- 26 Şubat 2018
- 11.554
- 37.590
1 yasin, 1 mülk aldım70.000 Kelime i Tevhid
70 Mülk suresi
41 Yasin okuyalım teyzemize
Kelime i Tevhid Kalan 45.000
Mülk kalan 69
Yasin kalan 40
Mülk kalan 68
Yasin kalan 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 yasin, 1 mülk aldım70.000 Kelime i Tevhid
70 Mülk suresi
Mülk kalan 69
Yasin kalan 40
Mülk 1 tane70.000 Kelime i Tevhid
70 Mülk suresi
Mülk kalan 69
Yasin kalan 40
Kelime_i tevhit kalan 40.000Rabbim mekanını cennet eylesin
Kelime-i Tevhit Kalan 44.000
Mülk suresi 67
Yasin 37
Offf cok uzuldum Rabbim sabır versin mekanı cennet olsun ınsallah bogazim düğüm düğüm oldu cok zorArkadaşlar Bonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bende bugün amcamı kaybettim korenadanArkadaşlar Bonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Allahim rahmet eylesin cok cok üzüldümArkadaşlar Bonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Canım Zeynep im yaaaa hem baba gitti hem amca öyle mi? O da yurt dışında mıydı? Başın sağ olsun. Kabirleri Nur olsun....Çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bende bugün amcamı kaybettim korenadan
Ah canım başın sağolsun,Allah rahmet eylesinÇok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bende bugün amcamı kaybettim korenadan
Rabbim rahmet eylesin... Sabr-ı cemil versin Bonus arkadasimiza, yakinlarina...Arkadaşlar Bonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Allah sabırlar versin, rahmet eylesin,dualarımızın sevabından ona da gitsin inşallah.Çok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bende bugün amcamı kaybettim korenadan
Negoo başımız sağolsun canım. Kalbim paramparça....Kelime i Tevhid Kalan 45.000
Mülk kalan 68
Yasin kalan 38
Yok canım amcam Konya'da oğlunun yanındaydı babam yurt dışında olduğu için babam gibiydi Allah razı olsun canımCanım Zeynep im yaaaa hem baba gitti hem amca öyle mi? O da yurt dışında mıydı? Başın sağ olsun. Kabirleri Nur olsun....
Canım Bonus um dün akşam ha gayret ya Şafii leri çekerken öyle inanmıştım ki herşeyin düzeleceğine. Mekanı cennet olsun anneciğinin.....
Allah razı olsun canımAh canım başın sağolsun,Allah rahmet eylesin
Basın sağolsun canım benim. Allah sabırlar versinÇok üzüldüm Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah bende bugün amcamı kaybettim korenadan