Korona testim pozitif.. İlaçlar hakkında yardım istiyorum.

Ben de cok okudum saç döküntüsü.
Tansiyon düşüklüğü icin dr a gittiniz mi hic? Kaca dusuyordu
Gitmedim hiç ama doktor bir müşterim vardı ona söyledim, tansiyon düşüklüğünün herhangi bir tedavisi yok tuzlu yiyeceksin sabahları dedi. Ama %90 psikolojikti zaten benimki ve zamanla geçti.

Gitmedim hiç ama doktor bir müşterim vardı ona söyledim, tansiyon düşüklüğünün herhangi bir tedavisi yok tuzlu yiyeceksin sabahları dedi. Ama %90 psikolojikti zaten benimki ve zamanla geçti.
Bizim bir tanidikta da oldu da . O dr a gitti Cigerlerine inmis dedi . İlac tadavisi yaptilar.
genel durumu iyiydi ama ve oksurukte azdi .aile hekimi de normal demisti. Belki de gecicekti, iste dr a gidince ciger filmi istediler , böyle oldu. Simdi iyi

Öncelikle geçmiş olsun bende Nisan ayında geçirdim ve panik bozukluğum var. Bende psikolojik boyutu daha çok oldu. Maalesef o zamanlar aşısızdım ve agır geçirdim verilen ilaçları kullandım öksürük nefes darlığı çok idi. İlaçları alınca azaldı 39 derece ateşleri gördüm. 10 gün gibi sürede azaldı hepsi. Siz aşı olmuşsunuz belliki normal soğuk algınlığı gibi olacak. Sakin olun nefes egzersizleri yapın kendinizi teskin edin. Rahat olun gevşeyin. Beslenmeye dikkat edin bol sıvı alın çorbalar sıcak içecekler. O dönem annem bana hep kemik suyu çorbalar yaptı bol limonlu. Vitamin aldım c vit d vit. Geçirdikten sonra çok önemli sorun olmadı 3 ay gögsüm nefesim daralıyor gibi his vardı şimdi geçti kontrollerimide yaptırdım. Bir sorun yok. Birde ilaçlara ek kan sulandırıcı kullandım şimdiden geçmiş olsun.

Kötüyü düşünmemek lazım işte, çok geçmiş olsun :)

Herkes bir şeyler söylüyor benim gibi kararsızlar da ortada kaldı :)
Ben de sabah ilk ilacı aldım 8 adet olan. Kan sulandırıcıya gerek var mı bilemedim. C ve d vitamini bir de kekik çayı kullanacağım bakalım

Ben aldım bir Dr arkadaşım kullan dedi. Geçirdikten 3 ay sonraya kadar kullandım

Şuan eşimle beraber karantinadayız ben hamile olduğum için ilaç getirmediler bana eşime getirdiler. İçme dedim yüz kere eşime doğal yollarla bir sürü şeyler yaptım beni dinlemedi içti bir günde 16 ilaç nedir zaten bunu düşünmek için doktor olmaya gerek yok bence. Bugün aklıma geldi son kullanma tarihine bakayım bi dedim şubat ayı son kullanma bir iki ay geçse anlarımda şubat ayında biten ilacı 9ay sonra nasış verebiliyorlar gerçekten şoktayım direk çöpe attım ilacı içmeyeceksin bidaha diye.

22 yaşındayım nisanda covid geçirdim ilaçları eksiksiz kullandım ve gayet iyiyim. Zatürre ilacı onlar zaten covid değil akciğer tutulumunu engelliyor aşıdan daha tehlikeli olabileceğini düşünmüyorum

Selam canım sakin ol öncelikle.. bende anksiyete bozuklugu var ve korona oldum.. çok rahat atlattım çok şükür.. ilaçları içebilirsin çünkü çok da ağır ilaç oldugunu düşünmüyorum ağır ilaçtan bir günde 8 tane alamazsın çünkü.. korkma sakin kal geçecek çok geçmiş olsun

İlaçlara dün başladım bugün daha iyiyim çok şükür. Ah bu anksiyete işte insanı mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…