• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum:(

guneshur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2013
158
0
36
İstanbul
SLM ARKADAŞLAR ben 19 haftalık gebeyim 20 haftaya girmeme gün kaldı ilk ğebeliğim kızım olucak rabbimin izniyle umarım herkes meleklerini sağlıklı kucağına almayı nasip olur sorum şu olacaktı bebeğim hareket etmiyor yani 2 gün sonra tam 20 haftalık olacam bu normel mi acaba siz ne zaman hissetmeye başladınız yada hissedebilmem için bi öneriniz varmı bazı hamile arkadaşım var ilk gebeliği 16 haftadan sonra hissetti benden kilolu olmasına rağmen bide sağ tarafımda çok şiddetli bi ağrı var nefes almakta zorlanıyorum eminimki kendi derdiniz gibi üzülüp yardımcı olmaya calışacaksınız bu yüzden konuyu açtım burdaki arkadaşlar bayan doktorumdan daha iyi geliyo doktorum bayan ve istediğim cevabı net alamıyorum bi tuaf yani çekiniyorum sormaya muaneme de 2 hafta var benimle aynı duyguyu yaşayan arkaşlarımın cevaplarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim :18::18::18:

Son düzenleme:
endişelenmene üzüldüm allahın izniyle bişey yoktur inş :(
ama ben hiç gebe olmadım bilmiyorum yardımcı olamam
belki yavaş agır kanlı bi bebekin vardır korkma derim :)

canım ilk gebeliğinse hissedememen normal..çikolata yesen daha ıyı hıssedersın belkıde.korkma benımde arkadasım senın gıbıydı prensesler gıbı bır kızı oldu maşallah.

endişelenmene üzüldüm allahın izniyle bişey yoktur inş :(
ama ben hiç gebe olmadım bilmiyorum yardımcı olamam
belki yavaş agır kanlı bi bebekin vardır korkma derim :)

bilmiyorumki canım zaten başlarda zor anlar geçirdim kanamam oldu düşük riskim vardı o heyacanı yaşamak tabi isterim herşeyin zamanı var tabi ama hamile arkadaşlarımla konuştuğumda yani tekme olmasada çok hafif hissediyolar en son kontrole gittiğimde bebek iyiydi doktorum 18 haftada hissedersin demişti ozaman 16 haftamdaydım yani çok azda da olsa bi kıpırtı hissetmek istiyorum yani iyi olduğunu bilmek için

benimde 19 hafta bitti yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini ilk başlarda sol kasığıma ağrı giriyordu o sanıyordum şimdi o ağrı geçti ve arada bir içimde hareket ediyor oğlum , bende sizin gibiydim çok korkuyordum sakın korkmayın endişelenmeyin bir kaç gün sonra eminim hissedeceksiniz bu muhteşem duyguyu sonra başka endişeleriniz başlayacak neden sürekli hareket etmiyor diye ben şuan o durumdayım çünkü haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

hayırlı olsun canım bende 20. haftaya gircem 2 gündür hissediyorum daha korkma ılk gebeliğimde 5.5 aylıkken hissetmiştim ağrılarında normal artık baya bi büyüdü hareket kısıtlanıyo

SLM ARKADAŞLAR ben 19 haftalık gebeyim 20 haftaya girmeme gün kaldı ilk ğebeliğim kızım olucak rabbimin izniyle sorum şu olacaktı bebeğim hareket etmiyor yani 2 gün sonra tam 20 haftalık olacam bu normelmi acaba siz ne zaman hissetmeye başladınız yada hissedebilmem için bi öneriniz varmı bazı hamile arkadaşım var ilk gebeliği 16 haftadan sonra hissetti benden kilolu olmasına rağmen bide sağ tarafımda çok şiddetli bi ağrı var nefes almakta zorlanıyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.:18::18::18:

canm ılk gebelk 20.haftadan sonra hııssedıyorsunn ıkıncıde 16. haftanda hıssedıyorsn

canım ilk gebeliğinse hissedememen normal..çikolata yesen daha ıyı hıssedersın belkıde.korkma benımde arkadasım senın gıbıydı prensesler gıbı bır kızı oldu maşallah.

lilacım çok tsk ederim ne bilim daha erken hisseten arkadaslarım var 16 haftalık 18 haftalık ki bende 5ayımdayım 59 kg başladım hamileliye suan 62kgyum cok kg değilimde bilemedim

doktorunuza danışmanız daha iyi olur.birşey yoktur inşallah ama işin uzmanı yorumlasa ya da görse daha iyi olur..

benimde 19 hafta bitti yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini ilk başlarda sol kasığıma ağrı giriyordu o sanıyordum şimdi o ağrı geçti ve arada bir içimde hareket ediyor oğlum , bende sizin gibiydim çok korkuyordum sakın korkmayın endişelenmeyin bir kaç gün sonra eminim hissedeceksiniz bu muhteşem duyguyu sonra başka endişeleriniz başlayacak neden sürekli hareket etmiyor diye ben şuan o durumdayım çünkü haftaya kontrolüm var sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

canım çok çok teşekkür ederim rabbim seninde sağlıklı kucağına almayı nasip etsin doktorada soramıyorum kadın olunca bi tuaf iyidir diyip geçiştiriyor özel hastaneye gidiyorum burdaki arkadaşlar doktordan daha iyi geliyo bana bu yüzden bu konuyu açtım çünkü gerçekten yardımcı olmak için elinden geleni yapan arkadaşlar var içten samimi derdimden anlıyolar sende bunlardan birisin çok teşekür ederim yorumun için senindemi kızın olacak ve bide benim sağımda çok şiddetli ağrı var sende oluyormu canım

doktorunuza danışmanız daha iyi olur.birşey yoktur inşallah ama işin uzmanı yorumlasa ya da görse daha iyi olur..

