Kornişi saklamak için

esoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2010
99
0
36
İstanbul
Merhaba,
Ben dün perdelerimi aldım ve perdecim evimde kartonpiyer olmadığı için, mdf yi perdenin kuaşıyla kaplayıp korniş önünde kullanmayı önerdi. Bu şekilde kullanan var mı? Gözümde canlandıramadım, fotoğrafını da bulamadım. Ne diye aratacağımı da bilemedim... Yardımcı olursanız süper olur..

canım sana daha ucuz tavsiyem olacak.. strafor kartonpiyerler var heryerde satılıyor, tanesi 2metreye geliyor sanırım ama fiyat için yanıltmak istemiyorum 5tl civarında, alçı ile kolayca yapılır ara şeridini de odanın renginden veya 1 ton koyusundan boyayabilirsiniz .. umarım yardımcı olmuşumdur

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevabın için, ben de onlardan düşünüyordum. Ona alternatif bunu önerdi. Mdf yi ben işimden dolayı temin edebiliyorum o da ücretsiz kaplayacak yani maliyeti sıfır :)

Kartonpiyerli korniş varmış benimde ilgimi çekti güzel bişi ama..

belki inanmazsın ama gittim hafta sonu nalbura stropiyer aldım salonumun kornişi gözüküyor diye sinir oluyordum valla yaptım yani önce gözüm korktu ama şimdi salona girince içim açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…