korona ve çin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Koronanin beslenme aliskanliklari yuzunden olduguna inanmiyorum ben. Bize igrenc gelen her seyi yiyorlar binlerce yildir. Onlarin kulturu de bu,ben de hoslanmiyorum

Ama kaç defa ordan havyan kaynaklı salgın hastalık türedi bu da tesadüf değildir heralde.

Ama kaç defa ordan havyan kaynaklı salgın hastalık türedi bu da tesadüf değildir heralde.
Tesaduftur diyemem ama her hastaliklari hayvan kaynakli olsa binlerce yilda soylari tukenirdi bunlarin. Bir de hayvanlardan kaynaklaniyor da diyor olabilirler. Herkesin her soyledigine de inanmiyorum

Bana da hiç beslenme alışkanlığından olduğu gibi gelmiyor bu vatandaşlar varolduklarından beri bunları yiyorlar o zaman her yıl korona olurduk. Ben bunun biyolojik silah olduğuyla ilgili bir yazı okumuştum..

Niye yadırgıyorsunuz ki yedikleri şeyleri?
Çinlilere göre de hayvanın kafası, dili, bağırsaklarını yiyen, yiyebilen bizler değişik geliyoruzdur belki?
Köpek akıllı bir hayvan evet yeniyor olması korkunç ancak bu meseleler 10 yıllık yeni türemiş şeyler değil ki? Kaç bin yıllık beslenme alışkanlıkları...

Masa sandalye hariç ayakları olan her şeyi yiyorlar ama milyar nüfus evvel ahir oradalar.

Hindu'larda bize kızıyor mudur acaba? Kutsal ineklerini yiyoruz.
Covid19 Çin'lilerin suçu demek, kamu bilinci yaratmak için konu açıldıysa eğer, ki konunun yeri de BDV değil o ayrı, iyi araştıralım zira son duruma göre covid19'un tespit edilip dünyaya ilk duyurulduğu yer Çin olabilir ama görüldüğü ilk yer Çin değil.
Pandemiyle mücadele eden tüm ülkelere geçmiş taraması yapmaları söylendi, İtalya ve İspanya bu çağrıya uyup taramalarını yaptı, çıkan sonuç 2019 Mart ayında İspanya'da corona olduğu yönünde, yani covid Avrupa'dan yayılmaya başlamış olabilir tezi daha ağır basmaya başladı.

Biyolojik silah olduğunu düşünenler için de evet olabilir, bu tip komplo teorileri de çok mantıklı geliyor, diyelim ki herkesin zannettiği gibi Çin'de başladı, ki bence çıkış noktası Çin olmayabilir, o zaman beyin fırtınası yaptıracak bir soru gelsin, neden Çin'e göre Latin Amerika kökenli insanlarda daha fazla ölüm oranı oldu?
Çin gerçek rakamları saklıyor diyelim, DSÖ temsilcisinin, Avrupa ülkelerinin temsilcilerinin, hatta ajanların olduğu Çin'de ne kadar vaka saklayabilirler? Hele de Çin pandemi yüzünden bu kadar hedef haline gelmişken?
Neden burnunun dibindeki Uzakdoğu ülkeleri Latin Amerika ülkeleri kadar etkilenmedi?

Bunlar gibi covid19'la ilgili konuşmak istediğiniz her şey için Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…