- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
Aynen canım maksat şifa bekleyen hastalara bir nefes dua❤Yeterki okuyalım dua gönderelim dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canım maksat şifa bekleyen hastalara bir nefes dua❤Yeterki okuyalım dua gönderelim dimi
Bonuscum hepsi benim için biraz fazla gelse de okurdum ama madem biraz esnetilebilir ben 7 fatiha 422 ya şafi çekerim 1 yasin okurum.Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
pawlover
Anka
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Saricivcivcikcik
Tenceresiz kaldim anne
athena
Niloyatospikk
Jawlensky
G gunces
merve
Her gün:
100 İstiğfar
100 Şifa Salavatı
41 Salatı Tefriciye
7 Fatiha 422 Ya Şafi
Her gün sırayla müsait olan 1 kişi de 1 Fetih suresi okuyacak 41 gün okumuş olucaz.
İsteyen hergün 1 yasinde okuyabilir.
Bu etiketlenen isimler zaten düzenli okuma yapabilcek olanlar.
Görüyorum ben bi çoğunuzu her konuya yazıp okuyosunuz Allah razı olsun hepinizden.
Tabiki bunun şartı olmaz bi gün okuyamadığımız olur sorun değil elimizden geldikçe okumaya çalışırız.
Ses olur mesela tesbih çekemez ben bi yasin okurum bugün der yani hiç bi zorlaması yok bunun.
Yinede ben böyle okuyamam ama kendimce okurum yazarım diyen yazsın.
Dağınık olmaz birine okundu birine okunmadı olmaz çok hastamız var ben bunu görünce zaten çok üzüldüm.
Amaç sadece Allah rızası ve şifa bekleyen hastalara bizden fayda dokunması.
Hastalarımızın kendi adı olmasada mutlaka burdaki adımızla niyetimizde duamızda geçirelim.
UcanSupurge nin annesi,babası,kardeşi için
pawlover Kayınvalidesi için
Bonus un Annesi için
Limonsuzzcay ın kendi, kızı,annesi için
Niloyatospikk in Teyzesi için
R Ruyamd Annesi için
Lili 38 in Kayınpederi için
Cecilion un Babası için
Nego nun Kayınpederi ve kayınvalidesi si için
@Tubaa9533 ün kendisi ve halası için
Amin,inşaallah❤100 İstiğfar
100 Şifa Salavatı
41 Salatı Tefriciye
422 Ya Şafi
Okudum hastalarımıza Allah kabul etsin
Geçmiş olsun canım,eklerim tabiAllah izin verirse sabah akşam okuyabildiğim kadar okuyacağım.
Ablamın da yakalandığını öğrendim onu da ekler misiniz
Ekliyorum canımBonuscum hepsi benim için biraz fazla gelse de okurdum ama madem biraz esnetilebilir ben 7 fatiha 422 ya şafi çekerim 1 yasin okurum.
Bir de braindamage arkadaşımız ve babası için de dua edelim lutfen
Ben bunların hepsini şimdi çektim tam 1 saat sürdü birazdan 1 yasin ve 1 fetih süresi okuyacağım inşallah Rabbim dualarımızı kabul edip tüm hastalara şifa versinHanımlar günlük çok gelir derseniz bu eklediklerimin içinden isteğinizi okuyabilirsiniz her gün.
Sadece Fetih suresini her gün bir kişi 1 tane okuyacak,onu 41 e tamamlıycaz.
Her gün:
100 İstiğfar
100 Şifa Salavatı
41 Salatı Tefriciye
7 Fatiha 422 Ya Şafi
Her gün müsait olan 1 kişi de 1 Fetih suresi okuyacak.
Nego
Bonus
Mehfam
terliksuu
Aktif Lora
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
pawlover
Anka
C Calcifer
Leyl-i-fer
H M
UcanSupurge
H hasbeenandgone
Saricivcivcikcik
Tenceresiz kaldim anne
athena
Niloyatospikk
Jawlensky
G gunces
merve
fetih suresi her gün bı tane okunuyo. okundu o istersen yarınkini alBen bunların hepsini şimdi çektim tam 1 saat sürdü birazdan 1 yasin ve 1 fetih süresi okuyacağım inşallah Rabbim dualarımızı kabul edip tüm hastalara şifa versin
Tamam olsun ben yine okuyayım 1 tane de Yasin okucam inşallahfetih suresi her gün bı tane okunuyo. okundu o istersen yarınkini al
Allah razı olsunGeçmiş olsun canım,eklerim tabi
Ekliyorum canım
Tamam tatlım, okuduğum zaman yazarım. Ama okuyamazsam hakkınızı helal edin. ❤❤
Tamam tatlım, okuduğum zaman yazarım. Ama okuyamazsam hakkınızı helal edin. ❤❤
Birgün okuyamazsam bir şey olur mu? Biraz unutkan oldum bu aralar.Düzenli günlük okuma yapıcaz ona katılırsan yazalım içinden ne gelirse
Yok canım nolucak amaç dua etmek bi şartı yok. En çok bilinen okunanları sıraladıkBirgün okuyamazsam bir şey olur mu? Biraz unutkan oldum bu aralar.
Kuzum bugün adet günüm olmazsam bende katılırım adet olursamda tesbih çekerim ama inşallah adet olmamDüzenli günlük okuma yapıcaz ona katılırsan yazalım içinden ne gelirse