Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorumcemin kayni oldu sadece boğaz ağrısı ateş diye gitti pozitif cıktı bugünArkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Ben boş evham da yapıyor olabilirim hastaneye gitsem de şu halle yapmazlar diye düşünüyorum sadece hafif bir vücut ağrısı var ateş öksürük tat koku kaybı falan yok ama merak ettim acaba böyle de oluyor mu diye ?Herkeste gosterdıgı belirti farklı
Kimi rutin kontrolde tesadüfen ogrenıyor, kimi agır gecırıyor.
Kiminde eklem agrısı kiminde ıshalle kendını belli ediyor.
Kendinizle ilgili suphenız varsa doktora gidin, burda yazılacak seylerle yola cıkıp riske gırmeyın
Neyin var peki?Ben boş evham da yapıyor olabilirim hastaneye gitsem de şu halle yapmazlar diye düşünüyorum sadece hafif bir vücut ağrısı var ateş öksürük tat koku kaybı falan yok ama merak ettim acaba böyle de oluyor mu diye ?
Geçen bende de bu belirtiler psikolojik oldu ama sonra geçti. Biraz rahat olun bekleyin devam ederse hastaneye gidinBen boş evham da yapıyor olabilirim hastaneye gitsem de şu halle yapmazlar diye düşünüyorum sadece hafif bir vücut ağrısı var ateş öksürük tat koku kaybı falan yok ama merak ettim acaba böyle de oluyor mu diye ?
bi arkadaşım olduArkadaşlar merhaba bunun için ayrı bir bolum var mı bilmiyorum bakindim ama bulamadım.
Aranızda kendisi veya bir yakını korona geçiren var mı?
Belirtileri nelerdi ?
Bem de geçen hafta öyle psikolojimi bozmuştum soğuk suyla duş aldığımda burnum tıkandı Hafif ateşim vardı hasta mıyım diye ortalığı velveleye vermiştim hiç bir şeyim olma dığı hal de. Güçlü bir belitniz yoksa ne yaprsanız yapın test yapmıyorlar.Ya aslında şöyle ben etrafımdaki kişilerin yakınlarında pozitif çıktığını duyunca birden kendimi korona gibi hissetmeye başladım vücudumda hafif ağrılar var gece de çok terleyip üstümü açtığımı hatırlıyorum terleyip üşütmüş de olabilirim ailem eşim falan psikolojik diyor
Ateş öksürük tat koku kaybı yok o sebeple gitsem de test yapmazlar
İyice psikolojimiz bozuldu. Salgın savılırsa herkesin bir psikoloğa ihtiyacı olucak anlaşışdı.Geçen bende de bu belirtiler psikolojik oldu ama sonra geçti. Biraz rahat olun bekleyin devam ederse hastaneye gidin
Maalesef öyle görünüyorİyice psikolojimiz bozuldu. Salgın savılırsa herkesin bir psikoloğa ihtiyacı olucak anlaşışdı.
Nasıl atlattınız antibiyotik ni verdiler bu belirtiler için?Hiç belirtim yoktu.
Sadece koku ve tat alamıyordum.
O kadar.
0 belirtiyle covid geçiren insanlar o kadar fazla ki.
En iyisi herkes kendini potansiyel covid diye düşünüp sosyal mesafeye, maskeye ve temizliğe dikkat etmeli.
Ben ilaç kullanmadım.Nasıl atlattınız antibiyotik ni verdiler bu belirtiler için?