Allah razı olsun senden cnmBonus Asiye_ çok sevindim canlarım. Şifa ayetlerini okudum. Okumaya,rabbimden dilemeye devam.....@negoo @Ataayemi zeynepyu ve yakınlarını yeni kaybedenler allah size de sabır versin
1 yasin 41 şifa salavatı da ben okudum bugün Allah nerde hasta varsa Şafi ismiyle şifa versin inşallah yetişsin dualar
1 Yasin 422 ya şafi ve 7 Fatiha okudum Rabbim şifa versin
AmiinGünlük okumalarımı yaptım. Allah kabul etsin.
Bugunluk okumalarımı tamamladm Rabbim sıfa versin ınsallah
Hayırlı geceler.
Hastalarımız için yasin i Şerif okudum. Rabbim tez zamanda şifa versin. Yine dualara katılırım inşallah
Amin,Allah kabul etsin hanımlarBende her gün günlük tesbihlerimi çektim bugün adetim bitti fetih suresini her gün okumaya devam edeceğim Allah'ın izniyle inşallah
Gözün aydın canım.Amin inşallah darısı diğer hastalarımızın başına inşallah
Hayırlı sabahlar. Beni listeden çıkarabilir misinPsikolojik Deliii bugün Fetih suresi sendeydi canım.
Bu hastalıktan şifa bekleyen cümle Ümmeti Muhammed e ve bu isimlere.
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
pawlover kayınvalidesi için
Bonus un annesi
Nego nun kayınpederi için
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
C Calcifer ablası için
M merve_eymen un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
Sağ ol canım ayakta atlatıyoruz yani eşim çok şükür baya iyi benim biraz ağrılarım var ..senin annen nasıl oldu giremedim diğer taraftada etiketledim şimdi seni inşallah iyidirM merve_eymen merve nasıl oldunuz?
Çok sevindim canım. Rabbim tekrardan ayağa kalkmayı nasip etsin. Namazlardan sonra dua ediyorum inankiAllah razı olsun bu kadar düşünüp ediyosun allah senide duasız bırakmasın inş.
Bugün umut verici oldu oksijeni düşüktü biraz yükseldi. Her an ne olur bilinmez bi durumda ama böyle yükselmeside mucize bizim için
Tamam canım.Çok şükür ilk hastalarımız iyileştiği için çıkarıyorum listeden.Darısı diğerlerinin başına.Hayırlı sabahlar. Beni listeden çıkarabilir misinOkumalara devam edeceğim ama
Okucam, canım.Psikolojik Deliii bugün Fetih suresi sendeydi canım.
Bu hastalıktan şifa bekleyen cümle Ümmeti Muhammed e ve bu isimlere.
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
pawlover kayınvalidesi için
Bonus un annesi
Nego nun kayınpederi için
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
C Calcifer ablası için
M merve_eymen un kendi ve eşi için
@Emma3 ün kayınvalidesi için
Cecilion un babası için
Canım ben de okumalara devam edeceğim ama beni de listeden çıkarır mısın? Ufak tefek şikayetleri haricinde toparlandılar şükürHayırlı sabahlar. Beni listeden çıkarabilir misinOkumalara devam edeceğim ama
Amin canım inşaallah❤Okucam, canım.
Rabbim şifa versin hepsine
Çok şükür canımCanım ben de okumalara devam edeceğim ama beni de listeden çıkarır mısın? Ufak tefek şikayetleri haricinde toparlandılar şükürNego
Okurum inşallah canımBonus un annesine, Cecilion un babasına bunu okumak isteyen olursa,her kişi her birine 1479 adet okuyacak.Ayet olduğu içim müsait olmayanlar okuyamaz.
Teyzemizin ve amcamızın koronavirüsün sebep olduğu hastalıktan kurulması,şifa bulması için.
Nego
Bonus
@reyyanK
terliksuu
@Pasiflora25
pawlover
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
@_Gulnihal_