• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum:(

canım çok çok teşekkür edrim sabırsızlıkla bekliyorum canım ben hiç bişe hissetmiyorum sanki hamile değilim çok az göbüşüm var zaten 5aya göre :)yani affadersin 1hafta kabızlık yaşadım ondan sancılarım oldu sonra düzeldi o durum ve yaklasık 2aydır sağ tarafımda şidettli agrı var ve keton bende 3pozitif cıkmıstı düzeldi yani hiç bise hissetmiyorum çikolta yesemde su içsemde sola yatsamda bişe hissedemedim henüz canım:emir_bebek:

Sağa yat birde sağa yatılmasını hiç sevmiyorlar çünkü . Ben yarım saate evde olurum inşallah .

ay canım amin seninkide umarım almayı nasip eder damardan vurdun kız şimdi:):emir_bebek:

ben bugün tüm gün agladım
içim yanıyo ...... çok istiyom gebe olmayı
ama 9 aydır yok.. saglıgımızdada sıkıntı yok ama bebekte yok :((

aynen canım gerçekten burda samimiyetine güveniyorum arkadaşları nyani elinde geleni yapıyolar kendi derdi gibi üzülüyorlar inan çok rahattlatım konu açarak yani açmadan önceki halim hiç iyi degil kaynamla birligiz köye gittiler benimde ailem memlekete 14 saat uzaktayım zor oluyor derdini anlatmayınca simdi anneme sorsam telaşlanır hemen yani iyiki burasıda var

biz burdayız takma kafanı kucagımızada alcaz allah kısmet ederse memleket neresi

ben bugün tüm gün agladım
içim yanıyo ...... çok istiyom gebe olmayı
ama 9 aydır yok.. saglıgımızdada sıkıntı yok ama bebekte yok :((

gulbessekercim sakın üzülme kafana takma ben korunmayı bıraktıktan sonra 9. ayımızda oldu inan kafana takmadığın anda oluyor ben inanmadım hamile olduğuma kaç tane test yaptım anlatamam kan da çıkınca inandım Allah'ım sana da nasip etsin en kısa zaman da ama kafana takıp sıkıntı yapma ben ne zaman kafaya takmayı bıraktım o zaman oldu

ay kurban olurum sana üzülme lütfen ben evliliğim 7 ayında hamiş kaldım olur ya bende cok üzülüyodum yumurtlama günü takip ediyormusun:ssz:

kendım ortalama olarak tahmın ediyorum
bide sartlayınca ilişki bizi kasıyo

kendım ortalama olarak tahmın ediyorum
bide sartlayınca ilişki bizi kasıyo

ben etmeden kaldım yani adet bitince yapmak işe yarıyo çünkü benim adetime 15 gün kala hamiş oldugumu öğrendim doktorum demişti inanılmaz günü güne olmuş die ilk kan testi yaptıgımda 2.54 normelde bende hep sıfır çıkıyodu senin için dua edeceğim üzülme olur sakın ümidini kesme :18:

gulbessekercim sakın üzülme kafana takma ben korunmayı bıraktıktan sonra 9. ayımızda oldu inan kafana takmadığın anda oluyor ben inanmadım hamile olduğuma kaç tane test yaptım anlatamam kan da çıkınca inandım Allah'ım sana da nasip etsin en kısa zaman da ama kafana takıp sıkıntı yapma ben ne zaman kafaya takmayı bıraktım o zaman oldu

:( bilmiyorum
engel olamıyorum kafaya takmamaya :((
içlerim yanıyo benim anlatamıyorum hiç :((

ben etmeden kaldım yani adet bitince yapmak işe yarıyo çünkü benim adetime 15 gün kala hamiş oldugumu öğrendim doktorum demişti inanılmaz günü güne olmuş die ilk kan testi yaptıgımda 2.54 normelde bende hep sıfır çıkıyodu senin için dua edeceğim üzülme olur sakın ümidini kesme :18:

bence hiç anne olamıcam gibi :(
bunalıyorum kimseyede anlatamıyorum
içim parça parça ağlamak rahatlatmıyo
hassaslaştım
neyse canınızı sıkmayım
allah razı olsun

ağrın varsa bunu doktoruna demelisin o doktor seninle ilgilenmiyorsa o zmaan bence hemen doktorunu değştir daha ilgilenen bir doktor sec ama hareketler için zaten yeni yeni başlar tekme atmaya sende farkedersin artık cok takma benm kızımda 23 haftalık falandı heralde hissettiğimde

Back