• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

korkuyorumm:(

Teşekkürler.cesaretlendirdin beni.dolgulu ve desteklilerle çatal anca oluşuyor şu an.geceliklerin içinede hep aynı renkte dolgulu sütyen giyersem güzel duruyo.ama normalde bir çok geceliğin içine sütyen giyilmemesi gerekiyo. Gitmezsem kötü duruyo yani.. Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin.:KK39:

Kizlar bana da bir hafta kaldi bende bir yandan korkuyorum tek basima olacagim icin birde cocuklarimdan ayri olacagim fransadan gelip ameliyatimi olacagim ve otelde kalacagim bir hafta hem heyecanliyim cok guzel olacak diye hem hic ameliyat olmadigim icin endiseliyim
Evet uc dogum yaptim ama dogumlarim cok guzel gecti allaha sukur belden igne ile hic bisey hissetmedim
Simdide narkoz la hic bisey hissetmiyecegiz onun icin korkmamiza gerek yok
Zaten cekecegimiz aci en fazla uc gun ve buna deger degilmi ;)

Teşekkürler.cesaretlendirdin beni.dolgulu ve desteklilerle çatal anca oluşuyor şu an.geceliklerin içinede hep aynı renkte dolgulu sütyen giyersem güzel duruyo.ama normalde bir çok geceliğin içine sütyen giyilmemesi gerekiyo. Gitmezsem kötü duruyo yani.. Allah herkesin gönlüne göre ve hayırlısını versin.:KK39:
ilk fırsatta yaz bize olur mu dualarımız seninle çok kolay geçer ve çom mutlu olursun inşallah

Kizlar bana da bir hafta kaldi bende bir yandan korkuyorum tek basima olacagim icin birde cocuklarimdan ayri olacagim fransadan gelip ameliyatimi olacagim ve otelde kalacagim bir hafta hem heyecanliyim cok guzel olacak diye hem hic ameliyat olmadigim icin endiseliyim
Evet uc dogum yaptim ama dogumlarim cok guzel gecti allaha sukur belden igne ile hic bisey hissetmedim
Simdide narkoz la hic bisey hissetmiyecegiz onun icin korkmamiza gerek yok
Zaten cekecegimiz aci en fazla uc gun ve buna deger degilmi :KK66:
evet, buna değer 3 tane çocuk doğurduysan bunu hayli hayli yaparsın ya :)
ben pat diye karar verdim 15 günde oldum bitti gitti şimdi kendimi çok iyi hissediyorum 7 gün önce oldum ameliyatımı ama ilk gün hastanede yanında biri olsun mutlaka wc ye gitmek istersen zor olur.
Bir de ağrıdan çok korkuyordum ben ameliyata girmeden önce ve doktorla daha önce yaptığım görüşmelerde bana en güçlü ağrı kesiciyi vermesi çin resmen yalvardım.
ameliyattan sonra bana morfinli ağrı kesici pompası bağladılar hiç ağrı duymadım 1 gün sonra onu çıkarttılar ve normal ağrı kesiciler yaptılar. Tek sorun kolları kullanmakta zorlandığın için zahmet çekmek biraz ama yanında biri varsa sorun değil benim yanımda hep eşim vardı wc ye gidince eşofman altımı çamaşırımı falan hep o indirip kaldırdı yalnız yapman pek mümkün olmaz.
Öptüm

arkadaşlar uzun bir süre araştırdım çok istedim sonunda karar verdim. Korkularımı büyük ölçüde azaltan doktor tuğrul beye. Randevu aldım 22 aralık göğüs büyütme için...görüşmeye gittiğimde çok heyecanlı ve mutluydum ama şimdi korkmaya başladım. Ameliyat kavramı bile korkmama yetiyor rüyalarıma giriyor. Bir de ilk kez tek başıma böyle birşey yapıcam ben diş çektirmeye bile yalnız gidemem titreye titreye filan...Şimdi nasıl yapıcam diyorum herkesten gizli gidip kendimi teslim etmek korkunç geliyor... Ne yapmalıyım ya vazgeçsem mi diyorum bir yandan çok istediğim birşeydi ilk defa bukadar yaklaştım ama cesaret edemiyorum
sonuçtan mutlu olacaksın eminim ama yanında mutlaka biri olsun ben de 11 aralıkta oldum korkudan ölecektim neredeyse sonra bir de baktım olmuş bitmiş:)
ama tek uyarım hastanede yalnız olma senin için zor olur.
hadi sen de kavuş bir an önce cicilerine :)