canım 2 doktor değiştim eşim kıskanç bayan hekim olsun istiyor bana kalsa erkek hekime giderim çünkü düşük riskim olduğunda kendi bayan doktorum çok ilgisizdi kanamam var diyorum ayaklarını dik tut diyor bana bu yüzden değismiştim ilk doktorumu o gece nöbetçi doktora gitmiştim erkekdi kanamam çok artınca mecburen muane olmak zorunda kaldım ve okadar iyi iigilendiki yani kimi parasına çalışiyor kimi gercekten hekim gibi onun verdiği ilaçla bebeğim tutundu bayan sormaktan çekiniyorum bi tuaf yani anlamıyorum bu yüzden konu açtım muane günüme 2hafta var yani burda benimle aynı duyguyu yaşayan arkadaşlar elbette vardır

canm ılk gebelk 20.haftadan sonra hııssedıyorsunn ıkıncıde 16. haftanda hıssedıyorsn

anladım canım benim zaten 2gün kaldı 20haftama bakalım ne olacak yorumun için teşekkür ederim 4 haftalık hamişşsin rabbim seninde bebişini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin:emir_bebek:

canım çok çok teşekkür ederim rabbim seninde sağlıklı kucağına almayı nasip etsin doktorada soramıyorum kadın olunca bi tuaf iyidir diyip geçiştiriyor özel hastaneye gidiyorum burdaki arkadaşlar doktordan daha iyi geliyo bana bu yüzden bu konuyu açtım çünkü gerçekten yardımcı olmak için elinden geleni yapan arkadaşlar var içten samimi derdimden anlıyolar sende bunlardan birisin çok teşekür ederim yorumun için senindemi kızın olacak ve bide benim sağımda çok şiddetli ağrı var sende oluyormu canım

Amin canım inş. benim sol kasığımda ağrım oluyordu doktor normal dedi ama çok aşırı oluyorsa senin bir doktora gözük canım ihmal etme benim oğlum olacak inş. özel hastaneye gidiyorsan eğer geçiştirmemesi lazım sorduğun soruları doktorunu değiştir memnun değilsen canım

hayırlı olsun canım bende 20. haftaya gircem 2 gündür hissediyorum daha korkma ılk gebeliğimde 5.5 aylıkken hissetmiştim ağrılarında normal artık baya bi büyüdü hareket kısıtlanıyo

umarım canım bende hissederim ben hiç bişe hissetmediğim için korkuyorum bi kıpırdama olsa rahatlayacam rabbim seninde bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip eder umarım canım bnim yorumun için tşk ederim

Bende geç hissetmiştim aslında hissediyormuşum da onun çocuğun hareketleri olduğunu anlayamamışım belki senin de öyle oluyordur . Birde kafana taktığın zaman da hissedemiyorsun o senin duygularını hissediyor çünkü Allah'ın izniyle yoktur bir şey ama içinin rahat etmesi açısından bir doktora git .:emir_bebek:

Amin canım inş. benim sol kasığımda ağrım oluyordu doktor normal dedi ama çok aşırı oluyorsa senin bir doktora gözük canım ihmal etme benim oğlum olacak inş. özel hastaneye gidiyorsan eğer geçiştirmemesi lazım sorduğun soruları doktorunu değiştir memnun değilsen canım[/Q

anladım canım teşekkürr ederim doktor arıyorum zaten bu şehrin yabancısıyım eşimle bakınıyoruz iyi bi doktor bulabilmek için

SLM ARKADAŞLAR ben 19 haftalık gebeyim 20 haftaya girmeme gün kaldı ilk ğebeliğim kızım olucak rabbimin izniyle sorum şu olacaktı bebeğim hareket etmiyor yani 2 gün sonra tam 20 haftalık olacam bu normelmi acaba siz ne zaman hissetmeye başladınız yada hissedebilmem için bi öneriniz varmı bazı hamile arkadaşım var ilk gebeliği 16 haftadan sonra hissetti benden kilolu olmasına rağmen bide sağ tarafımda çok şiddetli bi ağrı var nefes almakta zorlanıyorum cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim.:18::18::18:

Sanirim hemen hemen ayni gunlere denk geliyor hamileligimiz, benim de 20.haftama girmeme birkac gun kaldi. Henuz hissetmedim. Oysa ki, ultrasonda gordugumuzde bir an olsun durmuyordu yerinde :) Gecen hafta dr.um sordu hissettin mi hic diye, yok dedim. Bu haftadan sonra her an hissedebilirsin dedi. Hayirlisiyla saglikla evladini kucagina alirsin insallah.

Son düzenleme:
Bende geç hissetmiştim aslında hissediyormuşum da onun çocuğun hareketleri olduğunu anlayamamışım belki senin de öyle oluyordur . Birde kafana taktığın zaman da hissedemiyorsun o senin duygularını hissediyor çünkü Allah'ın izniyle yoktur bir şey ama içinin rahat etmesi açısından bir doktora git .:emir_bebek:

canım sen kaçıncı haftada hissetin yani kaç gram olunca bebek hissediliyo benimki bundan 4gün önce 210gramdı agırlıgı ne kadar olmalıki:40:

umarım canım bende hissederim ben hiç bişe hissetmediğim için korkuyorum bi kıpırdama olsa rahatlayacam rabbim seninde bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip eder umarım canım bnim yorumun için tşk ederim

önemli değil canım bir şey sormak istersen ben burdayım kendım kaç aydır ne çektim kanama ağrı düşük riski hastanelerde yattım şimdi biraz rahatım bu arada hemşireyim

Back