Korona atlatanlar belirtilerini yazabilir mi ?

ipek2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
5.031
5.458
198
Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?

Herkeste gosterdıgı belirti farklı
Kimi rutin kontrolde tesadüfen ogrenıyor, kimi agır gecırıyor.
Kiminde eklem agrısı kiminde ıshalle kendını belli ediyor.
Kendinizle ilgili suphenız varsa doktora gidin, burda yazılacak seylerle yola cıkıp riske gırmeyın

Ya aslında şöyle ben etrafımdaki kişilerin yakınlarında pozitif çıktığını duyunca birden kendimi korona gibi hissetmeye başladım vücudumda hafif ağrılar var gece de çok terleyip üstümü açtığımı hatırlıyorum terleyip üşütmüş de olabilirim ailem eşim falan psikolojik diyor
Ateş öksürük tat koku kaybı yok o sebeple gitsem de test yapmazlar

Ben boş evham da yapıyor olabilirim hastaneye gitsem de şu halle yapmazlar diye düşünüyorum sadece hafif bir vücut ağrısı var ateş öksürük tat koku kaybı falan yok ama merak ettim acaba böyle de oluyor mu diye ?

Geçen bende de bu belirtiler psikolojik oldu ama sonra geçti. Biraz rahat olun bekleyin devam ederse hastaneye gidin

Arkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
bi arkadaşım oldu
Her gün başka bir belirtisi olmuş; bir gün başı ağrımış, bir gün eklemleri ağırmış, bir gün ateşi çıkmış,bir gün halsiz hissetmiş,bir gün boğaz ağrımış..en sonunda hastaneye gitmiş tomografide Corona çıkmamış fakat Israr edip araya tanıdık doktorları sokunca test yapmışlar ve pozitif olduğu anlaşılmış ailesine de bulaştırdı..hastanede yatıyorlar şu anda..

Bulunduğunuz şehirlerde test yapılan yerler nasıl peki arkadaşlar, benim bulunduğum şehirde mesela covid belirtisi gösteren herkes bir alanda toplanıyor, sosyal mesafe yok herkes iç içe üst üste. İnsan tereddüttr kalsa dahi gitmeye korkar, ya kuruntu yapıp gitsem sonra da orada cidden birisinden virüs kaparsam diye. Özen sıfır burada ya covid alanını gördükçe çıldırıyorum, o insanlar test verip sonra da eve minibüs otobüsle gidiyor.

Bem de geçen hafta öyle psikolojimi bozmuştum soğuk suyla duş aldığımda burnum tıkandı Hafif ateşim vardı hasta mıyım diye ortalığı velveleye vermiştim hiç bir şeyim olma dığı hal de. Güçlü bir belitniz yoksa ne yaprsanız yapın test yapmıyorlar.
Eğer kötü hissediyorsanız 2 hafta gönüllü karantinaya alın kendinizi.

Hiç belirtim yoktu.
Sadece koku ve tat alamıyordum.
O kadar.
0 belirtiyle covid geçiren insanlar o kadar fazla ki.
En iyisi herkes kendini potansiyel covid diye düşünüp sosyal mesafeye, maskeye ve temizliğe dikkat etmeli.
Nasıl atlattınız antibiyotik ni verdiler bu belirtiler için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…