Süreci nasıl geçirdiklerini öğrenmek istemişKorona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.
Evet herkese veriliyor ama herkeste extra genetik olarak kan pıhtılaşmasi yok tedbir amaçlı veriliyorKorona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.
Arkadasim covid oldu. Favipiravir ilac verildi sadece kan sulandirici verilmedi. Herkese verilmiyor yani. Ozellikle sordum vermediler mi diye hayir dedi.Korona ilaçları kullanan herkese kan sulandırıcı öneriyorlar ztn. Neyi öğrenmek istiyorsunuz anlamadım. Ztn doktorunuz vermiş ilacı.
Sizin belirtileriniz tekrar etti mi geçti diye düşündüm benim ama tekrar dan belirti goruorumBen korona olduğumda kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ama ben çok ağır geçirdim onunla alakası var mıdır bilmiyorum
Kaclik kullandınız bende gebelikte kullandım ona rağmen üç düşüğüm oldu iki yıldır aspirin kullanmiyordum bu sebepten venöz oldu bacağımdaBen korona olduğumda kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ama ben çok ağır geçirdim onunla alakası var mıdır bilmiyorum
Genetik olarak varmı sizde pıhtılaşma doktormu verdi korona sürecinde igneyiBen korona olduğumda kan sulandırıcı iğne kullandım her gün ama ben çok ağır geçirdim onunla alakası var mıdır bilmiyorum
4binlikti sanırım genetik olarak kan pıhtılaşması yok sadece korona olduğum için vermiştiGenetik olarak varmı sizde pıhtılaşma doktormu verdi korona sürecinde igneyi
Ben hala toparlanamadım şahsen.Sizin belirtileriniz tekrar etti mi geçti diye düşündüm benim ama tekrar dan belirti goruorum
Yakın zamanda mı oldunuz korona kayinvalidemler oldular ve uc ay etkisi sürdü terleme eklem ağrıları falanBen hala toparlanamadım şahsen.
Ne kadar oldu pekiBen hala toparlanamadım şahsen.
Benim cevremde covid olan herkes kan sulandırıcı kullandı bende dahil. Doktor ilk aradığı zaman özellikle söyledi 3 ay kullanacaksın diye.Arkadasim covid oldu. Favipiravir ilac verildi sadece kan sulandirici verilmedi. Herkese verilmiyor yani. Ozellikle sordum vermediler mi diye hayir dedi.
Ona sadece favicovir vermisler. Kan sulandirici vermediler mi dedim hayir sadece bunu verdiler dedi.Benim cevremde covid olan herkes kan sulandırıcı kullandı bende dahil. Doktor ilk aradığı zaman özellikle söyledi 3 ay kullanacaksın diye.
Eşim korona oldu hastanede yattı 30 adet kan sulandırıcı iğne oldu şuan iyi geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar lütfen cevap verirseniz sevinirim genetik olarak kan pıhtılaşmasi olanlar korona atlattımi
Ben korona olmadım ama şuan aspirin kullaniyorum doktor tavsiyesi üzerine ve bacağımda venöz yetmezlik var korkuyorum sizler ne yaptınız aspirin yada sulandırıci iğne kullandınız mı korona olduğunuzda yada hiç aspirin dahi icmedinizmi
Kan pıhtılaşma bozukluğu varmiydi esinizde neden yattı hastanede geçmiş olsunEşim korona oldu hastanede yattı 30 adet kan sulandırıcı iğne oldu şuan iyi geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?