını cennet etsin, evlatlarına da sabır versin.
başınız saolsun. Allah rahmet eylesin. çok zor bir süreç.
amin inşallah. benim de kuzenler geçirdi. birine solunum desteği verildi çıktı çok şükür. diğeri hala hastanede. ona da solunum desteği verildi. genel durumu iyi ama. başka bir kuzenimle eniştem de iyileşti çok şükür. 10 gün önce halamın ameliyatı sonrası eve covidle dönülmüş. halam covidten tekrar hastaneye yoğun bakıma kaldırıldı. organ iflası nedeniyle o da vefat etti. herşey o kadar sinir bozucu ki. cenazeyi bile anlamadık. Rabbim yardım etsin.Allah razı olsun. Evet çok Zorlu süreç bütün akrabalarım kovid olmuş bugün öğrendim bide Rabbim yardımcımız olsun merhamet etsin
Canım seninde basın sagolsunamin inşallah. benim de kuzenler geçirdi. birine solunum desteği verildi çıktı çok şükür. diğeri hala hastanede. ona da solunum desteği verildi. genel durumu iyi ama. başka bir kuzenimle eniştem de iyileşti çok şükür. 10 gün önce halamın ameliyatı sonrası eve covidle dönülmüş. halam covidten tekrar hastaneye yoğun bakıma kaldırıldı. organ iflası nedeniyle o da vefat etti. herşey o kadar sinir bozucu ki. cenazeyi bile anlamadık. Rabbim yardım etsin.