Korkuyorum:(

İlk gebeliklerde 25.haftaya kadar hissetmeye bilirsiniz :) eğer yakın zamandada USG ye girdiyseniz bir problem yoktur ama içim rahat etsin diyorsan 20.Haftada tetenoz aşısı için Aile Hekiminize gitmeniz gerekiyor orada bebeğin kalp seslerini dinlemesini hemşirenizden rica edebilirsiniz :)

ay çok sevindim vala demekki senin bebüsler aynı günlederde dünyaya gelmişler canım kızınmı oluyor oğlunmu canım

canım senin bebeğin kaç gramken hissetin bebğini:18:

ah be kuzum üzme canını dua et
inş bişey yoktur

ay çok sevindim vala demekki senin bebüsler aynı günlederde dünyaya gelmişler canım kızınmı oluyor oğlunmu canım

Erkek geliyormus bizim :) senin kiz olacakmis. Bak ben bu haftaici aile hekimime gidiyorum tetanoz asisi icin. Sen de ihmal etme. 20 Ekim civarina denk geliyor benim dogumum. Senin son adet tarihin ne zamandi?

önemli değil canım bir şey sormak istersen ben burdayım kendım kaç aydır ne çektim kanama ağrı düşük riski hastanelerde yattım şimdi biraz rahatım bu arada hemşireyim

ay çok sevindim çok şanslıyım doktora gerek kalmadı sana sorarım herşeyi sıkılmak yok ama:) bende anakolu öğretmeniydim evlenince bıraktım devam edicem inşalahh ilerde

Erkek geliyormus bizim :) senin kiz olacakmis. Bak ben bu haftaici aile hekimime gidiyorum tetanoz asisi icin. Sen de ihmal etme. 20 Ekim civarina denk geliyor benim dogumum. Senin son adet tarihin ne zamandi?

banada doktorum demiştiki 25 ekimle 23 ekim arası dogum tarihin keşke 29 aekimde doğum yapsam ama bebüşün akrep olacak sanırım benim kız gibi :)

ay çok sevindim çok şanslıyım doktora gerek kalmadı sana sorarım herşeyi sıkılmak yok ama:) bende anakolu öğretmeniydim evlenince bıraktım devam edicem inşalahh ilerde

yok canım niye sıkılayım hepimiz ekim annesi olcaz burada herkes birbirnden birşeyler öğreniyo burası olmasa napardık bilmem

canım sen kaçıncı haftada hissetin yani kaç gram olunca bebek hissediliyo benimki bundan 4gün önce 210gramdı agırlıgı ne kadar olmalıki

Canım ben tam olarak kaçıncı haftamda hissettim bilmiyorum 300 gram da daha hissedemiyordum . Bak sen ne yap biliyor musun çikolata ye üzerine su iç sırt üstü yat ve çok net bir şey hissetmeyi bekleme karnında pır pır eden hafif bir kıpırtı oluyor mu bak bağırsak hareketi gibi

banada doktorum demiştiki 25 ekimle 23 ekim arası dogum tarihin keşke 29 aekimde doğum yapsam ama bebüşün akrep olacak sanırım benim kız gibi :)

Simdilik terazi gibi gozukuyor insallah oyle olur cok bekletmeden ve akrep olmadan :))
Ben 10.10.2014 olmasini cok istiyorum :) bakalim o zamana kadar daha koskoca bir yaz var onumuzde. Her sey yolunda gitsin testlerimiz tahlillerimiz olsun bitsin de is o gunlere kalsin.

çok denedim nutella baya yemişimdir zaten 2buçuk litre su içiyorum ama bu yuzden zaten telaşlanıyorum herşeyi denedim bi hareket yok tembel benim kız sanırım tahmini kaç gram da hissedilir

çok denedim nutella baya yemişimdir zaten 2buçuk litre su içiyorum ama bu yuzden zaten telaşlanıyorum herşeyi denedim bi hareket yok tembel benim kız sanırım tahmini kaç gram da hissedilir

Ben şimdi evde değilim eve gittiğim de ultrason kağıdıma bakayım senin için ne kadarlıkken hissetmeye başlamışım söylerim . Karnında seyrime gibi bir hareket oluyor mu ?

yok canım niye sıkılayım hepimiz ekim annesi olcaz burada herkes birbirnden birşeyler öğreniyo burası olmasa napardık bilmem

aynen canım gerçekten burda samimiyetine güveniyorum arkadaşları nyani elinde geleni yapıyolar kendi derdi gibi üzülüyorlar inan çok rahattlatım konu açarak yani açmadan önceki halim hiç iyi degil kaynamla birligiz köye gittiler benimde ailem memlekete 14 saat uzaktayım zor oluyor derdini anlatmayınca simdi anneme sorsam telaşlanır hemen yani iyiki burasıda var

Ben şimdi evde değilim eve gittiğim de ultrason kağıdıma bakayım senin için ne kadarlıkken hissetmeye başlamışım söylerim . Karnında seyrime gibi bir hareket oluyor mu ?

canım çok çok teşekkür edrim sabırsızlıkla bekliyorum canım ben hiç bişe hissetmiyorum sanki hamile değilim çok az göbüşüm var zaten 5aya göre :)yani affadersin 1hafta kabızlık yaşadım ondan sancılarım oldu sonra düzeldi o durum ve yaklasık 2aydır sağ tarafımda şidettli agrı var ve keton bende 3pozitif cıkmıstı düzeldi yani hiç bise hissetmiyorum çikolta yesemde su içsemde sola yatsamda bişe hissedemedim henüz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…