Ben de okurum canım beni de etiketler misin haberim olmuyorBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu içim müsait olmayanlar okuyamaz.
Teyzemizin ve amcamızın koronavirüsün sebep olduğu hastalıktan kurulması,şifa bulması için.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@gunces
Asiye_
Kukrim
@Nur1835
Cecilion
Beni de çıkarabilirsin daha iyi şükür negom okumalara devam edicemUcanSupurge ve C Calcifer in hastaları çok şükür düzeldi.Darısı diğer hastalarımızın başına
pawlover kayınvalidesi için
Bonus un annesi
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
Nego nun kayınpederi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
Cecilion un babası için
Tamam canım bazen atlıyorum kusura bakmaBen de okurum canım beni de etiketler misin haberim olmuyor
Yok canım ne kusuru ben de takip edemiyorum bir bildirim atlayınca bildirim gelmyor ondan dedimTamam canım bazen atlıyorum kusura bakma
UcanSupurge ve C Calcifer in hastaları çok şükür düzeldi.Darısı diğer hastalarımızın başına
Bonus un annesi
Nego nun kayınpederi için
@merve-onur un kendi ve eşi için
Cecilion un babası için
Elhamdulillah elhamdulillah elhamdulillahBeni de çıkarabilirsin daha iyi şükür negom okumalara devam edicem
Çok şükür canımBeni de çıkarabilirsin daha iyi şükür negom okumalara devam edicem
Şuan musaitim ama her an da olabilirim günüm o yüzdenBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu içim müsait olmayanlar okuyamaz.
Teyzemizin ve amcamızın koronavirüsün sebep olduğu hastalıktan kurulması,şifa bulması için.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@gunces
Asiye_
Kukrim
@Nur1835
Cecilion
Gece yarın bu duayı deyim dedim. Sen yazmisin canım benimBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu içim müsait olmayanlar okuyamaz.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@gunces
Asiye_
Kukrim
@Nur1835
Cecilion
Tamam canım sağol❤Şuan musaitim ama her an da olabilirim günüm o yüzdenBonus un annesi icin hemen başlayayım öyle ise bitince diğer arkadaşa da okurum inşallah olmazsam.
@Pasiflora25 dedi canımGece yarın bu duayı deyim dedim. Sen yazmisin canım benim
okurum ben deBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu için müsait olmayanlar okuyamaz.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@gunces
Asiye_
Kukrim
@Nur1835
Cecilion
Malesef okuyamıcam, müsait değilim canımBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu için müsait olmayanlar okuyamaz.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@gunces
Asiye_
Kukrim
@Nur1835
Cecilion
Tamam canımMalesef okuyamıcam, müsait değilim canım
Bende hemen başlayayim canım şifa olsun inşallahBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu için müsait olmayanlar okuyamaz.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_
merve
@camlihemsinli
@askrhpozitif
@merve-onur
@hicmet16
@Psikolojik Deliii
@gunces
Asiye_
Kukrim
@Nur1835
Cecilion
Hastanede oksijen verilmeye devam ediliyor. Enfeksiyon azalmıştı, tekrar artmış. Dua ediyoruz, bekliyoruz.Cümleme koronavirüs hastası,Ümmeti Muhammed için ve
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
Bonus un annesi için
Nego nun kayınpederi ve kayınvalidesi si için
C Calcifer in ablası için
@merve-onur un kendisi ve eşi için
clara ün kayınvalidesi için
2 günlük tesbihlerimden okuyabildiklerimi okudum,hastalar nasıl acaba?
Bonus sevindim,daha iyi olsun inşallah
Allah nerde hasta varsa şifa,acı varsa sabır versin
Ben her ikisi için de okurumBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu için müsait olmayanlar okuyamaz.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
@Leyl-i-fer
@H M
UcanSupurge
@hasbeenandgone
@_Gulnihal_