Korkuyorum

Ledmizeplin1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2020
26
6
1
29
Kızlar geçen hafta sol göbek altımda (sanırım kasık ) bir şişlik hissettim 3 parmak büyüklüğünde hemen hemen. Sezeryan doğumlar yaptığım için önemsemedim. Üç gün önce dudağımda uçuklar çıktı,dün gece de birden bire çene altım,boğaza doğru olan kısımda şişlikler farkettim ve dokunduğumda ağrıyor. Sonradan anladım lenflerimin şiştiğini. Malum durumlardan dolayı hastaneye gitmedim sağlıkpcağına gittim. Ama doktorumuz sağolsun normalde de öyle virüse özel değil muayene bile etmeden uzaktan bir kaç soru sorup antibiyotik verip başından sabrı beni.
Daha önce başına gelen var mı?

Mutlaka doktora gidin önemli bişey olmayabilir ama yine de bunu doktordan duyun. Hem grip olsak gitmiyoruz bu dönemde zaten ama bu ekstra durumlarda önlemlerinizi (eldiven,maske,kolonya vb) alın ve gidin.

Yakın zamanda benimde olmuştu ama bende uçuk çıkmamıştı. Boynumdaki şişlikler belli oluyordu dokununca ağrıyordu ama karnımdakiler belli olmuyordu. Dahiliye, enfeksiyon ve gastroentroloji bölümüne gitmiştim. Birçok test yaptılar ama birşey bulamamışlardı. Viral bir enfeksiyon olduğunu düşünüyoruz demislerdi. Simdi geçti ama senin yinede bir doktora gitmende fayda var tabiki aynı şey olmayabilir.

Virüsten dolayı zorunlu olmadıkça ve acil durumlar haricinde hastanelere gitmiyoruz. Sizin hem durumunuz acil hem gitmek zorundasınız.

Ağrılı ise enfeksiyon kaynaklıdır diye düşünüyorum. Antibiyotiğinizi kullanın ve küçülme olmazsa hastaneye gidin. Bağışıklık sisteminiz de zayıflamış sanırım güçlendirmeye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…