Maşallah Allah daha iyi etsin inşallahYer gök duayla gerçekten hepinizden Allah razı olsun sizdrn dua istememiştim daha sabahında çok kötüydü çok ağrılarım var abla diyordu akşam tekrar konuştum abla anlamadım nasıl oldu hiç Bi ağrım kalmadı biranda diyor o zaman hepinize çok dua ettim okuyan okumayan hepinizden Rabbim razı olsun duanız düşünmeniz bile benim için çok değerli tekrar tekrar Rabbim ne isteğiniz varsa versin inşallah
Çok geçmiş olsun bizde dün iyi haber aldık çok şükür ama yinede kalbimiZ pır pır Rabbim tüm hastalara şifa versinYer gök duayla gerçekten hepinizden Allah razı olsun sizdrn dua istememiştim daha sabahında çok kötüydü çok ağrılarım var abla diyordu akşam tekrar konuştum abla anlamadım nasıl oldu hiç Bi ağrım kalmadı biranda diyor o zaman hepinize çok dua ettim okuyan okumayan hepinizden Rabbim razı olsun duanız düşünmeniz bile benim için çok değerli tekrar tekrar Rabbim ne isteğiniz varsa versin inşallah
2000 aldım 13.0002000 bin aldım kalan 15.000
1000 aldım 12.0002000 aldım 13.000
1000 aldım kalan 11.0001000 aldım 12.000
1000 aldım kalan 10.0001000 aldım kalan 11.000
1500 aldım 8000 kaldı-500
Kalan 9.500
Şükür canım çok şükür daha iyi Rabbim cümle hastalarla beraber
Ben okurum canım 5 tane ver banaKızlar hucurat süresi okuyabilecek var mı? Yoğun bakımda yatan hasta için.
Aminnn inşallah canım.Şükür canım çok şükür daha iyi Rabbim cümle hastalarla beraberAtaayemi zeynepyu arkadaşımızın da hastasına şifa versin inşallah
Allah razı olsun canımBen okurum canım 5 tane ver bana
Canım müsait değilimKızlar hucurat süresi okuyabilecek var mı? Yoğun bakımda yatan hasta için.
Ben eşime bundan okuyorum. Anneciğiniz için de 500 tane okudum. Allahım tez vakitte şifasını versin inşallah. Geçmiş olsun.Allah rızası için annem için dua istiyorum covid ciğere inmiş hastanede yatıyor, içinizden ne geliyorsa yasin fatiha hucurat ayet dua yeterki iyileşsin.
Allah şifa versin Ya Şafi okurumAllah rızası için annem için dua istiyorum covid ciğere inmiş hastanede yatıyor, içinizden ne geliyorsa yasin fatiha hucurat ayet dua yeterki iyileşsin.
2000 aldım kalan 60001500 aldım 8000 kaldı
Hasta nasıl iyi mi?Allah rızası için annem için dua istiyorum covid ciğere inmiş hastanede yatıyor, içinizden ne geliyorsa yasin fatiha hucurat ayet dua yeterki iyileşsin.