- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.993
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
On parmaginin onu birmi sizin dediginiz her yerde var Ben cogunluktqn bahsediyorm yoksa her meslek her insan herkes her yerde illaki byle insanlar varKonudan bağımsız olarak sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim. Her sağlık çalışanını kendiniz gibi sanmayın. Ben evine gidip gelmeyi bırak akraba ziyareti yapanı tanıyorum ( beni de aradı ben reddettim ) Bu konuyu ‘ ben nasılsa b.ka battım siz de batın bana ne ‘ olarak düşünüyor diye yorumluyorum . Keşke herkes bilinçli olsa.
Tamam sensin broÜslûp denilen bir şey var. Diğer soranlar gayet tatlış şekilde sordular. Hiç rahatsız olmadım.
Senin yorumun fazlasıyla iğneleyiciydi.
Niye kurbanım sen olasın? Kendini fazla önemsiyorsun.
Ben takıntılı isem ki takıntım ne onu da anlamış değilim, sen benim ×8384838 katım falansın.
Ruyanizdami goruyorsnz hangi saglik.calisami evine gidiyor hicbirimize gidemiyorzzz herkes doktor Hemsire otellerde kaliyor siz Hala bunu diyeblyrsnz
Ablacim adam zevismek istiyor avahhaah
Ne kadar masum dusunuyorsun, insanliga olan inancımı yukselttin tesekkur ederim
Ozmn covid servisinde calismyr yada eside Hemsire kendide Hemsire saglikci her neyse dedigim gibi istisnalar var ama cogumuz otellerde. Yada ayri evlerde neyse konu uzadiBirinci derecede yakinim sağlık çalışanı...ne oteli