- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.648
- 63
Denicem canım sağolKoku eğitimi alın internette bir çok videosu var bana çok faydası olmuştu. Geçmiş olsun![]()
Deneyeyim zararı olan bişe değil sonuçta sağolTakipteyim.Koku ve tat bende de gitti.Birisi bana portakali ocagin uzerinde yak sonra onu toz sekerle karistir ye demisti.Bir de mentol yagi burun icine sur dediler.Cildiricimmm
Buna dün rastlamıştım işinize yarar inşallah
İzlicem mutlaka çok sağol
Araştırayım. Yani hepsini araştıracam mutlaka bir çoğunu denicem@jnkdfghl
Ozonun etkilerini saymaktan ziyade uyguladığımız, önerdiğimiz basit yöntemle koku alma ve tat alma duyunuzun düzelebileceği müjdesini vermek isteriz. Bu bağlamda koku ve tat alma duyu bozukluğu gelişen hastalarda 1 hafta süreyle günde 3 kez buruna ozon yağı damlatma (her iki burun deliğine 2’şer damla) ve içme suyuna sıkılan 3-5 damla ozon yağı ile yapılan gargara (sonrası içilecek) hastaların bozulmuş koku alma ve tat duyusunu düzelttiğini ifade edebiliriz.(Alıntıdır)
Not: İçme konusunu iyice araştırın derim. Ne olur, ne olmaz
Ya evet bugün bizimkilerde çocuğun bezi için burnumuzun direği kırıldı dediler odayı havalandırdılar sırf merağımdan bezi açıp enn yakından kokladım hiç bi koku yokBenim kuzenimin basinada geldi tat koku kaybı hala tam alamıyor 7 ay oldu koronayi atlatali bez fln degistirecegi zaman çocuğun poposunu biz koklardik yapmış mi diye Allah şifa versin herkese
Bi kaç tarifi deneyip nefes egzersizinede başlayayım canım eğer yinede sonuç almazsam dr gidecem çok sağolTam fonksiyonun geri gelmesi o koku alma bölgesinin aldığı hasara bağlı olarak 18 ayı bulabilir deniyor. Koku egzersizleri yapmanızı tavsiye ederim, kekik ve/veya biberiye yağı ile. Oradaki sinirlerin duyarlılığını güçlü impulslarla uyarmak gerekiyor çünkü. 4 aydan daha uzun süredir koku/tat duyunuz yoksa mutlaka bir KBB uzmanı ile görüşün. Geçmiş olsun.