- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
- Konu Sahibi loveinnovember
-
aaa çok geçmiş olsunn.benim de kız pozitif çıktı bugün.biz de de evde ilk vaka.muhtemelen bize de bulaştıArkadaşlar öncelikle anksiyetem olduğu için panik hali yaşıyorum. İlk kez korona oldum. Ailede ilk olan benim ve ilaçlar hakkında herkes bir şeyler söylüyor. Ne olur içimi rahatlatın. Aradıklarında ilaç talebinde bulundum. Getireceğiz dediler. Bir de hastalık geçtikten sonra kalan bir şey oldu mu bir etki? Evdekiler de şaşkın ben de öyleyim.
E nabıza bazen geç düşebiliyor test sonuçları. En uzun sekiz saatte çıkıyor diye biliyorum. Baya kez yaptırdım aynı gün öğrendim sonucu. Pozitifseniz sağlık bakanlığı mesaj atıyor, kovit pozitif karantinadasınız diye. Hatta aynı evde yaşayan aile bireylerine bile temaslı olduğunuz için karantinadasınız diye mesaj geliyor. Sonrasında fiilasyon ekibi geliyor, ilaçları bırakıp gidiyorlar.Ben size bir şey soracağım, bu sabah test verdim. E nabizda hala kayıtlı bilgi bulunamamaktadir diyor test sonucu kısmında. Muhtemelen 24 saat sonra çıkar sonuç ancak şu anda hiç numune kaydı gozukmemesi normal mi? Bir de pozitif çıkınca hemen ariyorlarmış sonuç düşmeden bu doğru mu? Geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
Sabah 10dan önce yaptırdım e nabizda hala bir şey yokE nabıza bazen geç düşebiliyor test sonuçları. En uzun sekiz saatte çıkıyor diye biliyorum. Baya kez yaptırdım aynı gün öğrendim sonucu. Pozitifseniz sağlık bakanlığı mesaj atıyor, kovit pozitif karantinadasınız diye. Hatta aynı evde yaşayan aile bireylerine bile temaslı olduğunuz için karantinadasınız diye mesaj geliyor. Sonrasında fiilasyon ekibi geliyor, ilaçları bırakıp gidiyorlar.
çıkar sık sık kontrol edin.biz gece 2 de test verdik dün .bugün saat 2 gibi çıktı.sonra da aradılar telefonla.ve mesaj da geldi yazdıkları gibi bazı arkadaşların.umarım negatifdirSabah 10dan önce yaptırdım e nabizda hala bir şey yok
Aa pozitif misiniz? Geçmiş olsunçıkar sık sık kontrol edin.biz gece 2 de test verdik dün .bugün saat 2 gibi çıktı.sonra da aradılar telefonla.ve mesaj da geldi yazdıkları gibi bazı arkadaşların.umarım negatifdir
kızım pozitif 10 yaşında.bize de geçmiş olabilir 2 3 gün bekleyeceğiz test için.kuluçka dönemindeyse çıkmaz doğru sonuçAa pozitif misiniz? Geçmiş olsun
Benimki soğuk algınlığı yüksek ihtimalle. Oğlan da kresten dolayı zaten hep hasta. Ondan geçti önce babasına sonra bana. Ama öğretmen olduğum için riske atmak istemedim test yaptırdım. Pozitif çıkarsa şok olurum ama bakacağız artikkızım pozitif 10 yaşında.bize de geçmiş olabilir 2 3 gün bekleyeceğiz test için.kuluçka dönemindeyse çıkmaz doğru sonuç
1 aya yakin koku kaybi devam edebilir onun disinda kendini strese sokma derimAğrım yok nefes darlığı dün vardı ama bugün o da yok. Sadece burun akıntısı ve koku kaybı var şuan
biz de soğukalgınlığı sandık.sınıf soğuk çünkü camlar da açıktı.Ama sonuş pozitifti.çift maske takıyor.öğle arası da okula gidip arabada yemek yedirmeme rağmen oldukça izole yaşamamıza rağmen yakalandı.olacağı varmış.sırayla hepimiz olacağız bir gün kaçışı yokBenimki soğuk algınlığı yüksek ihtimalle. Oğlan da kresten dolayı zaten hep hasta. Ondan geçti önce babasına sonra bana. Ama öğretmen olduğum için riske atmak istemedim test yaptırdım. Pozitif çıkarsa şok olurum ama bakacağız artik
Senin ağır hasta olup olmadigini nasil anlıyormuş o gelen ekip?Benim msjima neden beğenmedim atıyorsunuz ne garipsiniz. Sağlık bakanlığından arayan görevlinin söylediğini söyledim, sadece ağır hastalara veriyoruz hafif geciriyorsaniz tavsiye etmiyoruz yan etkileri ağır dedi. Biz kullanmamayı tercih ettik konu sahibi de yorum istemiş zaten doktor değiliz. Doktoru ne derse onu yapar burada yazılanları uygulayacak değil yani değildir öyle umuyorum. Siz nasıl kendi tecrubenizi yaziyorsanız bende yaziyorm bir siz biliyorsunuz sanki.
