korkuyorum.

ertesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
40
0
16
Adana
21n de adet oldum ustune ayın 11 nde adete benzer bırsey oldu ama kasıklarım belim karnım agrıyor hala kanama devam edıyor neyapmam gerek eger yardım edersenız sevınırım yoksa asırı spor asırı tempomu hamıleydımde dusurdum felanmı :S yardım edermısınız

Canim bi keresinde banada olmustu reglim bitti aradan tam hatirlamiyorum ama bir hafta yada on gun sonra birden kasiklarimda siddetli bi agri hissettim tansiyonum falan dustu öluyorum heralde dedim agri o derece siddetliydi ardindan kanamam oldu(bu arada bekarim yani hamilelik gibi birsey soz konusu degil) neyse bir iki gun az az kanama devam etti kesildi sonra. Bende doktora gittim ve anlattim durumu strese bagli olabilir normaldir dedi fakat tekrarlanirsa gelmeni oneririm bi kontrol edelim demisti bidahada olmadi cok sukur yani stres sinirbozuklugu uzuntu falan olduysa bu aralar ondan olmus olabilir ama hamile oldugundan supheleniyosan ve boyle birsey olduysa o zaman bi doktora gorun derim

ıdrar testınde cıkarmı pekı?

ıdrar testınde cıkarmı pekı?
Az once netten baktimda dusuk belirtileri arasinda iki gunden fazla kanama kanaman acik renkli ve akinti seklindeyse birde kirmizi renkli parcalar geliyorsa gibi seyler vardi endiseye kapilma bence iki gunden fazla surerse hekime gorun...

Az once netten baktimda dusuk belirtileri arasinda iki gunden fazla kanama kanaman acik renkli ve akinti seklindeyse birde kirmizi renkli parcalar geliyorsa gibi seyler vardi endiseye kapilma bence iki gunden fazla surerse hekime gorun...

teşekürler sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…