- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi angelina 34
-
Çok geçmiş olsun.acaba şuan asi olmasam daha sonra olabilirmiyim.yoksa hakkım ölürmuEmzirirken aşı olmasanız çok iyi olur bence.cok çok dikkatli olun.korona olmak bile o aşıdan daha az zararlıdır diye düşünüyorum.(korona geçirdim bu arada)
En sona atıyorlar.Çok geçmiş olsun.acaba şuan asi olmasam daha sonra olabilirmiyim.yoksa hakkım ölürmu
Merhaba sevgili meslektaşım. Ben de emziren ve aşı olmayı düşünenlerdenim. Hemşire arkadaşım emziriyor ve aşı oldu,bebeği 7 aylık.Kızlar bugün bir haber yayınlandı öğretmenler aşılamasak diye.bende kamuda öğretmenim ve bebeğim 2 aylik. Cevrenizde emziren ve asi olan kimseyle karşılaştınız mi.ne yapsam bilmiyorum.kafam çok karisik
Bu arada ben böyle bir haber duymadım da okumadım da. Bizi aşı programindan çıkaracaklarını düşünmüyorum. Haberle ilgili link varsa paylaşırsanız sevinirim.Kızlar bugün bir haber yayınlandı öğretmenler aşılamasak diye.bende kamuda öğretmenim ve bebeğim 2 aylik. Cevrenizde emziren ve asi olan kimseyle karşılaştınız mi.ne yapsam bilmiyorum.kafam çok karisik
Asilarin hamileler ve emzirenler uzerinde calismasi yok o nedenle tavsiye edilmiyor. Ancak siz kendiniz degerlendirip olmaya karar verirseniz kimsenin engel olacagini sanmam.Kızlar bugün bir haber yayınlandı öğretmenler aşılamasak diye.bende kamuda öğretmenim ve bebeğim 2 aylik. Cevrenizde emziren ve asi olan kimseyle karşılaştınız mi.ne yapsam bilmiyorum.kafam çok karisik
Malesef ücretsiz izin alamam kredi borcumuz var.borc olmasa hemen ayrilirdimKararsızım ben de.
Ücretsiz izne ayrılıp aşı olmamak ağır basıyor şu an.
Orda yazim yanlisi yapmisim.asilayacaklar yazacaktimBu arada ben böyle bir haber duymadım da okumadım da. Bizi aşı programindan çıkaracaklarını düşünmüyorum. Haberle ilgili link varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim cevabınız icinMerhaba sevgili meslektaşım. Ben de emziren ve aşı olmayı düşünenlerdenim. Hemşire arkadaşım emziriyor ve aşı oldu,bebeği 7 aylık.
Ben doktoruma sordum. Aşı gebelerde ve emzirenlerde hiç denenmemiş. Bu nedenle etkisini bilmediğin birşeyi tavsiye etmiyorum dedi.Kızlar bugün bir haber yayınlandı öğretmenler aşılamasak diye.bende kamuda öğretmenim ve bebeğim 2 aylik. Cevrenizde emziren ve asi olan kimseyle karşılaştınız mi.ne yapsam bilmiyorum.kafam çok karisik
Biraz araştırdım evet sizin yazdığınız gibi okudum duydum.konu bebekler olunca insan yinede şüphe duyuyorYanlış biliyorsam uyarın lütfen, ama çin aşısı klasik aşılardan diye okumuştum. Yani vücuduna bir miktar cansız virüs veriliyor aşıyla, böylece vücut o virüse uygun protein üretiyor. Kızamık, çiçek aşısı gibi..
Bu durumda emzirirken kızamık olmak mı, yoksa kızamık aşısı olmak mı daha mantıklı gibi değerlendirmek lazim bence.
Ben olsam yaptırırdım. Ama sadece coronavac yaptırırdım ki, klasik mantik oldugu için bana en sıcak gelen aşı o.
Bize sıra gelmesi baya uzun sürecek gibi, yoksa ben hemen yarın gidip yaptırmak isteyenlerdenim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?