- 24 Mart 2019
- 2.949
- 4.100
- 38
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
canını tehlikeye atmak için sana baskı yapıyo? sadece kendi canını ya da senin canını da değil sizin tehlike yarattıklarınızın da canını? alt tarafı 2 hafta yani.1 aydır anasını babasını göremeyenler var.görüntülü görüşmeyi kabul etmek zorunda yani kimsenin başka bi lüksü yok.he bunun için sana küsme alınganlık vs yaparsa kendi çocukluğukeyfi bilir.Merhabalar hanımlar,
Gündem malumunuz. Sokağa çıkmaktan imtina ediyorum. Ya alarmımı kurup açılır açılmaz markete gidiyorum ya da kedileri beslemeye çıkıyorum.
Partnerimin mesleği gereği iş yükü bu sıralar arttı. Görüşmek istiyor. 2 haftadır onu reddede reddede bir hâl oldum. Sanki keyfiyen buluşmuyormuşum gibi 'Gelmiyorsun, gelmek istesen gelirdin' gibi gibi üst düzey alınganlık kokan cümleler ediyor, davranışlarda bulunuyor.
Ilk defa aramız bu kadar soğuk.
Empati yapmaya çalışıyorum. Muhtemelen yorgun, stresli. Ihtiyacı var bana.
Ama mantıklı, olgun bir insanın böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum.
Hadi beni düşünmüyor, hastalık kaparım vs diye; e kendini de mi düşünmekten aciz, belki hastayım ona bulaştıracagim?
Durumların içinde yani, olmasa yine ciddiyetin farkında değil diyeceğim.
Iliskimi bitirmeye karar verir gibiyim. Fazla mı fevri davranıyorum acaba diye sizlerin de fikrini alayım dedim.
Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.Bu trip degil ki
Alt metni:
Ben su an seyimin derdindeyim. Senin zerre kadar da değerin yok. Isimize bakalim piliss
Demek istiyor
Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.
Bencil insan kendini düşünür. Hadi beni düşünmüyor diyelim ama kendini de düşünmüyor
Yavrum, başka bencil yorumu yapan üyeler de var. Lâkin bu bencillik değil.
Bencil insan kendini düşünür. Hadi beni düşünmüyor diyelim ama kendini de düşünmüyor
Bu mantıkla bekar olsaydım ailemle birlikte yaşayacaktım.Ben dger arkadaşlar gbi dusunmuyorum..bence sevginizi gözden geçirin. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız zaten ortada askda yok...evet ortalık kötü evet salgın var ama sonuçta binlerce kolluk kuvveti sağlık çalışanı aksam evlerine colugunun çocuğunun yanına gdyor...mecbur gidecek üç beş gün değil ki...ne zamana kadar gorusmeyeceksiniz....bı süresi yok ki...adam haklı..önleminizi alın almayın demiyorum ama bu kadarda abartmayın bence...bir insan sevdiğini özler görmek ister tabi ki...
Su saglikci olup seni eve cagirandi dimi. Bu basina bela olucak senin sana diyim eger ayni uyeysen vala adam ya kalpten gidecek gidecek ya koronodanMerhabalar hanımlar,
Gündem malumunuz. Sokağa çıkmaktan imtina ediyorum. Ya alarmımı kurup açılır açılmaz markete gidiyorum ya da kedileri beslemeye çıkıyorum.
Partnerimin mesleği gereği iş yükü bu sıralar arttı. Görüşmek istiyor. 2 haftadır onu reddede reddede bir hâl oldum. Sanki keyfiyen buluşmuyormuşum gibi 'Gelmiyorsun, gelmek istesen gelirdin' gibi gibi üst düzey alınganlık kokan cümleler ediyor, davranışlarda bulunuyor.
Ilk defa aramız bu kadar soğuk.
Empati yapmaya çalışıyorum. Muhtemelen yorgun, stresli. Ihtiyacı var bana.
Ama mantıklı, olgun bir insanın böyle davranmaması gerektiğini düşünüyorum.
Hadi beni düşünmüyor, hastalık kaparım vs diye; e kendini de mi düşünmekten aciz, belki hastayım ona bulaştıracagim?
Durumların içinde yani, olmasa yine ciddiyetin farkında değil diyeceğim.
Iliskimi bitirmeye karar verir gibiyim. Fazla mı fevri davranıyorum acaba diye sizlerin de fikrini alayım dedim.
Yok o değilmişSu saglikci olup seni eve cagirandi dimi. Bu basina bela olucak senin sana diyim eger ayni uyeysen vala adam ya kalpten gidecek gidecek ya koronodan
Bu mantıkla bekar olsaydım ailemle birlikte yaşayacaktım.
O zaman boşuna görüşmüyorum.
Akşam ziyaret edeyim hemen.
Ben dger arkadaşlar gbi dusunmuyorum..bence sevginizi gözden geçirin. Bu sebepten ayrılmayı düşünüyorsanız zaten ortada askda yok...evet ortalık kötü evet salgın var ama sonuçta binlerce kolluk kuvveti sağlık çalışanı aksam evlerine colugunun çocuğunun yanına gdyor...mecbur gidecek üç beş gün değil ki...ne zamana kadar gorusmeyeceksiniz....bı süresi yok ki...adam haklı..önleminizi alın almayın demiyorum ama bu kadarda abartmayın bence...bir insan sevdiğini özler görmek ister tabi ki...
Yengeç ağır stalker ağına düşen kurtulamıyor durum ciddi
Niye sevişmek yerine zevismek yazmana hunharca güldüm, gülüyorum hiç bir fikrim yokAblacim adam zevismek istiyor avahhaah
Ne kadar masum dusunuyorsun, insanliga olan inancımı yukselttin tesekkur ederim
Dünyada tek bir tane polis yok bildiğim kadarıylaBen de hala o polisle birlikte olmanıza inanamadım.
Zevkten turetmis o kelimeyiNiye sevişmek yerine zevismek yazmana hunharca güldüm, gülüyorum hiç bir fikrim yok