Sanirim hemen hemen ayni gunlere denk geliyor hamileligimiz, benim de 20.haftama girmeme birkac gun kaldi. Henuz hissetmedim. Oysa ki, ultrasonda gordugumuzde bir an olsun durmuyordu yerinde :) Gecen hafta dr.um sordu hissettin mi hic diye, yok dedim. Bu haftadan sonra her an hissedebilirsin dedi. Hayirlisiyla saglikla evladini kucagina alirsin insallah.
İlk gebeliklerde 25.haftaya kadar hissetmeye bilirsiniz :) eğer yakın zamandada USG ye girdiyseniz bir problem yoktur ama içim rahat etsin diyorsan 20.Haftada tetenoz aşısı için Aile Hekiminize gitmeniz gerekiyor orada bebeğin kalp seslerini dinlemesini hemşirenizden rica edersin
canım sağlık ocağınamı gitmem gerekiyo kendi doktorumamı
Amin canım inş. benim sol kasığımda ağrım oluyordu doktor normal dedi ama çok aşırı oluyorsa senin bir doktora gözük canım ihmal etme benim oğlum olacak inş. özel hastaneye gidiyorsan eğer geçiştirmemesi lazım sorduğun soruları doktorunu değiştir memnun değilsen canım
bilmiyorumki canım zaten başlarda zor anlar geçirdim kanamam oldu düşük riskim vardı o heyacanı yaşamak tabi isterim herşeyin zamanı var tabi ama hamile arkadaşlarımla konuştuğumda yani tekme olmasada çok hafif hissediyolar en son kontrole gittiğimde bebek iyiydi doktorum 18 haftada hissedersin demişti ozaman 16 haftamdaydım yani çok azda da olsa bi kıpırtı hissetmek istiyorum yani iyi olduğunu bilmek için
ay çok sevindim vala demekki senin bebüsler aynı günlederde dünyaya gelmişler canım kızınmı oluyor oğlunmu canım
önemli değil canım bir şey sormak istersen ben burdayım kendım kaç aydır ne çektim kanama ağrı düşük riski hastanelerde yattım şimdi biraz rahatım bu arada hemşireyim
canım senin bebeğin kaç gramken hissetin bebğini:18:
Erkek geliyormus bizim :) senin kiz olacakmis. Bak ben bu haftaici aile hekimime gidiyorum tetanoz asisi icin. Sen de ihmal etme. 20 Ekim civarina denk geliyor benim dogumum. Senin son adet tarihin ne zamandi?
ay çok sevindim çok şanslıyım doktora gerek kalmadı sana sorarım herşeyi sıkılmak yok ama:) bende anakolu öğretmeniydim evlenince bıraktım devam edicem inşalahh ilerde
canım sen kaçıncı haftada hissetin yani kaç gram olunca bebek hissediliyo benimki bundan 4gün önce 210gramdı agırlıgı ne kadar olmalıki
ah be kuzum üzme canını dua et
inş bişey yoktur
banada doktorum demiştiki 25 ekimle 23 ekim arası dogum tarihin keşke 29 aekimde doğum yapsam ama bebüşün akrep olacak sanırım benim kız gibi :)
Canım ben tam olarak kaçıncı haftamda hissettim bilmiyorum 300 gram da daha hissedemiyordum . Bak sen ne yap biliyor musun çikolata ye üzerine su iç sırt üstü yat ve çok net bir şey hissetmeyi bekleme karnında pır pır eden hafif bir kıpırtı oluyor mu bak bağırsak hareketi gibi
Simdilik terazi gibi gozukuyor insallah oyle olur cok bekletmeden ve akrep olmadan :))
Ben 10.10.2014 olmasini cok istiyorum :) bakalim o zamana kadar daha koskoca bir yaz var onumuzde. Her sey yolunda gitsin testlerimiz tahlillerimiz olsun bitsin de is o
amin amin canım insalah sağlıklı olur bebüslerimizi :18: içimi çok rahatladınız çok teşekkür ederim tekrardan
çok denedim nutella baya yemişimdir zaten 2buçuk litre su içiyorum ama bu yuzden zaten telaşlanıyorum herşeyi denedim bi hareket yok tembel benim kız sanırım tahmini kaç gram da hissedilir
yok canım niye sıkılayım hepimiz ekim annesi olcaz burada herkes birbirnden birşeyler öğreniyo burası olmasa napardık bilmem
canım benim çok teşekkür ederim dua et olurmu elimde değil bu yüzden çok ağladığım oldu :18:
Ben şimdi evde değilim eve gittiğim de ultrason kağıdıma bakayım senin için ne kadarlıkken hissetmeye başlamışım söylerim . Karnında seyrime gibi bir hareket oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?