- 21 Nisan 2016
- 3.644
- 6.891
- 158
- 27
- Konu Sahibi loveinnovember
-
Sanki her duyduğunuz araştırıyormuşsunuz gibi burda ahkam kesmeyin şimdi. İnsanın ömrü yetmez buna. Sayenizde öğrenmiş olduk. Bakın sizin dediğinizi de araştırmadan kabul ettim. Uğraşamam çünkü.Birinin yalancisi olmayin internet caginda acin arastirin.Hidroksili yani sitma ilaclari yasaklanali cok oluyor.Kalp krizi yapanlarda onlardi.Favimol, favirapir vs viral ilactir.Hucrenin icine girer virusun cogalmasini engeller.Yani cigerlere inmesini veya cigerlerde ilerlemesini engelliyor.
Kısıtlı ve araştırılmamış bilginizle insanlara sağlıkları konusunda tavsiye vermeyin yeter benceSanki her duyduğunuz araştırıyormuşsunuz gibi burda ahkam kesmeyin şimdi. İnsanın ömrü yetmez buna. Sayenizde öğrenmiş olduk. Bakın sizin dediğinizi de araştırmadan kabul ettim. Uğraşamam çünkü.
Siz nasıl isterseniz efendim.Kısıtlı ve araştırılmamış bilginizle insanlara sağlıkları konusunda tavsiye vermeyin yeter bence
Yoksa isterseniz dünyanın düz olduğuna inanın
Ben 1 de test verdim devlet hastanesine 4.30 da e nabıza düştü. Yarım saat oldu olmadı aradılar ilaçlar falan için.Ben size bir şey soracağım, bu sabah test verdim. E nabizda hala kayıtlı bilgi bulunamamaktadir diyor test sonucu kısmında. Muhtemelen 24 saat sonra çıkar sonuç ancak şu anda hiç numune kaydı gozukmemesi normal mi? Bir de pozitif çıkınca hemen ariyorlarmış sonuç düşmeden bu doğru mu? Geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
Canım önce üslupla konuş sakin ol bence, kendi kendinize konuşmayın kimse kimseye beyinsiz demedi ama görüyorum ki muhtemelen sizde ilaç etkisi bu kadar saldırgan olmuşsunuz. Bunları uydurmadım bizzat gözlerimizle şahit olduk ve kız kardeşim sağlıkçı kendisi bizzat karşı çıktı neyse muhatabım değilsiniz üslubunuzu gözden geçirinSen onermiyorsun demek.Vay be bu kadar bilim adami beyinsiz bi sen akillisin.insanlarin vebaline girmeyin ne krizi nerenden uydurdun bunu
Koku ve tat kaybı var muhtemelen 3 gün olmuştur diyorlar. Ben de şimdi hatırlamaya çalışıyorum pazar günü midem bulanmıştı duş alırken ve nefes darlığı çekmiştim. Başında yakalayamadım yani hastalığı bu korkuttu beniCanim millete bakma sen favirapir vs kalp krizi gecirtiyormusoyle bi yanetkisi yok kalp ritim ile ilgili yan etkisi yok, yazmiyor.Bende cok korkmustum iyiki kimseyi dinlemeyip icmisim.2. gun baslamama ragmen cigerlerime inmisti.Millet atiyor herkes birsey uyduruyor.Doktorum yillarin doktorudur korona oldugumu duydugunda hemen ilaclarina basla ve corasprin ic demisti.İlaclarin hicbir yanetkisi yok 2 ay olcak esimde bende iyi ki icmisiz diyoruz.O ilac bizi iyilestirdi.Nane limon ic felan diyenlere bi taraflarimla guluyorum.Ölenlerin cogu ilac icmeden atlatiyim diyenler.Tedavi varken reddetmek en salakca sey.Komsunun babasina aman icme onlari onlar kalp krizi yapiyor demisler adam icmedi cigerlerini sardi öldü.Simdide vadesi yetdi derler.Bu ilaci ilk zamanlar ictin ictin yoksa ilerledinten sonra bi ise yaramiyor.Kendini seviyorsan bilime guven.
Geçmiş olsun benimde karantinam yarın bitiyor şükür.2 aşımı da oldum biontech. Koku almıyorum burnum akıyor boğazım ağrıyordu normal nezle gibi.
Geçmiş olsun benimde karantinam yarın bitiyor şükür.
Ailede ilk ben oldum sizin gibi favimol diye ilac getiriyorlar birde parol hariç başka ağrı kesici kullanmak yasak.
Bende cok tereddüd ettim kullanip kullanmamakta iki biontech aşılıyım bende.
Iyiki ilacı kullanmışım bir ara çok kötü oldum şükür şımdı daha iyiyim.
Birde bana coraspirin kullan dedi tanıdık bir doktor ilaç pıhtı atmasi filan takmasin diye.
C vitamini ve d vitamini takviye kullandım.
Bol bitki çayı iyi beslenme ve c vitamini alın ilacı mutlaka kullanin cigerlerinize inmesin iltihap.
Ben de cok okudum saç döküntüsü.Esimin saçları pek dökülmez
İlacı kullandıktan sonra eşimin her dokunuşta yada uyuduk uyandık yastıkta dünya kadar saçı oluyor
Maalesef yan etkisi olarak bizde bununla karşılaştık (eşimin işyerinde bir abide de aynı etki oldu )
Allah daha kotuleriyle karsilastirmasin elbette de böyle de olmasaydı keşke
Tansiyon düşüklüğü icin dr a gittiniz mi hic? Kaca dusuyorduBir panik ataklı ve anksiyeteli olarak geçen Kasım’da da ben atlattım, seni şu an çok iyi anlıyorum, öncelikle gözünde büyütmemeye çalış, ağrın sızın yoksa evin içerisinde normal rutinine devam et ve covid ile ilgili kötü haberler vs. kesinlikle okuma :) ben bol bol kitap okumuştum çok iyi gelmişti.
Belirtiler kişiden kişiye değişir, bende 1 ay çarpıntı ve tansiyon düşüklüğü olmuştu ama muhtemelen covidden değil, anksiyeteden, çünkü ben kendimi korkutup durmuştumsadece ilk bir ay ağır spor yapmamanı tavsiye ederim. İlaca gelince ben kullanmadım, eşim kullandı, bi sıkıntı yaşamadı, bende yaşamadım :) ama kişiden kişiye değişir tabii kimse size kullan kullanma diyerek vebale girmek istemez, bu konuyu doktorunuza danışın.
Bayağı saçları acildi adamcaguzinBen de cok okudum saç döküntüsü.
Tansiyon düşüklüğü icin dr a gittiniz mi hic? Kaca dusuyordu
Saglik olsun sac gelir geri . Gecici olarak cok duydumBayağı saçları acildi adamcaguzin
Koku gittiyse hastaliginizin 5 veya 6. Gunundesiniz dr bize öyle demiştiİnşallah normal nezleden daha hafif aslında. İş yerinde kovid çıkmasa üşüttüm derdim. Tabi koku da olayı değiştirdi
Esimde oyle anladi hatta kac gun ise gittik biz 3 gun koku gidince kosarak teste gittikValla ben ilk nezle gibi olduğumda negatifti şimdi pozitif çıktı sadece tat ve koku kaybı oldu oradan anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?