- Konu Sahibi loveinnovember
-
mutlaka ilaçlarınızı alin belim ailemde atlattı şükür iyilerArkadaşlar öncelikle anksiyetem olduğu için panik hali yaşıyorum. İlk kez korona oldum. Ailede ilk olan benim ve ilaçlar hakkında herkes bir şeyler söylüyor. Ne olur içimi rahatlatın. Aradıklarında ilaç talebinde bulundum. Getireceğiz dediler. Bir de hastalık geçtikten sonra kalan bir şey oldu mu bir etki? Evdekiler de şaşkın ben de öyleyim.
Ben size bir şey soracağım, bu sabah test verdim. E nabizda hala kayıtlı bilgi bulunamamaktadir diyor test sonucu kısmında. Muhtemelen 24 saat sonra çıkar sonuç ancak şu anda hiç numune kaydı gozukmemesi normal mi? Bir de pozitif çıkınca hemen ariyorlarmış sonuç düşmeden bu doğru mu? Geçiren arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.
Peki pozitif mesajı testi yaptırdıktan ne kadar sonra geldi? Sağlık bakanlığından mi geldi? Ben devlet hastanesinde yaptırdım belki daha ağır isliyordurNormal. Bizim de öyle oldu bu hafta daha. Ben de panikledim özelde yaptırmıştık testi 8 kez aradım hastaneyi niye gözükmüyor diye. Pozitif de negatif de çıksa enabıza düşmeden mesaj gelir dediler. Ki aynen öyle oldu. Çat pozitif mesajı geldi. Enabıza girdim hiçbir şey yoktu hala.
Bu vebali nasıl alıyorsunuz?Ben asla covid ilacı önermiyorum. Bize getirdikleri zaman çöpe attık dozu yüksek oluyor kriz vs herşey oluyor biz evde bol bol soğan ve sarımsaklı yemek tükettik özellikle sarımsaklı haşlama et ve bol bol meyve
Peki pozitif mesajı testi yaptırdıktan ne kadar sonra geldi? Sağlık bakanlığından mi geldi? Ben devlet hastanesinde yaptırdım belki daha ağır isliyordur
Arkadaşlar öncelikle anksiyetem olduğu için panik hali yaşıyorum. İlk kez korona oldum. Ailede ilk olan benim ve ilaçlar hakkında herkes bir şeyler söylüyor. Ne olur içimi rahatlatın. Aradıklarında ilaç talebinde bulundum. Getireceğiz dediler. Bir de hastalık geçtikten sonra kalan bir şey oldu mu bir etki? Evdekiler de şaşkın ben de öyleyim.
Peki pozitif mesajı testi yaptırdıktan ne kadar sonra geldi? Sağlık bakanlığından mi geldi? Ben devlet hastanesinde yaptırdım belki daha ağır isliyordur
Ben asla covid ilacı önermiyorum. Bize getirdikleri zaman çöpe attık dozu yüksek oluyor kriz vs herşey oluyor biz evde bol bol soğan ve sarımsaklı yemek tükettik özellikle sarımsaklı haşlama et ve bol bol meyve
konu sahıbı gecmıs olsun buradakı olumsuz davranısı sergılememenızı tavsıye ederım mesajı o yuzden alıntıladım kullanmayacaksanız ıstemeyın alıp cope atmak da nedır nasıl bır mantıkdır anlayamadım sılah zoruyla verılmıyor oyle bıle olsa ıyılesınce saglık ocagına verın ılaclar cope mı atılır !!!Ben asla covid ilacı önermiyorum. Bize getirdikleri zaman çöpe attık dozu yüksek oluyor kriz vs herşey oluyor biz evde bol bol soğan ve sarımsaklı yemek tükettik özellikle sarımsaklı haşlama et ve bol bol meyve
CehalettenBu vebali nasıl alıyorsunuz?
Canim millete bakma sen favirapir vs kalp krizi gecirtiyormusArkadaşlar öncelikle anksiyetem olduğu için panik hali yaşıyorum. İlk kez korona oldum. Ailede ilk olan benim ve ilaçlar hakkında herkes bir şeyler söylüyor. Ne olur içimi rahatlatın. Aradıklarında ilaç talebinde bulundum. Getireceğiz dediler. Bir de hastalık geçtikten sonra kalan bir şey oldu mu bir etki? Evdekiler de şaşkın ben de öyleyim.
Aşı olduysanız ilaçları kullanmayın. Zaten aşı daha hafif atlatmanız için. İlaçlar sıtma ilaçları normal bir ilaç değil ağır ilaçlar. Normalde kullanın derdim ama aşınız varmış. Kullanmayın derim ben.2 aşımı da oldum biontech. Koku almıyorum burnum akıyor boğazım ağrıyordu normal nezle gibi.
Sen onermiyorsun demek.Vay be bu kadar bilim adami beyinsiz bi sen akillisin.insanlarin vebaline girmeyin ne krizi nerenden uydurdun bunuBen asla covid ilacı önermiyorum. Bize getirdikleri zaman çöpe attık dozu yüksek oluyor kriz vs herşey oluyor biz evde bol bol soğan ve sarımsaklı yemek tükettik özellikle sarımsaklı haşlama et ve bol bol meyve
Sitma mi? Uydurma bi taraflarindan ilaclar viral ilac viruslerin cogalmasini engelliyir.Sitma ilaclari kalkali cok oldu ama iste arastirmayarak cehaletinizi sacmaniz bi turlu kalkmiyorAşı olduysanız ilaçları kullanmayın. Zaten aşı daha hafif atlatmanız için. İlaçlar sıtma ilaçları normal bir ilaç değil ağır ilaçlar. Normalde kullanın derdim ama aşınız varmış. Kullanmayın derim ben.
Valla annem filyasyon ekibindeydi ben onun yalancısıyım.Sitma mi? Uydurma bi taraflarindan ilaclar viral ilac viruslerin cogalmasini engelliyir.Sitma ilaclari kalkali cok oldu ama iste arastirmayarak cehaletinizi sacmaniz bi turlu kalkmiyor
Birinin yalancisi olmayin internet caginda acin arastirin.Hidroksili yani sitma ilaclari yasaklanali cok oluyor.Kalp krizi yapanlarda onlardi.Favimol, favirapir vs viral ilactir.Hucrenin icine girer virusun cogalmasini engeller.Yani cigerlere inmesini veya cigerlerde ilerlemesini engelliyor.Valla annem filyasyon ekibindeydi ben onun yalancısıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?