Korona ve pıhtılaşma

zeynep4

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
12.221
2.447
448
Merhaba arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim genetik olarak kan pıhtılaşmasi olanlar korona atlattımi
Ben korona olmadım ama şuan aspirin kullaniyorum doktor tavsiyesi üzerine ve bacağımda venöz yetmezlik var korkuyorum sizler ne yaptınız aspirin yada sulandırıci iğne kullandınız mı korona olduğunuzda yada hiç aspirin dahi icmedinizmi

Korona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.

Lütfen olumsuz şeyleri düşünüp şimdiden kendinizi üzüp sıkıntıya sokmayın
Korona olursanız ki inş olmazsınız doktora sağlık durumunuzdan ve özellikle bacağınızdaki venöz yetmezlikten bahsederseniz tedaviyi ona göre düzenleyeceklerini düşünüyorum , belki daha yakından takip ederler

Korona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.
Evet herkese veriliyor ama herkeste extra genetik olarak kan pıhtılaşmasi yok tedbir amaçlı veriliyor
Sorum benim durumumda olanların korona olupta sadece coraspin ile sorunları duzeliyormu

Ben korona olduğumda kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ama ben çok ağır geçirdim onunla alakası var mıdır bilmiyorum

Arkadasim covid oldu. Favipiravir ilac verildi sadece kan sulandirici verilmedi. Herkese verilmiyor yani. Ozellikle sordum vermediler mi diye hayir dedi.

Konu sahibi zaten kan sulandirici kullanıyormussunuz bir sorun yaşamazsınız insallah.
Benim pihtilasma sorunum yok ama ona ragmen en çok o etkisinden korkuyorum hastaligin. Kotu dusunmeyin. Kendinizi korursaniz covid olmazsiniz.

Ben korona olduğumda kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ama ben çok ağır geçirdim onunla alakası var mıdır bilmiyorum
Kaclik kullandınız bende gebelikte kullandım ona rağmen üç düşüğüm oldu iki yıldır aspirin kullanmiyordum bu sebepten venöz oldu bacağımda

Arkadasim covid oldu. Favipiravir ilac verildi sadece kan sulandirici verilmedi. Herkese verilmiyor yani. Ozellikle sordum vermediler mi diye hayir dedi.
Benim cevremde covid olan herkes kan sulandırıcı kullandı bende dahil. Doktor ilk aradığı zaman özellikle söyledi 3 ay kullanacaksın diye.

eşimin halası ve bir kızinda var pihtilasma problemi, atlattilar hatta ikizini pihtilasma yuzunden kaybettikleri icin diger kizina dr larda baya endise etti ama rahat atlatti.
kontrol amacli bir kac gun hastanede yatti.

Eşim korona oldu hastanede yattı 30 adet kan sulandırıcı iğne oldu şuan iyi geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…