100 okudum kalan 66001100 okudum.
Kalan 6700
100 okudum kalan 6600
1000 aldım2000 okudum, 2000 daha aliyorum
Kalan: 2600
600 aldım kalan 1.0001000 aldım
Kalan 1600
Canım dualarımızda olacaksın 10 gün sonra güzel haberler alacağız inşallahCanlar benim transferim yarın. Bana da dualarınızda minik bir yer ayırırsanız sevinirim.
Allah razı olsun.Canım dualarımızda olacaksın 10 gün sonra güzel haberler alacağız inşallah
Kalan 1000 adeti aldım kızlar bitti Allah’a şükür tüm şifa bekleyen hastalarımıza gelsin tez vakitte hepsi hayırlı bir şekilde sağlıklarına kavuşsunlar inşaAllah600 aldım kalan 1.000
Allah kabul etsin dualarımızı inşallahKalan 1000 adeti aldım kızlar bitti Allah’a şükür tüm şifa bekleyen hastalarımıza gelsin tez vakitte hepsi hayırlı bir şekilde sağlıklarına kavuşsunlar inşaAllah
Allah kabul etsin dualarımızı inşallah
İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn ah ya ah çok üzüldüm Allah rahmet eylesinArkadaşlarBonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
Allah immm benm icim bu kdr yandi onu dusunemiyoru cok cokkk uzuldum Rabbim kalanlara sabir versin cokk aci ... iyilesti diye yazacak takibindeydim Allah im rahmet eylesnArkadaşlarBonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah
5000 aldım kalan 65.000Kızlar 70.000 kelime-i tevhid okusak Bonusun annesine
@Negoo
@Bonus
@_Reyyan
@terliksuu
@Pasiflora25
@pawlover
@Anka
@Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
@UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
@Merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@Cecilion
@Nur1835
@ayse2325
@123hasret
@Chocolita
@braindamage
5000 aldım kalan 600005000 aldım kalan 65.000
Yazmaya girmiştim....ArkadaşlarBonus un annesini kaybettik. Telefona bakıcak durumda olmadığı için ben yazmak istedim. Allah hepinizden razı olsun onu yalnız bırakmadınız destek oldunuz. Fazlasıyla üzgünüm. Allah mekanını cennet eylesin inşallah