korkuyorum...

pofu

Karma Astrolog
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
15.977
19.859
498
kızlar merhaba uzatmadan konuya gireceğim,
benim 2004den bu yana göğsümde (daha doğrusu ikisinde de) kist var
bi tanesi sol göğsümde ,biyopsi falan yapıldı sonuçlar temiz çıkmıştı,o zaman bana denilen meme yapısından kaynaklanan ve herkeste görülebilcek bişeydi...
o dönemlerde 6 ayda bir,yani senede 2 kez kontrol oluyordum ağrılarım falan oluyordu
sonra diğer göğsümde ve sol göğsümde bi sürü ufak ufak bişeyler oluştu..
neyse asıl konum şu:
baya bi zaman ağrım sancım olmadı,nolduysa son 1 aydır sürekli ağrı yaşamaya başladım (bu arada geçen sene küçük teyzem,bu sene büyük teyzem göğüs kanserine yakalandı ve tedavi altındalar),bazen çok kötü sancı çekiyorum,dün koltuk altına ağda yaparken sol tarafımda çok kötü bi acı yaşadım,sağ tarafa bastırıyorum bişey yok,sola tekrar bastırıyorum acı oluyor,bugünde öyle bi dokunayım dedim acıyan yere sanki bişeyler var gibi geldi yada benim psikolojimden dolayı öyle sandım bilmiyorum...kuzenim akşam üstü masaj yaptırırken fark ettim sol omzumda çok ağrıyo ,özellikle sağ omzumada yaptırdım hiç bişey yok..
bu hafta içi kontrole gitcem ama çok korkuyorum şuan canım çok sıkkın,o stresle annemlede tartıştım,kimseye anlatmıyorum hele de anneme anlatsam çok üzülecek,telaş edecek biliyorum,çünkü teyzemlerden dolayı çok yıprandı,bişey çıkarsa benim için kötü bi dönem olucak napcam bilmiyorum
kızlar nolur bana dua edin bişey çıkmasın
zaten hayatta çok şeye geç kaldım,okulum var Allahtan bi aksilik olmazsa seneye bitecek,korkuyorum,şuan yemin ederim korkudan gözlerim doluyor,ağlamak istiyorum sadece tek istediğim yorgunluktan veya ona benzer bişeyden ağrı olması...
ooffff bazen bazı şeyler gerçekten çok ağır geliyor insana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…