- 11 Ekim 2019
- 4.407
- 21.735
- 30
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bebeyi doğurayım soz ben bulacam sana reisDünyada tek bir tane polis yok bildiğim kadarıyla
Arkadaş arkadaşın reisidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeyi doğurayım soz ben bulacam sana reisDünyada tek bir tane polis yok bildiğim kadarıyla
Zevkten turetmis o kelimeyi
Zevkin ZZZ'si
Dünyada tek bir tane polis yok bildiğim kadarıyla
İçgüdüsel bence onunki avcı toplayıcı hesabi. Avcı olmadı mı ilgisini çekmiyor bulduğu kolluk kuvvetleride hep sıkıntılı polis bulması bir yana hepl sıkıntılılarin ona denk gelmesi daha araştırılası geldi bana.
Nasıl oluyorsa hep polislerle birlikte oluyorsunuz , polis akademisinde falan mı okuyorsunuz
Ruyanizdami goruyorsnz hangi saglik.calisami evine gidiyor hicbirimize gidemiyorzzz herkes doktor Hemsire otellerde kaliyor siz Hala bunu diyeblyrsnzBen dger arkadaşlar gbi dusunmuyorum..bence sevginizi gözden geçirin. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız zaten ortada askda yok...evet ortalık kötü evet salgın var ama sonuçta binlerce kolluk kuvveti sağlık çalışanı aksam evlerine colugunun çocuğunun yanına gdyor...mecbur gidecek üç beş gün değil ki...ne zamana kadar gorusmeyeceksiniz....bı süresi yok ki...adam haklı..önleminizi alın almayın demiyorum ama bu kadarda abartmayın bence...bir insan sevdiğini özler görmek ister tabi ki...
Açık açık söyle bence dost acı söyler diyerek. Şu sevgiliye flörte partner demek bana çok itici geliyor ya. Partner ne allasen Anna
Kusura bakmayın ama iticilikte nirvanasınız.İçgüdüsel bence onunki avcı toplayıcı hesabi. Avcı olmadı mı ilgisini çekmiyor bulduğu kolluk kuvvetleride hep sıkıntılı polis bulması bir yana hepl sıkıntılılarin ona denk gelmesi daha araştırılası geldi bana
Anna dediler ondan seyaptim. Değil misiniz? Sürekli polis sevgililerden ve takıntılı asiklardan duyunca insanin ciddi yorum yapasi gelmiyor ne yapayım. Hem bu moral bozukluğunda iki lakirti etmisiz cok muKusura bakmayın ama iticilikte nirvanasınız.
Şahsıma nedeni olmadan saldırmanız, hangi maksatla sizi eğlendiriyor? Konunun benimle ilgisi olmadığına eminim. Üzüldüm sizin adınıza.
Komplekslerinizi benim üzerimden tatmin etmeye çalışabilirsiniz ama eyleminiz sonuçsuz kalacaktır, benim tarafımdan sallanmayacağı için.
Ben ortada takıntılı bir aşk göremiyorum kendim için.Anna dediler ondan seyaptim. Değil misiniz? Sürekli polis sevgililerden ve takıntılı asiklardan duyunca insanin ciddi yorum yapasi gelmiyor ne yapayım. Hem bu moral bozukluğunda iki lakirti etmisiz cok mu
Valla yorumlara bakınca hep benim tarzda yorumlar var sanırım patates baskısı size lazım. İssizlikten olsa gerek bu tarz adamlarla başınıza hep sıkıntı cekiyorsunuz. Olmadi ip boyama da olurKusura bakmayın ama iticilikte nirvanasınız.
Şahsıma nedeni olmadan saldırmanız, hangi maksatla sizi eğlendiriyor? Konunun benimle ilgisi olmadığına eminim. Üzüldüm sizin adınıza.
Komplekslerinizi benim üzerimden tatmin etmeye çalışabilirsiniz ama eyleminiz sonuçsuz kalacaktır, benim tarafımdan sallanmayacağı için.
Bu tarz adamlar mı?Valla yorumlara bakınca hep benim tarzda yorumlar var sanırım patates baskısı size lazım. İssizlikten olsa gerek bu tarz adamlarla başınıza hep sıkıntı cekiyorsunuz. Olmadi ip boyama da olur
Sizin tanıdığınız polis değil.Ya hahah bilemiyorum yanlış anlamayın siz anna mısınız öylesiniz evet
Polis bizim tanıdıgımız polisse ona göre yorum yapıcam
Su surecte evli Insanlar bile evini ayirma noktasina geldiler. Az bilinc yahu.
Ben yine De sansli oldugumuzu dusunuyorum. Elimizdeki akilli telefonlar sagolsun goruntulu gorusmeler yapabiliyoruz. Asla odun vermeyin.
[/QUOTBunlardan biri de biziZ.1 aydır karantinadayım en son 3 hafta önce babamın emeklisini çektim ve markete gittim.alışverişe dahi çıkmıyorum sanal marketle hallediyorum..eşim işi gereği kslabalık insanlarla içiçe..annemle babamı yanıma aldım evimiz dubleks onlar altta biz kızımla üstteyiz..eşim 1 aydır abisinin yanında kalıyor..abisi yalnızz..1 aydır görüntülü görüşüyoruz sadece...biz kendimizi izole ettik onun eve girmesi annemle babamı tehlikeye atmam demek...süreç ne kadar devam ederse böyle devam edeceğiz maalesef..
Niye denilmesin?Ister buluşun Ister ayrılın ama sevgiliye partner demek nedir yahuu
Xxx misin i ben soylemedim bile benden önce 2 3 kişi soylemisti kurbanın ben miyim? Hic zevk almıyorum valla bu durumdan çok takintilisin. Kimseyi rahatsız etme amacım yok. Cozduysen çözdün sorunun varsa var ben sadece yorum yaparım. İstedgini yaparsin. İyi akşamlarBu tarz adamlar mı?
Yahu partnerimle sorunumu çözdüm bile.
Herkes doğru düzgün yorumunu yapmış.
Sen gelmiş yok xxx misin yok polis erkek arkadaşın olması avcılık yoksa araştırılmalı bilmem ne diyorsun. Konumla alakalı bir şey mi yazmışsın? Bildiğin rahatsız etmek amaçlı yazmışsın. Bundan nasıl bir zevk alıyorsun bilemeyeceğim. Daha da yazmayın lütfen.
Konudan bağımsız olarak sizin yorumunuzu görünce yazmak istedim. Her sağlık çalışanını kendiniz gibi sanmayın. Ben evine gidip gelmeyi bırak akraba ziyareti yapanı tanıyorum ( beni de aradı ben reddettim ) Bu konuyu ‘ ben nasılsa b.ka battım siz de batın bana ne ‘ olarak düşünüyor diye yorumluyorum . Keşke herkes bilinçli olsa.Ruyanizdami goruyorsnz hangi saglik.calisami evine gidiyor hicbirimize gidemiyorzzz herkes doktor Hemsire otellerde kaliyor siz Hala bunu diyeblyrsnz
Üslûp denilen bir şey var. Diğer soranlar gayet tatlış şekilde sordular. Hiç rahatsız olmadım.Xxx misin i ben soylemedim bile benden önce 2 3 kişi soylemisti kurbanın ben miyim? Hic zevk almıyorum valla bu durumdan çok takintilisin. Kimseyi rahatsız etme amacım yok. Cozduysen çözdün sorunun varsa var ben sadece yorum yaparım. İstedgini yaparsin. İyi akşamlar