Sevgili kadınlar kulübü hanımları merhaba. Sizlerden tavsiye istediğim bir durum var. 2.5 yıllık bir ilişkim var. Erkek arkadaşım eskişehirde yaşıyor ben ankarada. Kendisi aralık ayında askere gitti ve mayıs sonu döndü. 14 gün karantina süresi bitti ve artık görüşebileceğiz. Malum koronadan dolayı trene otobüse vs binmek istemiyoruz o yüzden babasının arabasıyla ankaraya gelecekti. Kapalı yerlere gitmek istemediğimiz için piknik yapalım haftaiçi gidelim kalabalık olmaz diye düşündük. Ama ankarada şu sıralar inanılmaz bi yağmur var. Hava durumu yaklaşık 10 gün bu şekilde gösteriyor. Bizde görüşmek için daha fazla beklemek istemiyoruz çünkü vakalar gün geçtikçe artıyor tekrar yasak olursa hiç görüşemeyeceğiz. Hava yağmurlu olunca arabayla gelme ihtimalini eledik çünkü olası bi selde mutlaka yolda kalırız. Trenle gelse otobüs dolmuş olmadan gidebileceğimiz yer yok, ankarada her yer her yere uzak. Benim gitmem daha mantıklı görünüyor. Eskişehirde çoğu yer yürüme mesafesinde toplu taşıma kullanmayacağız en azından. Trende de benim erkek arkadaşıma göre daha dikkatli olacağımı düşünüyorum. Annem pek gitmem taraftarı da değil. Bizde görüşmeyeli 7 ay olacak. Baya özledik birbirimizi. Görüşmeyi de nereye kadar ertelicez. Napcaz netcez hiç bilmiyorum. Siz olsanız napardınız hanımlar. Görüşür müydünüz ya da onun gelmesini mi beklerdiniz siz mi giderdiniz. Biraz uzun oldu teşekkür ederim şimdiden.