• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorumm:(

Bybt arkadasim kontrolum vardi bugun...yine sporcu sutyeni demedi bana.meme ustune sardigimiz sargi yerine medikal serit seklinde ayni gorevi gorecek korse yazdi.meme ustune basacakmis ki meme ve protezler otursun.sporcu sutyeni giymeyecekmiyim dedim.onu sadece silikon ameliyati olanlara goydiriyorum dedi.ama burda hemen hemen herkes sporcu takiyo ..sen de hem diklestirme hem silikon oldun ve sanirim sporcu kullaniyorsun degil mi?
Evet canım bana ameliyattan çıktığımda üstümde ameliyat sütyeni vardı sonra ben kendim ay yıldızın sporcu sütyenini aldım.

Slm kızlar 5 gün sonra benim de protezle diklestirme ameliyatim olacak hem heyecanlıyım hem korkuyorum nasıl olacak çok merak ediyorum

arkadaşlar uzun bir süre araştırdım çok istedim sonunda karar verdim. Korkularımı büyük ölçüde azaltan doktor tuğrul beye. Randevu aldım 22 aralık göğüs büyütme için...görüşmeye gittiğimde çok heyecanlı ve mutluydum ama şimdi korkmaya başladım. Ameliyat kavramı bile korkmama yetiyor rüyalarıma giriyor. Bir de ilk kez tek başıma böyle birşey yapıcam ben diş çektirmeye bile yalnız gidemem titreye titreye filan...Şimdi nasıl yapıcam diyorum herkesten gizli gidip kendimi teslim etmek korkunç geliyor... Ne yapmalıyım ya vazgeçsem mi diyorum bir yandan çok istediğim birşeydi ilk defa bukadar yaklaştım ama cesaret edemiyorum

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

korkulacak hıc bırsey yok kızlar. tamam genel anestezı bıraz tedırgın edıyor ama bı de bakıyorsunuz olmus bıtmıs yatağınızda acıyorsunuz gozlerınızi . merak etmeyın u yola gırdık ve basrcaız ıstıyoruz. ben yaptım kurtuldum sıra geldı ıyılesmeye. bı de onu halledersem ooo daa ne ısteyeyım :)

Back
X