evet, buna değer 3 tane çocuk doğurduysan bunu hayli hayli yaparsın ya :)
ben pat diye karar verdim 15 günde oldum bitti gitti şimdi kendimi çok iyi hissediyorum 7 gün önce oldum ameliyatımı ama ilk gün hastanede yanında biri olsun mutlaka wc ye gitmek istersen zor olur.
Bir de ağrıdan çok korkuyordum ben ameliyata girmeden önce ve doktorla daha önce yaptığım görüşmelerde bana en güçlü ağrı kesiciyi vermesi çin resmen yalvardım.
ameliyattan sonra bana morfinli ağrı kesici pompası bağladılar hiç ağrı duymadım 1 gün sonra onu çıkarttılar ve normal ağrı kesiciler yaptılar. Tek sorun kolları kullanmakta zorlandığın için zahmet çekmek biraz ama yanında biri varsa sorun değil benim yanımda hep eşim vardı wc ye gidince eşofman altımı çamaşırımı falan hep o indirip kaldırdı yalnız yapman pek mümkün olmaz.
Öptüm
Gecmis olsun canim valla yanimda kimsecikler olmayacak ne yazikki artik hemsireleri cagirrim cagrem yok esim dedi yazi bekleseydin bende gelirdim seninle diye ama ben su son haftayi bile aor bekliyorum:-)
Insallah banada morfin baglarlar yoksa oratligi yikarim :))

Söyle bağlasınlar ben çok söyledim bağladılar :)
Şimdiden geçmiş olsun.
İlk gün herkül gibi olmuştum ben memişler koltuk altlarıma doğru şişmişti çok komiktim ya eşim benle kafa buluyordu üçgen vücut oldun diye şimdi yavaş yavaş ödemler iniyor protezler öne doğru geliyor.

Söyle bağlasınlar ben çok söyledim bağladılar :)
Şimdiden geçmiş olsun.
İlk gün herkül gibi olmuştum ben memişler koltuk altlarıma doğru şişmişti çok komiktim ya eşim benle kafa buluyordu üçgen vücut oldun diye şimdi yavaş yavaş ödemler iniyor protezler öne doğru geliyor.
Ayy cok guldum herkul ha :-)
Saol canim haber ederim konumu acarim :)

cnm suan bunları düşünüp hissetmen cok normal ama inan korkulacak bı durum yok narkozdan da korkulacak bı durum yok kut uyuyor kut kalkıyorsun sonra saçma sapan sayıklıyorsun :) ne yapıcan mınık memeyle daha ne kadar bekleyeceksın olsun bıtsın yahuu ,bak mutlulugu paha biçilemez ol bıtsin ne dıye beklemişim bile dıyeceksın ;)güzel şeyler düşün ve pozıtıf ol :)

En Büyük KK
cnm suan bunları düşünüp hissetmen cok normal ama inan korkulacak bı durum yok narkozdan da korkulacak bı durum yok kut uyuyor kut kalkıyorsun sonra saçma sapan sayıklıyorsun :) ne yapıcan mınık memeyle daha ne kadar bekleyeceksın olsun bıtsın yahuu ,bak mutlulugu paha biçilemez ol bıtsin ne dıye beklemişim bile dıyeceksın :KK66:güzel şeyler düşün ve pozıtıf ol :)
Hepinize çok teşekkürler kızlar :) bugün oldum.hastanedeyim hala.serum takılı şu an.serum bitince eve gideceğim, kalmıycam hastanede yani. Çok mutluyum.
Sağ 445, sol 475 takmış doktorum.yuvarlak High profil :KK45::D

En Büyük KK
Hepinize çok teşekkürler kızlar :) bugün oldum.hastanedeyim hala.serum takılı şu an.serum bitince eve gideceğim, kalmıycam hastanede yani. Çok mutluyum.
Wuww masallah merak ettim boyutlari super ya gecmis olsun tekrar korkularini yendin ve kavustun memislere :KK73:

En Büyük KK
geçmiş olsun ohh atlattın ne güzel inşallah sonrası da rahat sorunsuz olur :)

