- 24 Haziran 2016
- 7.252
- 26.204
- 548
Teşekkür ederim yoktu korono oldu ciğerlere indi ilaçların kan pıhtılaşmasina karşı iğne oldu 30 tane .Kan pıhtılaşma bozukluğu varmiydi esinizde neden yattı hastanede geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim yoktu korono oldu ciğerlere indi ilaçların kan pıhtılaşmasina karşı iğne oldu 30 tane .Kan pıhtılaşma bozukluğu varmiydi esinizde neden yattı hastanede geçmiş olsun
Sıtma ilaçları da kan pıhtılaşması yapio mu acaba??Teşekkür ederim yoktu korono oldu ciğerlere indi ilaçların kan pıhtılaşmasina karşı iğne oldu 30 tane .
Anladım çok.gecmis olsunTeşekkür ederim yoktu korono oldu ciğerlere indi ilaçların kan pıhtılaşmasina karşı iğne oldu 30 tane .
Korona virüsün kendisi kan pıhtılaşmasi yapıyor ilaçlar değilSıtma ilaçları da kan pıhtılaşması yapio mu acaba??
Ben ilaclar yapiyor diye biliyorum.Korona virüsün kendisi kan pıhtılaşmasi yapıyor ilaçlar değil
Ben ilaclar yapiyor diye biliyorum.
Korona olan herkese kan sulandirici vermiyorlar. Suan ben ve eşim pozitifiz. Eşime sadece favirapavir getirdiler. Ben hamile olduğum için hiç ilac vermediler...Korona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.
Geçmiş olsun şimdi nasılsınız nasıl seyrediyor hastalıkKorona olan herkese kan sulandirici vermiyorlar. Suan ben ve eşim pozitifiz. Eşime sadece favirapavir getirdiler. Ben hamile olduğum için hiç ilac vermediler...
Gecmis olsun. Ben hamileyim ve pozitifim suan. Ilaclari kullanamıyorum ama aile hekimim ve kadın doğum doktorum 100mg aspirin icmemi söyledi. Sadece aspirin ve parol kullanıyorum.Merhaba arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim genetik olarak kan pıhtılaşmasi olanlar korona atlattımi
Ben korona olmadım ama şuan aspirin kullaniyorum doktor tavsiyesi üzerine ve bacağımda venöz yetmezlik var korkuyorum sizler ne yaptınız aspirin yada sulandırıci iğne kullandınız mı korona olduğunuzda yada hiç aspirin dahi icmedinizmi
Teşekkür ederimGeçmiş olsun şimdi nasılsınız nasıl seyrediyor hastalık
Allah şifa versin inşallah kaç gün oldu hastalık baslayaliTeşekkür ederim
Atesim 38.5'lara çıkmıştı. Suan düştü neyse ki. Öksürük ve halsizlik var yoğun olarak. Tek umudum ilerlemeden sona ermesi. En başından beri sürekli ilerledi. Ama semptomlar ayri ayri olduğu için fenalasmadim. Bir gün ates var, diğer gün öksürük, bugün tat ve koku da gitti.