• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korkuyorum yasayan var mi yardım edin ...

Çok geçmiş olsun.
Ancak kendinizi yok yere dolduruşa getirmeyin derim şimdiden.
Gidip doktora muayene olup sonuçlar doğrultusunda ilerlemeniz daha mantıklı.
Üzmeyin kendinizi, eminim ki birşey çıkmayacak.
Yağ bezesi veya önemsiz birşeydir.

3 sene kadardır şişlik var ama şu 2 haftadır canımı yakmaya başladı o yüzden korktum
Neden3 sene beklediniz ? Böyle tümör tarzı şeyler genelde ağrısız olurmuş başta. Bende ağrılı sertlik vardı göğsümde hemencecik hastaneye gittim. 3 sene beklemeniz hata. İnşallah bi şey çıkmaz. Sonucu da yazın lütfen

Şuan bende de mevcut
Enfeksiyon kaynaklı lenf bezi şişmesinden dolayı oluşmuş
Sizinki de kötü birşey değildir içinizi ferah tutun
Kötü huylu kitleler genelde pek belirti vermiyor ağrı sızı olmuyor ve hareketsiz oluyorlar

korkma canım benim kolumun altında değildi sağ meme de idi. 37 mm ölçüsünde kitle tümör dediler ilk önce korkuttular tahliller patoloji falan çok yorulmuştum. sonra büyümeye devam edince 37 mm de aldılar şuan hiç bişeyim yok kafanı rahat tut ve fazla elleme.

korkma canım benim kolumun altında değildi sağ meme de idi. 37 mm ölçüsünde kitle tümör dediler ilk önce korkuttular tahliller patoloji falan çok yorulmuştum. sonra büyümeye devam edince 37 mm de aldılar şuan hiç bişeyim yok kafanı rahat tut ve fazla elleme.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sagolun

Back