• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korona ve pıhtılaşma

Ben ilaclar yapiyor diye biliyorum.

Korona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.
Korona olan herkese kan sulandirici vermiyorlar. Suan ben ve eşim pozitifiz. Eşime sadece favirapavir getirdiler. Ben hamile olduğum için hiç ilac vermediler...

Merhaba arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim genetik olarak kan pıhtılaşmasi olanlar korona atlattımi
Ben korona olmadım ama şuan aspirin kullaniyorum doktor tavsiyesi üzerine ve bacağımda venöz yetmezlik var korkuyorum sizler ne yaptınız aspirin yada sulandırıci iğne kullandınız mı korona olduğunuzda yada hiç aspirin dahi icmedinizmi
Gecmis olsun. Ben hamileyim ve pozitifim suan. Ilaclari kullanamıyorum ama aile hekimim ve kadın doğum doktorum 100mg aspirin icmemi söyledi. Sadece aspirin ve parol kullanıyorum.
Siz de kullanmaya devam edebilirsiniz sanırım. Doktorunuza danışmanız iyi olur.

Geçmiş olsun şimdi nasılsınız nasıl seyrediyor hastalık
Teşekkür ederim 🥺
Atesim 38.5'lara çıkmıştı. Suan düştü neyse ki. Öksürük ve halsizlik var yoğun olarak. Tek umudum ilerlemeden sona ermesi. En başından beri sürekli ilerledi. Ama semptomlar ayri ayri olduğu için fenalasmadim. Bir gün ates var, diğer gün öksürük, bugün tat ve koku da gitti.

Teşekkür ederim 🥺
Atesim 38.5'lara çıkmıştı. Suan düştü neyse ki. Öksürük ve halsizlik var yoğun olarak. Tek umudum ilerlemeden sona ermesi. En başından beri sürekli ilerledi. Ama semptomlar ayri ayri olduğu için fenalasmadim. Bir gün ates var, diğer gün öksürük, bugün tat ve koku da gitti.
Allah şifa versin inşallah kaç gün oldu hastalık baslayali

Back