Korona testim pozitif.. İlaçlar hakkında yardım istiyorum.

mutlaka ilaçlarınızı alin belim ailemde atlattı şükür iyiler

Ben size bir şey soracağım, bu sabah test verdim. E nabizda hala kayıtlı bilgi bulunamamaktadir diyor test sonucu kısmında. Muhtemelen 24 saat sonra çıkar sonuç ancak şu anda hiç numune kaydı gozukmemesi normal mi? Bir de pozitif çıkınca hemen ariyorlarmış sonuç düşmeden bu doğru mu? Geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.

Normal. Bizim de öyle oldu bu hafta daha. Ben de panikledim özelde yaptırmıştık testi 8 kez aradım hastaneyi niye gözükmüyor diye. Pozitif de negatif de çıksa enabıza düşmeden mesaj gelir dediler. Ki aynen öyle oldu. Çat pozitif mesajı geldi. Enabıza girdim hiçbir şey yoktu hala.

Peki pozitif mesajı testi yaptırdıktan ne kadar sonra geldi? Sağlık bakanlığından mi geldi? Ben devlet hastanesinde yaptırdım belki daha ağır isliyordur

Bu vebali nasıl alıyorsunuz?

Peki pozitif mesajı testi yaptırdıktan ne kadar sonra geldi? Sağlık bakanlığından mi geldi? Ben devlet hastanesinde yaptırdım belki daha ağır isliyordur

Evet sağlık bakanlığından geldi mesaj. Mesela bi tanesini akşam 8de yaptırdık ertesi gün 4 gibi geldi. Birini öğleden önce yaptırmıştık o günün akşamına geldi.

Bir panik ataklı ve anksiyeteli olarak geçen Kasım’da da ben atlattım, seni şu an çok iyi anlıyorum, öncelikle gözünde büyütmemeye çalış, ağrın sızın yoksa evin içerisinde normal rutinine devam et ve covid ile ilgili kötü haberler vs. kesinlikle okuma :) ben bol bol kitap okumuştum çok iyi gelmişti.

Belirtiler kişiden kişiye değişir, bende 1 ay çarpıntı ve tansiyon düşüklüğü olmuştu ama muhtemelen covidden değil, anksiyeteden, çünkü ben kendimi korkutup durmuştum sadece ilk bir ay ağır spor yapmamanı tavsiye ederim. İlaca gelince ben kullanmadım, eşim kullandı, bi sıkıntı yaşamadı, bende yaşamadım :) ama kişiden kişiye değişir tabii kimse size kullan kullanma diyerek vebale girmek istemez, bu konuyu doktorunuza danışın.

İlaç ile ilgili içinizden ne geliyorsa, güvendiğiniz doktorlar ne dediyse ona göre hareket edin.
Ben gebe iken geçirdim o yüzden covid ilacı kullanmadım ama doktorum başka ilaçlar önerdi onları kullandım.
Bağışıklığınızı yüksek tutacak şekilde beslenin. Karantina bittikten sonra kardiyolojiye gitmenizi öneririm bir de.

Benim 4 saatte geldi sonucum. Hem de hastalığın yoğun olduğu büyükşehirlerden birinde yaşıyorum. Bizim eve geldiler il sağlıktan gebe olduğum için. Ama eşim de hastaneye gidip yaptırdı yine devlet hastanesinde onun da 3-4 saate kalmadan direk mesaj geldi

Covid yoğunbakımda çalışan dr arkadaşımdan bizzat duyduğum şey virüse maruz kalır kalmaz yükü artmadan kullanılmaya başlandığında yoğun bakım ihtimalini sıfıra indiriyor dedi. Ama ilaca başlamakta geç kalındığında mesela belirtilerden 3 gün sonra başlanırsa ilaca bir işe yaramıyormuş. Artık aşı olduğu için çok gerekmiyor ama kullanılmasının bir zararı yokmuş. Söylediğiniz öneriler zaten yapılmalı.
Kendiniz için istediğinizi yapmakta özgürsünüz ama tavsiye vermeden bir durun düşünün bence.

konu sahıbı gecmıs olsun buradakı olumsuz davranısı sergılememenızı tavsıye ederım mesajı o yuzden alıntıladım kullanmayacaksanız ıstemeyın alıp cope atmak da nedır nasıl bır mantıkdır anlayamadım sılah zoruyla verılmıyor oyle bıle olsa ıyılesınce saglık ocagına verın ılaclar cope mı atılır !!!

sadece sogan sarımsak ıle ıyılesılseydı turk mılletı hıc hasta olmazdı paso sogangıllerle beslenıyoruz zaten

doktorunuz ne derse onu dınleyın konu sahıbı, doktorun soyledıklerı onemlı aklınıza bırsey takılırsa arayıp doktora sorun yakınımızı saglık ekıplerı arada arayıp bırseye ıhtıyacınız var mı ıyımısınız dıye sordu zabıtalar kapıdan ugradı bırsey lazım mı dıye belkı sızın oralarda da vardır boyle uygulama cok gecmıs olsun sifa dılıyorum

Canim millete bakma sen favirapir vs kalp krizi gecirtiyormus oyle bi yanetkisi yok kalp ritim ile ilgili yan etkisi yok, yazmiyor.Bende cok korkmustum iyiki kimseyi dinlemeyip icmisim.2. gun baslamama ragmen cigerlerime inmisti.Millet atiyor herkes birsey uyduruyor.Doktorum yillarin doktorudur korona oldugumu duydugunda hemen ilaclarina basla ve corasprin ic demisti.İlaclarin hicbir yanetkisi yok 2 ay olcak esimde bende iyi ki icmisiz diyoruz.O ilac bizi iyilestirdi.Nane limon ic felan diyenlere bi taraflarimla guluyorum.Ölenlerin cogu ilac icmeden atlatiyim diyenler.Tedavi varken reddetmek en salakca sey.Komsunun babasina aman icme onlari onlar kalp krizi yapiyor demisler adam icmedi cigerlerini sardi öldü.Simdide vadesi yetdi derler.Bu ilaci ilk zamanlar ictin ictin yoksa ilerledinten sonra bi ise yaramiyor.Kendini seviyorsan bilime guven.

2 aşımı da oldum biontech. Koku almıyorum burnum akıyor boğazım ağrıyordu normal nezle gibi.
Aşı olduysanız ilaçları kullanmayın. Zaten aşı daha hafif atlatmanız için. İlaçlar sıtma ilaçları normal bir ilaç değil ağır ilaçlar. Normalde kullanın derdim ama aşınız varmış. Kullanmayın derim ben.

Sen onermiyorsun demek.Vay be bu kadar bilim adami beyinsiz bi sen akillisin.insanlarin vebaline girmeyin ne krizi nerenden uydurdun bunu

Sitma mi? Uydurma bi taraflarindan ilaclar viral ilac viruslerin cogalmasini engelliyir.Sitma ilaclari kalkali cok oldu ama iste arastirmayarak cehaletinizi sacmaniz bi turlu kalkmiyor

Valla annem filyasyon ekibindeydi ben onun yalancısıyım.
Birinin yalancisi olmayin internet caginda acin arastirin.Hidroksili yani sitma ilaclari yasaklanali cok oluyor.Kalp krizi yapanlarda onlardi.Favimol, favirapir vs viral ilactir.Hucrenin icine girer virusun cogalmasini engeller.Yani cigerlere inmesini veya cigerlerde ilerlemesini engelliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…