Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha nelerBizim köye çinliler bir iş için gelmişti. Ortalıkta ne kadar köpek varsa yemişlerdi. Aklıma o geldi şimdi. Tek bir köpek kalmamıştı.![]()
Koronanin beslenme aliskanliklari yuzunden olduguna inanmiyorum ben. Bize igrenc gelen her seyi yiyorlar binlerce yildir. Onlarin kulturu de bu,ben de hoslanmiyorum
Kac sene önceydiDaha neler
Tesaduftur diyemem ama her hastaliklari hayvan kaynakli olsa binlerce yilda soylari tukenirdi bunlarin. Bir de hayvanlardan kaynaklaniyor da diyor olabilirler. Herkesin her soyledigine de inanmiyorumAma kaç defa ordan havyan kaynaklı salgın hastalık türedi bu da tesadüf değildir heralde.
Evdeki kopeginizi Cinlilerden koruyabilirsiniz sadecePeki şuan biz ne yapabiliriz?
Vejeteryan mısınız ? Biz de dana inek tavuk hatta kirpi tavşan ördek yiyoruz bence aynı şeykorona bile çinlilerin köpekleri yemelerine engel olmadı , bide festivalle yiyorlar , bi köpek yiyorlar bi yiyorlar sormayın , nefret ediyorum.![]()