Üzülüyorum gerçekten ya gençlerin psikolojisi resmen bozuldu. Bütün gençler bende dahil panik atak anksiyete hastası olduk19 yaşındayım. Üni sınavına hazırlanıyorum. Bugün 2 tane hemcinsimiz katledildi .Ben zaten ansiyete sahibi bir insanım. Böyle olayları duyunca daha da artıyor. Ankara istiyordum şehir olarak .şimdi de büyük şehir ya başıma birsey gelirse ya da bende ö*dürülürsem diye içim içimi yiyor. Evimde tıkılıp kalmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.. Ne yapacagim bilmiyorum. Çok korkuyorum. Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum...
Gerçekten çok korkunç... söyleyecek söz bulamıyorum.Üzülüyorum gerçekten ya gençlerin psikolojisi resmen bozuldu. Bütün gençler bende dahil panik atak anksiyete hastası olduk
Hayatının en güzel çağları. Benim üniversitem biteli bir sene oldu ve çok özlüyorum. Tadını çıkar diyeceğim tek şey bu tabi ülkemizde bu ne kadar mümkün olursa..19 yaşındayım. Üni sınavına hazırlanıyorum. Bugün 2 tane hemcinsimiz katledildi .Ben zaten ansiyete sahibi bir insanım. Böyle olayları duyunca daha da artıyor. Ankara istiyordum şehir olarak .şimdi de büyük şehir ya başıma birsey gelirse ya da bende ö*dürülürsem diye içim içimi yiyor. Evimde tıkılıp kalmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.. Ne yapacagim bilmiyorum. Çok korkuyorum. Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum...
Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum.
Moral verecek cümle kuramadim.19 yaşındayım. Üni sınavına hazırlanıyorum. Bugün 2 tane hemcinsimiz katledildi .Ben zaten ansiyete sahibi bir insanım. Böyle olayları duyunca daha da artıyor. Ankara istiyordum şehir olarak .şimdi de büyük şehir ya başıma birsey gelirse ya da bende ö*dürülürsem diye içim içimi yiyor. Evimde tıkılıp kalmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.. Ne yapacagim bilmiyorum. Çok korkuyorum. Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum..
Tabikide ama yine de insan korkuyor. En iyisi dövüş dersleri ve yanında kesici alet bulundurmakKatledilen 2 kızda tek başlarına değildi ikisininde aileri yanlarındaydıydı.
Bunları işe yarar mı bilmiyorum fakat arkadaş olduğumuz erkekleri iyi analiz etmeliyiz yoksa her durumda biz kadınlar suçlanıyoruz.Tabikide ama yine de insan korkuyor. En iyisi dövüş dersleri ve yanında kesici alet bulundurmak
Evet normalde inadına çıkın derdim ama artık diyemiyorum ne adalet var ne kanun ne koruyan ne kollayan kendimi çocuklarımı fanusa koyup yasayasim var,kusura bakmayın moral veremiyorum,bebeklerin ,çocukların kadınların ,gencecik oğlanların öldürüldüğü bir ulkede benim hiç ümidim kalmadıNormalde olsa çıkın biz niye saklaniyoruz derdim ama şuan öyle diyemiyorum.bugun kizlarimla markete gittik akşam ezanı olmadan hızlı hızlı eve döndük.yakinda gündüz çıkmaya bile korkarız ortalık psikopat dolu.
Umarım istediğiniz okulun istediğiniz bölümünü kazanırsınız, amaç kadınların gölgesinden bile korkup eve kapanması zaten.Evimde tıkılıp kalmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.. Ne yapacagim bilmiyorum. Çok korkuyorum. Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum...
19 yaşındayım. Üni sınavına hazırlanıyorum. Bugün 2 tane hemcinsimiz katledildi .Ben zaten ansiyete sahibi bir insanım. Böyle olayları duyunca daha da artıyor. Ankara istiyordum şehir olarak .şimdi de büyük şehir ya başıma birsey gelirse ya da bende ö*dürülürsem diye içim içimi yiyor. Evimde tıkılıp kalmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.. Ne yapacagim bilmiyorum. Çok korkuyorum. Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum...
Suclanmak onemlı degıl ki öldükten sonra.Bunları işe yarar mı bilmiyorum fakat arkadaş olduğumuz erkekleri iyi analiz etmeliyiz yoksa her durumda biz kadınlar suçlanıyoruz.
Başına bela almadığın sürece böyle bir ihtimalin de oldukça düşük olacaktır. Hayatına alacağın kişilere dikkat etmen gerekir ve hemen herşeyini paylaşmaman gerekir. Sosyal medya üzeri kimseyle tanışma mesela. 19 yaşında gencecik kızsın tabi ki kendini eve kilitlemeyeceksin. Yanında biber gazı bulundur ona bile zam yaptılar ama inadına alın kızlar stoklarda kalmasın. Gerekirse şok tabancası bile kullanın wallaha da kullanın billaha da kullanın. Karşınızdaki insanlar size saldırmayı göze alabiliyorsa onlarda bunu kaldırabilir hiç affetmeyin sıkın gitsin yüze göze .. kadın olmak zor hiç çile bitmez bizlerde günlerce o haberi ben burda ilk okudum ve asla anlamadım çünkü Narin olayından sonra haberleri izlemeyi kestim ve sonra araştırınca kanım dondu. Yani Allah hepimizin sonunu hayır etsin kötülüklerden korusun. Kimse bişeye el atmıyor dualara sarıldık19 yaşındayım. Üni sınavına hazırlanıyorum. Bugün 2 tane hemcinsimiz katledildi .Ben zaten ansiyete sahibi bir insanım. Böyle olayları duyunca daha da artıyor. Ankara istiyordum şehir olarak .şimdi de büyük şehir ya başıma birsey gelirse ya da bende ö*dürülürsem diye içim içimi yiyor. Evimde tıkılıp kalmak istiyorum ama bir yandan da istemiyorum.. Ne yapacagim bilmiyorum. Çok korkuyorum. Hiç bilmediğim şehirde tek başıma ne yapacağım diye içim içimi yiyor. Afyonda yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?