Çok teşekkürler kızlar:) bu cesaretimde sizlerin emeği büyük.olup kurtuldum çok şükür.aynı gün evime geldik çocuklu olduğum için bi gece kalmak istemedim.hiç dinlenmediğim halde iyiyim.kas ağrısı ve hareket kısıtlılığı var sadece:KK76:Mutluyum.Allah hepinize istediğiniz güzellikleri yaşatsın hayırlısıyla

Çok teşekkürler kızlar:) bu cesaretimde sizlerin emeği büyük.olup kurtuldum çok şükür.aynı gün evime geldik çocuklu olduğum için bi gece kalmak istemedim.hiç dinlenmediğim halde iyiyim.kas ağrısı ve hareket kısıtlılığı var sadece:KK76:Mutluyum.Allah hepinize istediğiniz güzellikleri yaşatsın hayırlısıyla
amiiinnn ben de inşallah pazartesi yazıcam bunları:)burdaki herkese teşekkür edicem ve sana da

En Büyük KK
maşallah ebatlar süpermiş ya doktor bana 275 cc yi çok zor sığdırmış hatta 250 cc koyacakmış bir ara ama azmetmiş sanırım 275 koymuş biraz zorlamış morluklar var ama olsun geçecek nasılsa.
sen de güle güle kullan kendini fazla yorma.
geçmiş olsun.
:)

Kızlaar ben de 1 aya kadar olacağım korkumu yenemedim tabiki belki forumdan da biliyorsunuzdur benii :) nasıl yendiniz gece nasıl uyudunuz sabah nasıl gittiniz ameliyata :) ben o günü bir geçirsem herşey olacak bitecek deee:)

Kızlaar ben de 1 aya kadar olacağım korkumu yenemedim tabiki belki forumdan da biliyorsunuzdur benii :) nasıl yendiniz gece nasıl uyudunuz sabah nasıl gittiniz ameliyata :) ben o günü bir geçirsem herşey olacak bitecek deee:)
Canim ben korkudan dudagimda ucuk cikti ama hicte oyle korkulacak bisey degilmis
Simdi bana odamda sakinlestirici serum verdiler asansorde zaten sersemledim .. Ameliyat odasina geldimde iki uc kisiyi gordum paket gibi bisey aciyorlardi sonrasini hatirlamiyorum uyumusum :) gozlerimi actigimda kendimi odamda gordum :)
Cok guzel gecti canim korkma

Canim ben korkudan dudagimda ucuk cikti ama hicte oyle korkulacak bisey degilmis
Simdi bana odamda sakinlestirici serum verdiler asansorde zaten sersemledim .. Ameliyat odasina geldimde iki uc kisiyi gordum paket gibi bisey aciyorlardi sonrasini hatirlamiyorum uyumusum :) gozlerimi actigimda kendimi odamda gordum :)
Cok guzel gecti canim korkma
Gerçekten ne kadar panik olursan ol ya da titre o sakinleştiriciler sakinleştiriyor değil mi :) bana hiç yaramazmış gibi geliyor. hahahah :)))))Anesteziden artık korkmuyorum galiba:) ama bu son zamanlarda ameliyathane virüsü falan diye şeyler çıkınca insan tedirgin oluyor.

Gerçekten ne kadar panik olursan ol ya da titre o sakinleştiriciler sakinleştiriyor değil mi :) bana hiç yaramazmış gibi geliyor. hahahah :)))))Anesteziden artık korkmuyorum galiba:) ama bu son zamanlarda ameliyathane virüsü falan diye şeyler çıkınca insan tedirgin oluyor.
Hatta ben diyordum asansorde neden hala uyumadim ama bir sakinim bir sakin anlatamam :)) sonra anestezist geldi odama ertesi gun nasilsin dedi iyiyim dedim
Beni bir daha uyut cok guzel uyudum dedim :))
Ne virusu canim?

Hatta ben diyordum asansorde neden hala uyumadim ama bir sakinim bir sakin anlatamam :)) sonra anestezist geldi odama ertesi gun nasilsin dedi iyiyim dedim
Beni bir daha uyut cok guzel uyudum dedim :))
Ne virusu canim?

Haberlerde çıkmıştı ameliyat olmuş virüs kapmış bacaklarını kesmişler falan diye korktum görünce tabii. :(

Back
X