Senin ağır hasta olup olmadigini nasil anlıyormuş o gelen ekip?
Ben hiç duymadım sadece ağır hastalara veriyoruz ilacı diyen bir ekip.
Öyle bir ilett ki bu insani mahvediyor.
Bir bakiyorsun iyi gibisin bir bakiyorsun iyi değilsin.
Benimle ayni gün covid olan tanıdığımız şuan ilacı kullanmadığı için entübe oldu.
Bende diyorumki konu sahibine doktorunu dinle ama vesvese yapma ilacını kullan diyorum.
13 gün önce filyasyon ekibi direk evimin kapisina geldiler ondan önce telefonla arayıp adres bilgimi teyit ettiler.Eve gelen olmadı zaten telefon edip soruyorlar durumunuzu artık. Bunu bana değil sağlık bakanlığına söyleyin. Artık soruyorlar istiyormusunuz diye eskiden kapıya direk birakirlardi. Ben ilaç almadım entube olmadim ilaç alipta entube olan çok var ilaç almayipta entube olan yine çok insan var. Herkesi çok farklı etkileyen bir hastalık. Kimi nasıl etkiliyor bilemiyoruz bunun yorumunuda sadece doktor yapar.
13 gün önce filyasyon ekibi direk evimin kapisina geldiler ondan önce telefonla arayıp adres bilgimi teyit ettiler.
Bende boş beleş konuşmuyorum ki karantinam yarın bitiyor.
Evet her ilde farklı olabilir.Bende bu ay covid geçirdim bende atıp tutmuyorum. Telefondaki gorevli ilacın zararlarını anlatıp ilaç ister misiniz diye sordu. Her ilde ilçede değişiyor demekki uygulama. Geçiren arkadaşlarımda oldu onlarada sordular ilaç istermisiniz diye. Geçen sene babamlar olduğunda direk bırakmışlardı ama.
Evet her ilde farklı olabilir.
Covid ilk çıktığı zamanlar da birkaç ilaç veriyorlardı şimdi sadece bir tane veriyorlar.
Bende her ihtimale karşı kan sulandırıcı kullanıyorum konu sahibine de doktoruna danışsın ve ilacın yanında onuda kullansın dedim zaten.
Yeni atlattım 2 gün önce bitti.2 aşımı da oldum biontech. Koku almıyorum burnum akıyor boğazım ağrıyordu normal nezle gibi.
bizde yeni atlattık biz ilaç getirmediler hatta çok istiyorsanız getirelim dediler bende getirmeyin o zaman dedim. ağrı filan oldu ama 3-4 gün sonra iyi hissetmeye başlıyorsun panik yapma bol sıvı tüket sebze meyveni eksik etme Allah'ın izniyle atlatırsın. çok geçmiş olsunŞu an bir geçiren daha kullanmasın demiş anneme ne yapıcam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?