Korona testim pozitif.. İlaçlar hakkında yardım istiyorum.

Sanki her duyduğunuz araştırıyormuşsunuz gibi burda ahkam kesmeyin şimdi. İnsanın ömrü yetmez buna. Sayenizde öğrenmiş olduk. Bakın sizin dediğinizi de araştırmadan kabul ettim. Uğraşamam çünkü.

Kısıtlı ve araştırılmamış bilginizle insanlara sağlıkları konusunda tavsiye vermeyin yeter bence
Yoksa isterseniz dünyanın düz olduğuna inanın

Ben 1 de test verdim devlet hastanesine 4.30 da e nabıza düştü. Yarım saat oldu olmadı aradılar ilaçlar falan için.

Sen onermiyorsun demek.Vay be bu kadar bilim adami beyinsiz bi sen akillisin.insanlarin vebaline girmeyin ne krizi nerenden uydurdun bunu
Canım önce üslupla konuş sakin ol bence, kendi kendinize konuşmayın kimse kimseye beyinsiz demedi ama görüyorum ki muhtemelen sizde ilaç etkisi bu kadar saldırgan olmuşsunuz. Bunları uydurmadım bizzat gözlerimizle şahit olduk ve kız kardeşim sağlıkçı kendisi bizzat karşı çıktı neyse muhatabım değilsiniz üslubunuzu gözden geçirin

Koku ve tat kaybı var muhtemelen 3 gün olmuştur diyorlar. Ben de şimdi hatırlamaya çalışıyorum pazar günü midem bulanmıştı duş alırken ve nefes darlığı çekmiştim. Başında yakalayamadım yani hastalığı bu korkuttu beni

2 aşımı da oldum biontech. Koku almıyorum burnum akıyor boğazım ağrıyordu normal nezle gibi.
Geçmiş olsun benimde karantinam yarın bitiyor şükür.
Ailede ilk ben oldum sizin gibi favimol diye ilac getiriyorlar birde parol hariç başka ağrı kesici kullanmak yasak.

Bende cok tereddüd ettim kullanip kullanmamakta iki biontech aşılıyım bende.

Iyiki ilacı kullanmışım bir ara çok kötü oldum şükür şımdı daha iyiyim.
Birde bana coraspirin kullan dedi tanıdık bir doktor ilaç pıhtı atmasi filan takmasin diye.
C vitamini ve d vitamini takviye kullandım.
Bol bitki çayı iyi beslenme ve c vitamini alın ilacı mutlaka kullanin cigerlerinize inmesin iltihap.

Geçen yıl geçirdik eşimle .henüz aşı yoktu.Hekimin verdiği ilaçları kullanmadık.Ağrı kesici dexday içtik antibiyotik kullanmadık.bol sıvı,soğan sarımsak kemik suyu çorbaları birkaç güne geçti ..umarım sizde hafif atlatırsınız

Doktorunuza danışarak çinko, betaglukan, itü propolis, d ve lipozone form c vitamini de kullanabilirsiniz. Geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatırsınız.

Benim msjima neden beğenmedim atıyorsunuz ne garipsiniz. Sağlık bakanlığından arayan görevlinin söylediğini söyledim, sadece ağır hastalara veriyoruz hafif geciriyorsaniz tavsiye etmiyoruz yan etkileri ağır dedi. Biz kullanmamayı tercih ettik konu sahibi de yorum istemiş zaten doktor değiliz. Doktoru ne derse onu yapar burada yazılanları uygulayacak değil yani değildir öyle umuyorum. Siz nasıl kendi tecrubenizi yaziyorsanız bende yaziyorm bir siz biliyorsunuz sanki.

Bilime güvenip aşı olmuşsunuz. O ilacın piyasaya sürülmesini sağlayan da aynı bilim öyle düşünün.

Geçen sene korona olduğumuzda aile hekimi tavsiyesi ile tüm aile ilaçları kullandık. Bir sıkıntı da yaşamadık çok şükür.

Doktorunuza danışıp kendi kararınızı verin. İnsanların ne dediğine bakarsanız işin içinden çıkamazsınız.

Çok geçmiş olsun. Allah tez vakitte şifa versin inşallah.

Ben de cok okudum saç döküntüsü. Tansiyon düşüklüğü icin dr a gittiniz mi hic? Kaca dusuyordu

İlaclari bilmem ama en az 2 litre su icin arti bitki caylari olur .kekik cayi , ihlamur gibi. Meyve vs yiyeceklerinize dikkat edin . Dr a danisarak c vitamini ve d vitamini alabilirsiniz. Gecmis olsun

Biz yeni gecirdik ilaci kullandirmadi doktorumuz ama cok vitamin ve kan sulandirici igne 3 gunluk antibiyotik esim kortizon balgam için surup vs vs kullandirdi. Ama tomografi ve testler yapıp ilaclari verdi. Bende pihti sorunu fazla varmis bunu bilmiyordum mesela simdi onun icin tedaviye baslayacagiz. Bende asi yok esimde 2 tane vardi bende sifir tutulum maalesef esimde yuzde 30 ama simdi cok iyiyiz cok şükür. Hafif atlattık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…