Korona Sebebiyle Trip Yiyorumdur

canını tehlikeye atmak için sana baskı yapıyo? sadece kendi canını ya da senin canını da değil sizin tehlike yarattıklarınızın da canını? alt tarafı 2 hafta yani.1 aydır anasını babasını göremeyenler var.görüntülü görüşmeyi kabul etmek zorunda yani kimsenin başka bi lüksü yok.he bunun için sana küsme alınganlık vs yaparsa kendi çocukluğukeyfi bilir.

Bu trip degil ki

Alt metni:

Ben su an seyimin derdindeyim. Senin zerre kadar da değerin yok. Isimize bakalim piliss

Demek istiyor
Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.
Bencil insan kendini düşünür. Hadi beni düşünmüyor diyelim ama kendini de düşünmüyor

Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.
Bencil insan kendini düşünür. Hadi beni düşünmüyor diyelim ama kendini de düşünmüyor

Hayır hayir ben de bencillik falan olduğunu düşünmüyorum. Çok çok özlemiş. Erkekler kadınlar gibi degil. Bir de siz evdesiniz, daha çok dikkat ediyor daha çok korkuyorsunuz. O işe dışarda, nispeten daha rahat. Ilişki bitirecek bir durum değil ki. Çok normal. Herşeye rağmen gorusmek istiyor. Bütün ilişkiler aynı yollardan geçiyor bence su anda bizim gibi evli olan çifter dışında

Bu mantıkla bekar olsaydım ailemle birlikte yaşayacaktım.
O zaman boşuna görüşmüyorum.
Akşam ziyaret edeyim hemen.

Ablacim, sanirim sevgilin polis butun gun sokakta sana bir seyler bulastirma olasiligi cok cok fazla, gorusmemelisin

Seni dusunmemesi asiri sacma, annem hemsire kardesimle ayni evde yasiyorlar cikip gitsem tek basima hastanede mi kalsam dedi kadin kardesim olmaz dedi. deger veren insan karsidakine bir seyler bulastirmamayi dusunur oncelikle. Sevgilinde sevgi, hoslantidan cok beynine vurmusluk gordum.

Su saglikci olup seni eve cagirandi dimi. Bu basina bela olucak senin sana diyim eger ayni uyeysen vala adam ya kalpten gidecek gidecek ya koronodan

Bu mantıkla bekar olsaydım ailemle birlikte yaşayacaktım.
O zaman boşuna görüşmüyorum.
Akşam ziyaret edeyim hemen.

Ben görüşüyorum annem babamda 65 yaş üstü...uzun zamandır karantinadalar...gittim kaymakamlığa izin dilekçesi yazdım...önümde kaç sene varrki onlarla geçirmek için...sizin mantık ta bencillik bana göre...hayat kendimizden ibaret degil

Ablacim adam zevismek istiyor avahhaah
Ne kadar masum dusunuyorsun, insanliga olan inancımı yukselttin tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…