- 4 Eylül 2018
- 18.760
- 72.094
- 598
- Konu Sahibi Butterfly yagmur
3 yıl önce fark ettiğinizde doktora gitmediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden3 sene beklediniz ? Böyle tümör tarzı şeyler genelde ağrısız olurmuş başta. Bende ağrılı sertlik vardı göğsümde hemencecik hastaneye gittim. 3 sene beklemeniz hata. İnşallah bi şey çıkmaz. Sonucu da yazın lütfen3 sene kadardır şişlik var ama şu 2 haftadır canımı yakmaya başladı o yüzden korktum
Ama derinin altında içerden yaniMuhtemelen çıbandır. Ben de sürekli yaşıyorum bu durumu. Önce kitle halinde elime değiyor ama daha sonra ağrı, sızı başlıyor. O patlayana kadar, içindeki iltihap gelene kadar bu ağrı devam edecektir. Siz yinede doktora görünün.
Hayır yağ bezesidir falan dendi bende umurasamadim3 yıl önce fark ettiğinizde doktora gitmediniz mi?
Sagolun paylaşırım tesekkurlerNeden3 sene beklediniz ? Böyle tümör tarzı şeyler genelde ağrısız olurmuş başta. Bende ağrılı sertlik vardı göğsümde hemencecik hastaneye gittim. 3 sene beklemeniz hata. İnşallah bi şey çıkmaz. Sonucu da yazın lütfen
Teşekkür ederim sagolunÇok geçmiş olsun.
Ancak kendinizi yok yere dolduruşa getirmeyin derim şimdiden.
Gidip doktora muayene olup sonuçlar doğrultusunda ilerlemeniz daha mantıklı.
Üzmeyin kendinizi, eminim ki birşey çıkmayacak.
Yağ bezesi veya önemsiz birşeydir.
Yarın gidicem umarım önemli birşey değildir teşekkür ederim çok geçmiş olsunAynı problemi yaşadık korkutmak istemem ama yumuşak doku kanseriyle sonuçlandı bizimki...
İhmal etmeyin.
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için sagolunkorkma canım benim kolumun altında değildi sağ meme de idi. 37 mm ölçüsünde kitle tümör dediler ilk önce korkuttular tahliller patoloji falan çok yorulmuştum. sonra büyümeye devam edince 37 mm de aldılar şuan hiç bişeyim yok kafanı rahat tut ve fazla elleme.
Haberdar et bizide canmYarın gidicem umarım önemli birşey değildir teşekkür ederim çok geçmiş olsun