bence hiç anne olamıcam gibi
bunalıyorum kimseyede anlatamıyorum
içim parça parça ağlamak rahatlatmıyo
hassaslaştım
neyse canınızı sıkmayım
allah razı olsun[/QUOTE
canım lütfen böle konuşma saçmalama kısırlık yok sağlıgınız yerinde zamanı var demek bence yakın zaman da olucaksın merak etme sabırla bekle ve kendini lütfen lütfen üzme
bence hiç anne olamıcam gibi
bunalıyorum kimseyede anlatamıyorum
içim parça parça ağlamak rahatlatmıyo
hassaslaştım
neyse canınızı sıkmayım
allah razı olsun
tamam canım cevabını sabırsızlıkla bekliyorum.
beni rasız etmiyorsun canım lütfen böle konuşma saçmalama kısırlık yok sağlıgınız yerinde zamanı var demek bence yakın zaman da olucaksın merak etme sabırla bekle ve kendini lütfen lütfen üzme
tamam bitanem haklısın toparlanmalıyım
Canım ben 21. Haftamda falan hissetmiştim :) zaten bildiğim kadarıyla ilk gebelikte 22. Haftaya kadar normal . Çünkü ilk ne hissedeceğimizi bilmiyoruz . Birde çok kafaya takma bak ben 5-6 hafta önce çok yorulmuştum hissedemedim sonra kafaya taktım 2 gün hiç bir şey hissedemedim , sonra biraz dinlendim stresten uzak kaldım normale döndü çok şükür.
ay canım zahmet oldu sanada çok teşekkür derim ilgin ve alkan için hissetiğim an konu açaçm mutluyum hissediyorum die canım paki tekmemi hissetin ilk hissetigin an:18::18:
Canım tekme gibi net bir şey bekleme kelebek kanadı gibi bir şey çırpınıyor gibi ,belli belirsiz bir şey yani zamanla netleşiyor tabi , hissettiğin an dünyanın en mutlu insanı olacaksın zaten canım inşallah .[/
inş canım o gün sabırsızlıkla bekliyorum
tabiki bitanem toparlamalısın ümidini kesme rabbim okadar yüceki tam ümidini kestiğin an elinden tutar konuşmak istersen bitanem ben hep yanındayım konusuruz dertleşiriz bide resim yükledim albüme bak canım
çok güsellll
gerçekten kusursuz güzellik bayıldımm
bebeğim çok teşekkür ederim o senin güzeliğin ya
bende güselimdir bak hakkımı yemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?