Korkuyorum ! :(

BeyzaGokce

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
58
1
16
Muğla
Vücudumdaki yaralar iyileştiğinde izi kalıyor ve doğum yapacağım zaman sezeryan doğum düşünüyorum ve yaralarım iyileşmez diye korkuyorum... Aslında nasıl doğum yapacağımı da bilmiyorum. Normal doğumdan da korkuyorum, sezeryan doğumdan da... Ne yapmalıyım kızlarrr ....

Estetik dikiş atıyolar iz kalmaması lazım normalde. Hücrelerinin yenilenme aşamasında bir problem var sanırım senin, bi doktorla görüş.

bir lise öğrencisi için fazla abuk sıkıntılar bunlar. zamanı geldiğinde düşünürsün.

korkmana gerek uok,tatlım,en iyisi normal doğum,unutma,seni doğuranı da doğurdular,doğanın kanunu yani.ben 2 doğum yaptım,2si de normal,çok şükür,her şey yolunda.yaraların izi için bir doktora görün bence.

Şeker gibi özel bi hastalığın varsa yaraların kapanması uzun zaman alır tatlım :44: doktoruna danışıp testler yaptırın

benimde kan rahatsızlıgım oldugu için yara iyileşimim çok zor oluyor ve kanama riskim çok yüksek çünkü pıhtılaşma olmuyor kanımda ama doktorum rahatsızlıgım dolayısıyla normal dogumu riskli buldu. yani sezeryan olacagım bir gercek. bu hafta dogum için gün almaya gidecegiz. Bende korkuyorum ve gün yaklaştıkca karmaşık rüyalar görüyorum ama ALLAH çok büyük hamileligim boyunca kan tahlillerim hiç olmadıgı kadar çok iyi çıktı ayrıca doktorlarımız da çok iyi ve belli rahatsızlıklara sahip olan anne adaylarınlada çok itinalı ilgileniyorlar bence korkunu doktorun ile paylaş eminim içini rahatlatacaktır. Bu yüzden üzülme ALLAH bebeğini saglıklı bir şekilde kucağına almaya nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…