korkuyorum...

^^gxoxzbebexgxi^^

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
156
1
37
slm hamişler ben 3 gündür meleğimi fazla hissedemiyorum 26 haftalık hamileyim ama son 3 gündür bi tuhaflık var anlamadım gitti:çok üzgünüm: geçen gün tansiyonum düşmüştü ondan sonra oldu zaten. hareketlerinde belirgin bi azalma var çok endişeleniyorum doktorumu aradım stresten uzak durmamı söyledi ama ben bunu daha çok stres yaptım... sizdede böyle durumlar oldumu? olduysa ne yaptınız? lütfen paylaşırmısınız benimle!!!:çok üzgünüm:

pek bi fikrim yok ama ayı sey annemdede oldu kardeşimi hissetmiyordu sağlık ocağına gitti hemen ebe ölmüş olabilir dedi nasıl korktukkk anlatamam sonra kendi dr. aradı annem ve hemen gittik dr canavar gibi bi cocuk endişelenmeyin dedi sende rahat ol bence hemen dr .una git

uyuyodur belki annesi..
birde her geçen gün büyüdüğü için yeride daralıyodur dolayısıyla hareketleri kısıtlanıyor olabilir..
ama yine de bir kontrole git istersen için rahat etsin...

gözbebeği bende 24 haftalık hamileyim geçen gün sabahtan akşama kadar hiç hareketini hissetmedim çok tedirgin oldum oysa uyuyomuş sonra sabaha kadar durmadı inşallah bişi yoktur canım içini ferah tut bende senin gibi çok tedirgin oluyorum ben bir yerden duydum suyun fazla olursa bebek hareketlerini hissetmemen normalmiş bir kaç gün daha bekle yinede hareket etmezse doktora başvur canım.hiçmi hareket etmiyor

hüzün yılı nasıl anladın bebişin hareketlerimi durmuştu anlatırmısın yaa çok üzüldüm bu arada canım benim büyük geçmiş olsun

meleğim hareket ediyor ama fazla değil 3 gün önce hiç durmuyordu... bu hareketlerdeki azalmada beni tedirgin etti doğrusu. işallah meleğimin bişeyi yoktur ama biraz önce yine kıpırdandı. inanın tek bir hareketi bile beni nasıl mutlu ediyor anlatamam... tek korkum bebeğime birşey olması. bende uyuduğunu düşünüyorum ama sanki biraz fazla uyuyor.

hüzün yılı nasıl anladın bebişin hareketlerimi durmuştu anlatırmısın yaa çok üzüldüm bu arada canım benim büyük geçmiş olsun

canım benım bebegım erkektı asırı derecede hareketlıydı sureklı oynuyodu ıkı gun hareket etmedı bırıncı gunu yorgunluktandır dedım ıkıncı gunu yıne hareket etmedı 3 gunu hareket etmeye basladı. 1 hafta sonra yıne aynısı oldu ama bu sefer karnım taş gıbı sert olmustu hemen doktora gıttım ama bebegımı kaybetmıstım tam 3 kez kordonunu boynuna dolamıs sonra normal degum yaptım. aradan 8 ay gectı sımdı yıne bebek ıstıyoruz rabbım bu safer banada nasıp eder ınsallah.:çok üzgünüm:

çok üzüldüm yaaa inan gözlerim doldu Rabbim İnşallah tez zamanda sana bir bebiş daha verir ayy gerçekten çok canım sıkıldı şimdi o şimdi melek oldu İnşallah en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebişine Allah sabırlar versin ne diyebilirimki bende 24 haftalık hamileyim Rabbim kimseye böyle bir acıyı vermesin

canım endişelenme lütfen benimde zaman zaman öyle oluyo meselA DÜN ÇOK HAREKETLİYDİ AMA BUGUN DİNLENMEYE ÇEKİLDİ SANIRIM HAREKETLERİ AZALDI AMA DURMADI DR.UMDA BUNLARIN NORMAL OLDUĞUNU SÖYLEDİ

ÇOK ÜZÜLDÜM CANIMsenağlamaALLAH SANA EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI BİR BEBEİŞ NASİP ETSİN İNŞ.

canım benimdee başıma bir ara geldi bebeğim çok hareketli ama bir ara kımıldaması yavaşladı ve daha sonraki günler düzeldi şimdi normal ve dr.kontrolüm vardı hiç sorun yok ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…